Jump to content

muki

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

muki Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    konum mu? o ney?
  1. muki

    İsa'nın oğlu olsaydı

    bunlar çok saçma yok isa tanrının oğluymuş daha neler yha bide kafam bunlarla karışmasın:)
  2. muki

    slmlar

    teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için..ELvis dediğin gibi agnostik olabilirim ben tamda emin deyilim.. araştırma yapmam gerekir?
  3. muki

    Yolumu buldum ....

    kocaöküze tapmak ne demek böyle bir din mi var yoksa googleda baktım ama böyle bir konuyla ilgili bi şey göremedim??? biri yardımcı olsun nerden çıktı bu kavram?? ö.m de atabilirsiniz:::
  4. muki

    Tanrının eksiklikleri

    kesinlikle katılıyorum bunlar tanrının eksikleridir bizi yaratmış diolar,her şeyi yoktan var etmiş diolar,her şeyin büyüğü,öncüsü o diyolar tamam ne güzel ne hoş ama yaratan kullarını sevemedikten sonra neye yarar bizi sevmiyor işte bna göre tanrı soğuk birisi... bizi sevseydi kendi saklamaz,gizlemeye gerek duymazdı sorunlarmıza çareler arardı ama yok her şeyi kullarından bekliyor,bütün sorunları bizim kafamızı patlatarak çözmemizi istiyorrrr gerçi tanrının olmaması oda meçhul yha bi kere vicdan yok buda eksikliktir!
  5. muki

    slmlar

    slmlar buraya yeni üye oldum ateist foruma aslında kafam bu sıralar çook karışık aklıma takılan çok şey var burdada sormk istedim ALLAH var mıdır yokmudur bunu çook merak ediyorum?? peki varsa bize niye kendini göstermiyo?niye kendini gizlemeyi tercih ediyor? ben müslümanım bna soranlra ALLAH a inanıyorum,bizi yaratan ALLAH tır diyorum başka yolum yok ki !!!şimdi kafam karışık tam emin deyilim desem çevremdekiler bna farklı gözle bakıcaklarını çook iyi biliyorum::: peki ALLAH var diyelim bu dünyada olan ve yapılan kötülüklere niye son vermiyor? niye günahsız insanlar niye can çekişerek ö
×
×
  • Yeni Oluştur...