Jump to content

joseph72

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    107
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

joseph72 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. joseph72

    Türkiye'nin ilk 'Ateizm Derneği' kuruldu

    kafami buluyorsun adamla. Milyonlarin onunde program yapiyorsun ve halkin buyuk cogunlugunun astronomi hakinda hicbir bilgisi yok. sende moderator olarak boyle soyluyorsun. Ya bilerek yapiyorsun art niyetlisin yada malin tekisin. Baska ne anlami olabilir.
  2. joseph72

    Türkiye'nin ilk 'Ateizm Derneği' kuruldu

    valla haksiz sayilmazsiniz. Bu adamlar gazeteci hayretler icinde kaldim. Daha programin basinda gunes on metre yakin olsa kavruluruz dedi. Demekki entellektuel diye bildigimiz bir cok gazeteci gercekten malin teki. Ve daha vahimi insanlarin bircogunun astronomi hakkinda kaba taslakta olsa hic bilgisi yok.
  3. joseph72

    nihat hatipoğlu

    Heyecana gerek yok arkadaslar. Birazda leberal dusunun. Iktisatta dinde bir piyasa malidir. Yani bu malda arzve talebe gore belirlenir. ikincisi kisi harcadigi paranin son kurusunun faydasindan kendi sorumludur. Yani kisinin yapacagi harcamalari akili olmasini gerektirir. Sonuc nihat hatipoglu yanlis bir is yapmiyor. Malini satiyor. Alicisida satin aliyor. sizi anliyorum ama duygusal konusuyorsunuz. toplum bilinci artinca dinlerin safsatasi ortaya cikinca bu malda eskisi kadar satmayacaktir. Piyasa bu isi halleder. Ama bir kac yuzyil beklemeniz lazim
  4. joseph72

    Komünizm Kötü Bir Şey Mi?

    islam ve kominizm utopik dusunce yada sistemlerdir. Bence pratike edilemezler. Edildikleri zamanda soylemlerinin tam tersi sonuclar ortaya cikarirlar. Husran
  5. Adam bana sempatik gelmedi diye oldurecek halimiz yok.Kemalistlerinde islamcilardan pek farkli degil. Islamda, kemalizmde, milliyetilikte kokmus durumda.
  6. joseph72

    Dünya ateistleri birleşiyor

    sayin cigi sozlerinize katilmamak mumkun degil. Benim tezim haksiz rekabet uzerine kurulu. Ateist propaganda serbest olsa ateistler dusuncelerini heryerde her zaman istedikleri gibi dile getirebilseler. Dinler en acimasiz sekilde elestirilebilseler. Biz ateistlerde teistlerin gordugu saygiyi gorebilsek. Din dersleri cocuklara daha ilkokuldayken dayatilmasa yada dogrusu okullarda hic verilmese. Yani tam esit bir rekabet sozkonusu olsa ben teistleri gorunce anamin oynasini gormekten kotu olmam o zaman. Siyaset elinde , medya elinde , egitim elinde herseyi dayat ondan sonra inana saygi duy. Ustu
  7. joseph72

    ATEİST PROPOGANDA YASAKLANMALIDIR...

    Turkiye gibi toplumlarda biat kulturu gelismis oldugundan paraniz ve mevkiniz varsa cahilde olsaniz sizi dinlerler.Konustuklarinizin kale ailnmasi icin bu sart.
  8. joseph72

    Kuvvetler Ayrılığı Önümüze Engel Oluyor

    konuyu cok dagitiniz. Basbakan bu sozleri bilerek soyledi Kamuoyunu tartistirmak istiyor. Ayrica yeni derin devletten bahsediyor. Bunu anlamamak icin salak olmak lazim.Kastetdigi fetullah gulen'dir.dersanelerin kapatilmasida durduk yere ortaya cikmadi.Kendi derin devletlerinden korkuyorlar.
  9. joseph72

    Peygamberimizin hayatıymış

    Her sey dayatilinca artik sevdiklerinizede tahammmul edemiyorsunuz. Bu arada iletilerimi direkt gonderemiyorum eger uyeligim birilerini rahatsiz ediyorsa uyeligimin silinmesini rica ediyorum
  10. joseph72

    dindarlardan inciler..

    Ulan bu kadar gerizekalinin ve bunca angut arabin gittigi cennette benim ne isim olur. Alin munasip bir yerinize sokun cennetinizi
  11. joseph72

    Müftüden Deyyus Açıklaması

    sonunda gercegi anadin
  12. joseph72

    Müftüden Deyyus Açıklaması

    sonunda gercegi anadin
  13. joseph72

    Müftüden Deyyus Açıklaması

    Ben tepkinizi anlayamadimki. Hocalarin buyuk cogunlugu boyle zaten. Sadece bu ibnenin ramazandan dolayi sekeri dusmus icindekileri kusmus. Avukatida bir numara pek gozel savunuyor. Turk halki gerizekali oldugu icin hoca efendi az bile soylemis.
  14. joseph72

    Artık internete T.C kimlik no ile girilecek

    Ozgurlesen Turkiye yeni anayasayla bunu yapacaklarmis demekki. Helal olsun tayyip abi bence dini siteler haric baska sitelere girmekde yasaklanmali.
  15. joseph72

    Müslümanlar neden okumaz?

    Okumayla ateist olunsaydi butun profosorlerimiz ateist olurdu. Ben omrumde bir kac kisi haric ateist akademisyen gormedim. Hadi abarttim diyelim belki birkac daha fazla .Biyoloji profosorlerimiz daha evrimi anlayamamis millete ne diyeceksin?
×
×
  • Yeni Oluştur...