Jump to content

Deist Beyazturk

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Deist Beyazturk Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Deist Beyazturk

    Pedofili koruma altına alan ülkenin halkı.

    Sadece pedofilleri değil, Öcalanı bile koruma altına alan halkız biz. Halbuki Küçük Hollanda diye bilinen Yukarı Kandil diyarında öyle mi ya... Zaten habere bakıyoruz ve yanılmadığımızı görüyoruz: yer Mardin, yer güneydoğu....Mardin .Ne beklenir ki başka ? Sonrada bu rezalet benimde içimde bulunduğum halkın tamamına mal ediliyor. Bizi kendi bölgenin sadece sana ait olan rezillikleriyle daha ne kadar suçlayacaksınız?
  2. Deist Beyazturk

    Buradan çıkmanın bir yolu var mı?

    İsim olarak da Şıh Koşan Fm uygundur diye düşünüyorum. Dinleyicisi bol , dj i olmayan tek radyo .))) Şaka bir yana,ateist radyonun ne farkı olacak yayın akışı olarak diğerlerinden? Bildiğim tüm klasik ve caz yayınlayan radyoların zaten çalışanları ekseri ateist.Siz numberone fm, power radyo gibi pop olanlarda bile hiç peygamberin,tanrının adının geçtiğini gördünüz mü? Militan ateizme hala kuşkuyla bakan biri olarak bu konuda da bağnazım galiba.
  3. Deist Beyazturk

    Aya Çıkış Gerçek mi , Yalan mı ?

    Aya seyahatı agnostik buluyorum:)))). Gidilmiştir,neden olmasın?hem yakın,hem de durgun . Güneşe ayak bastık demiyorlar ya.
  4. Deist Beyazturk

    AKP'nin Grup Seksçi 'Sanatçıları'.

    Çünkü siz konuşamıyorsunuz,sizin yerinize de mecburen biz konuşuyoruz. BDP birçok açılım yapabilir,hepsi de içi boş açılımlar bunların. Sen devlet kanunuyla onları korusan bile, senin o ortaçağı yaşayan halkına nasıl kabul ettireceksin bunu? Kusura bakma namus cinayetlerine bir çözüm bul önce (nedense trakyada değil de hep urfa gibi yerlerde olur). Var öyle işte 3-5 tane travesti her yerde konuşuyorlar. Hepsi devrimci,hepsi ateist,hepsi zaza . Şu ünlü cadının bohçası var mesela azılı militan. Öz ailesinden, varoşistan tutuculuğundan ötürü gördüğü baskıyı ''sisteme'' yükleyen,yolda işittiği
  5. Deist Beyazturk

    Bir Türkleşme Hikayesi

    Müslümanlarımızdan bu kadar nefret neden,neden,neden? Geçmişinde şeriatı savunan başbakanımız bile ,hem de Libya da,hem de hardcore islamcıların arasında '' Ateistleri de biz koruruz '' dedikten sonra her müslümanı elkaideci,gerici yapmak neden? Buna inandırmaya çalışmak neden? Al sana PKK , sapına kadar ateist,hepsi de çok aydın, pırıl pırıl insanlar,dağlarda faraday deneyi yapıyorlar da biz mi örtbas ediyoruz? Biz Atatürkçülerin galiba tek hatası türbanı okuldan uzak tutmak oldu.İyi eğitimden sonra En fazla 1 nesil de onlarla bizim aramızdaki tek fark kalıyor: Ben bakkala girerken selam
  6. Deist Beyazturk

    Bir Türkleşme Hikayesi

    Küresel anlam ve sen? Komik olma lütfen. Doğduğun kasabadan dışarı tek başına yolculuk bile edemeyen sen? Yazdıklarım sana ağır gelmiş belli, inkar etsene, hayır öyle değil desene, offf offff şu keteyi az tüketin biraz,üzülüyorum sizin için. Terör demişken, bir avatarına baksana sen, ne kadar hümanistsin yahu gözler yaşardı.Yaaa bak artık herkes yemiyor numaralarınızı.
  7. Deist Beyazturk

    Bir Türkleşme Hikayesi

    Herşeye de uygun bir isim takma var sizde de ,bravo. Faşist ve ırkçıdan trolle mi terfi ettim? Zavallı seni.
  8. Deist Beyazturk

    Bir Türkleşme Hikayesi

    Üst orta sınıfını kendi feodalitesi,töresi,örfü ve adeti yüzünden bir türlü oluşturamayan Kürtlerin daima suçlayacak birileri vardır. Ben aynı şeyi Dubai'de zenginler zengini Araplardan da duymuştum 6 sene evvel. Osmanlı bizi umursamadı,ilgilenmedi diyorlardı. Yalana bak yahu, azcık biti kanlanan her millet ayaklanır ,çoğu da ayaklar altında ezilir. Madem bu kadar eziliyorsunuz , Kürdistanımsı bir devlet kuruldu, petrol de bol, neden oraya yerleş miyorsunuz? Samimi olsanız hiç değilse en azından bir 20bin kürtün orada olması gerekmez miydi? Ama tek derdi yan gelip yatmak olan kürtler , kimya
  9. Deist Beyazturk

    Din Şiddettir,Tahammülsüzlüktür.

    Diğer dinlerin ,diğer başka dinlere olan mesafeli duruşunu az da olsa anlayabilirim,bir dinin ben en iyi dinim demesinden daha doğal bir şey olamaz,takım tutmak gibi,viva G.S. ler gün olur Bizim ilah en büyük olur. Gel gör ki Müslümanlarda durum farklıdır. İslam kutuplaşmayı reddetse de, müslümanlar inadına ayrıklaşır. Hepimiz biliriz ki,tüm dünya müslüman olsa yine savaş bitmeyecek,sünniler şiilerle kıyasıya savaşacaktır. Sevgi dini? Barış dini? Ben görmedim.
  10. Deist Beyazturk

    AKP'nin Grup Seksçi 'Sanatçıları'.

    Amcası dayısı 4 eşli militan kürtler bir de gelip şu eşcinsel açılımını yapmazlar mı gel de burdan yak sendromu yaşatıyorlar bana. Yeni malzemeleri de bu. Kızını bir erkekle beraber görmeye tahammül edemeyenler tutup da eşcinselleri mi savunacak? Biz bunu yer miyiz? Yegane amacları sorun çıkarmak olan bu zavallılara en iyi cevap 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Bağdat Caddesinde biz Beyaztürklerden geldi.
  11. Deist Beyazturk

    Türk-sünni-laik kimlik ve kamusal alan

    Tam da konusu denk geldi iyi oldu. Bizim kamusal alanlarımızın en favorisi olan Bağdat Caddesi'nde Cumhuriyet Yürüyüşü var.Türk,laik ve iyi eğitimli kimliklerimiz uygarlık dersi verecek yine. (DRESS CODE: BLACK ONLY)
  12. Deist Beyazturk

    Kürt İsyanlarının Sebepleri

    Selam herkese! Kürt sorunu hakkında tek söyleyebileceğim Kürtlerin asıl sorununun kendileri olmalarıdır. Bugün bir haber okudum,iğrendim önce sonra üzüldüm en sonda da uzaklaştım; Van'da deprem sonrası 2 genç adamı yakalamışlar,enkaz altında kalan bir kadının kolunu keserken .Bunu yapanlar da Kürt. Bu kadar vahşileşebilen insanların isyanlarının sebebini merak ediyoruz hepimiz. 2-3 bileziği alsan ne olacak, nesi kar bunun?Hem de deprem sonrasında,hem de kurban da kendinden iken? Güneydoğu Anadolu'daki dağ bayırı biz dikmedik oraya,5 metre kar yağan dağ başlarında köy kurun da demedik. Aşir
×
×
  • Yeni Oluştur...