Jump to content

skender beg

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

skender beg Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. skender beg

    Kıvırmanın Yüzsüzlüğün bu kadarı

    Bana göree; Cariyeleri becermek tecavüz değildir sadece bir ceza yöntemidir. İslam'a karşı azgınca saldıran kadınların azgınlıkları müslüman şeyi ile söndürülür. Müslümanın şeyini yangın tüpü gibi düşünün. Bununla birlikte, eşleri yanlarında olmayan cariyeleri düzmenin cariyeler açısından faydalı olduğu görüşüne katılıyorum. Yok, lazım değildir. Cariyeleri düzebilirler.
  2. skender beg

    Muhammed kabile şefi midir?

    Kabile şefi olmak ayıp ve suç değildir. Önemli olan nicelik değil niteliktir. George Bush kabile şefi değil devlet başkanı idi ama katlettiği kabile şefi Oturan Boğa'dan daha üstün ve değerli değildi.
  3. skender beg

    İnsanlar Ancak İki Kısma Ayrılır!

    Ateist olanlar da, "Bunlar hangi ataiz gruptan aceb?" diye soruyorlar... Hangi ideolojinin ataizi acep? Kemoşist mi? Gominist mi? Das Kapitalist mi? Mazoşist mi? . . .
  4. skender beg

    Beyinsizler Tartışıyor

    O dışkıladığın şeyleri senin suratına sıvazlayaraktan sana iade diyorum. Hayvanın kimler olduğu konusundaki ilahi gerçekleri burada sıralayıp zahmete girmek istemiyorum şimdi ancak ne olduğunu öğrenmek istersen şu an var olan tek ilahi kitaptan kimliğini öğrenebilirsin. Yahudilere toz kondurmuyoruz, hayırdır? Sabetaycı falan mıyız?
  5. skender beg

    Fetullahın incileri

    Az bile söylemiş.
  6. skender beg

    Islamyet Guzeldir, Muslumanlar Iyidir...

    Kemalizm güzelmiş, kemalistler iyiymiş.... Nasiiiiii? Ahan da beyleeee.... http://www.turania.net/turkiye-gundemi/2309-ataturku-sevmiyorum-diyen-kadina-dayak.html
  7. skender beg

    Kadının zina cezası

    Erkeğin zina cezasıyla aynı olan şeydir.
  8. skender beg

    Bir kamalistin deprem hassasiyeti (!)

    Allah inananları karanlıklardan aydınlıklara çıkarır, tağutlar ise kafirleri aydınlıklardan karanlıklara çıkarır. Sizlerin uyduruk ve de kıytırık sözüm ona çağdaş yasalarınız sizleree kalsın. Cehenneme kadar yolunuz var. Bizler bedevilere indirilmiş olup cennete kadar yolu olan yasalarımızdan memnunuz. Hiçbirşey vaad etmese bile gerçekleri barındırır, Allah katındandır. Hem var öyle; dört karı almak, kadını evin içişleri bakanı yapmak, günde en az 5 defa temizlenmek Vay! Bir de tehdit ha! Sen kaşındın; Eğer temizlik yapmak gibi bir niyetiniz varsa temizlik anında seni ele geçirirsek ne
  9. Öncelikle kemalist olduğunu belgeleyelim. Bizde 'Allah için sevgi, Allah için nefret' varsa, kemalcinin de 'Kemal için dostluk, kemal için düşmanlık'ı var. İşte bu da deprem konusundaki hassasiyeti (!) http://haber365.com/VideoL/Volkan_Konak_Deprem_Beni_Ilgilendirmez/Tumu/Yeni/7/ Ben "art"çı değil "artçı"yım diyor.
  10. skender beg

    AKP'nin Grup Seksçi 'Sanatçıları'.

    Yanlış! Önce putperestlerin kendilerini temizlemeleri gerekmektedir. Bkz. 9/28
  11. skender beg

    Levh-i Mahfuz

    Sen iddia oynadın mı hiç? Ve hiç kupon tutturduğun oldu mu? Ben sana söyleyeyim; Ben oynamıştım ve 10 kadar maçın hepsini bildim emmeee kuponu yatırmadığım için 1'e 22'lik kupon yatmadan yattı. Anladın sen onu. Şincik söyle baalım; Ben yazdım diye mi maçlar öyle sonuçlandı yoksa bildiğim/tahmin ettiğim için mi o sonuçları yazdım?
  12. skender beg

    Müzikle Açalım

    "Bir ulusun yeni değişikliğinde ölçü, musikîde değişikliği kavrayabilmesidir. Bugün dinletilmeye yeltenilen musikî yüz ağartacak değerden çok uzaktır" Evet, bugün (2000's) dinletilmeye yeltenilen musikî yüz ağartacak değerden çok uzak olmanın ötesinde yüz karartacak türdendir, yüz karasıdır. "Dün (1928 ve ondan önceki yıllarda) dinletilmeye yeltenilen musikî yüz ağartacak değerdedir." diyor ve dün dinletilmeye yeltenilen yüz ağartacak musikî türünden olan yüz ağartacak bir parçayı sizlere dinletmeye yelteniyorum.
  13. skender beg

    OROSPULUK VE İSLAM

    Zımmilerden ekstra vergi alınmasının sebebi parasal bir beklenti değildir. Bu vergi, onları inkarcılıklarından dolayı aşağılamak için alınır. İslam'da ekstra vergilerini çatır çatır kendi elleriyle ödemeleri koşuluyla dinlerini, inançlarını yaşayabilirler. Ancak tekrar ediyorum laik olduğu iddia edilen tc'de böyle birşey sözkonusu değildir. O senin dediğin Kur'an'a terstir. Nuh peygamber kafir olan oğluna tebliğ yaptığı halde zorlamamış helak olduğu tufan günü dahi tebliğini yapmıştır. Senin dediğin gibi zorla müslüman yetiştirilmemiş, müslüman olduğu için de öldürülmemiştir. Onun cezasını
  14. skender beg

    OROSPULUK VE İSLAM

    Neden kılamasın? Bir engel mi görüyorsun? Köteğini yer gelir namaza. İslam'a kısmen laik bir dindir denilebilir. Devletin esasları dine göre belirlenir ancak dini kararlar tüm vatandaşlara uygulanmaz. Çünkü islam inanç özgürlüğü vardır. Kendi aralarında kendi dini kanunlarını uygulamakta serbesttirler. Ancak laik olduğu iddia edilen tc'de böyle birşey yok.
  15. Seni asmadılar mı :D

×
×
  • Yeni Oluştur...