Jump to content

Ulaş'ın sesi bu

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.117
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ulaş'ın sesi bu kullanıcısının paylaşımları

  1. Ulaş'ın sesi bu

    Bir ateistin istiklal marşi karsisindaki tutumu

    İndirgiyorsun indirgiyorsun. Bunun farkında bile değilsin zavallı. Konu bayrak ve marş olduğu ve sırf bunlara itiraz edildiği halde insanların milli değerlerinin olmadığını iddia etmek ve bu indirgemeyi reddetmek ancak malaklığının farkında olmayan bir malak yapabilir.
  2. Ulaş'ın sesi bu

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    Açıklamasını yaz yahu. Hangi ayet bu ayetin açıklaması. Sana hikmeti soruyoruz. Sen hala "ben açıklamam Allah açıklar, açıklamış olabilir, ayet hediye ettim" diye kıvranıyorsun. Senin fikrini sormadık. Senin bir fikrin olamaz zaten. Kimseye faydası olmayan bu ayetin hikmetini yaz. Bu ayetler olmasa sen müslüman olmaktan vazgeçmeyeceksin ben de müslüman olmayacağım. Bunu pratikte teyit ettik. Eee? Hikmet?
  3. Ulaş'ın sesi bu

    Bir ateistin istiklal marşi karsisindaki tutumu

    Ütopikmiş. Zavallı. Konuyu nereye getirdin. Tartışmayı bile beceremiyorsun. Milli ve ulusal değerleri marş ve bayrağa indiren bir öküzsün sen. Tam bir ilkelsin. Hangi arıtmadan bahsediyorsun? Sen zaten sindirilmiş bağırsaklardan atılmayı bekleyen bir pisliksin.
  4. Ulaş'ın sesi bu

    Bir ateistin istiklal marşi karsisindaki tutumu

    Yapma yahya. Ülkeler bayrak üretmez iseler ülke olamazlar da ne demek? Bir toplum bizim artık bayrağımız yok derse ülkeden saymayacak mıyız? İnsanlar bir ülkü uğruna toplanmak zorunda değil. Bugünkü şartlarla hiç değil. Ortaya sunni bir şey koyup, konulan şeye değer atfetmenin anlamsızlığını tartışmayalım. Bayraklar günümüzde anlamsızdır. İlkel toplumların uygulamasıdır. Hangi sebeple bu sembolleri ortaya koyma gereksinimi duydukları ortada. Bugün bir ülkeyi ülke yapan kriterler bayrak sahibi olmakla ölçülmez. Bayrak olup olmaması bir toplumu ne çapulcu yapar ne de değerli yapar. Sevgile
  5. Ulaş'ın sesi bu

    Bir ateistin istiklal marşi karsisindaki tutumu

    Bunlar bir değer değil. Bunlara "değer" diyerek domalmayı zaten huy haline getirmiş zavallıların domaltılmakla tehdit edilmesi de pek ironik.
  6. Ulaş'ın sesi bu

    Bir ateistin istiklal marşi karsisindaki tutumu

    Son iki cümle ile kendini tarif ediyorsun. Farkında değilsin. Bayrağı ve marşı çapulcu olmamak ile bağdaştıran birinin aklını kullandığını söyleyemeyiz. Her konuda insanlar aklını kullanmayı başarmak zorunda değil elbette. Bu dayatmayı ve anlamsızlığı sana anlatmak imkansız. Sevgiler.
  7. Ulaş'ın sesi bu

    Bir ateistin istiklal marşi karsisindaki tutumu

    Sizler de anlamayı bi' öğrenseniz ah. Ah bir öğrenseniz KAROAS. Marş üretilebilir fakat bu resmi olmaz. Kimse insanlara marş üretemezsiniz dayatması yapamaz. Dayatmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun. Dayatmanın ne demek olduğunu öğren sonra diğer saçma örneklerini de tartışalım.
  8. Ulaş'ın sesi bu

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    Hahaha. Vah garip vah. İsterse açıklayabilir mi? Açıklamamış mı yani?
  9. Ulaş'ın sesi bu

    Bir ateistin istiklal marşi karsisindaki tutumu

    Ülkelerin bayraklar üretmesi de ayrıca saçmadır. Bir ülkenin bayrağı olmaz ise o ülkenin halkı çapulcudur demek malaklık emaresidir. Bir malak malaklığı gereği aptalca konuşur. Fakat bir malak bile Ateistler hoşgörülü ve saygılı oldukları için dayatılan bir metni kabul buyurabilir demez. Sevgiler.
  10. Ulaş'ın sesi bu

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    40'lı yaşlar mı? Bak bak. Nereden bildin bu yaşları beklediğini? Şöyle sağlam Kurancı gelse de tartışsak. Hey gidi, zamanında az mı Kurancılık yaptık. Bir Kurancı Muhammed'in yaşı ile mantık kurguluyor. Kimlere kalmış Kurancılık. Yazık. Şöyle Ateistleri iki gruba ayırsanız. Bir grup Kurancı olsa da münazara yapsalar sizden iyi savunur. Sizde umut yok.
  11. Ulaş'ın sesi bu

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    Bu ve bunun gibi karı-kız/oğlan vaadi ayetler ne için gelmiş? Kimseye bir şey ifade etmiyor belli ki. Anlat bakalım bize hikmeti.
  12. Ulaş'ın sesi bu

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    Ot gibi yaşayanlar otlardır. Sen konuyu anlamamışsın. Biraz çalış sonra seni tekrar kontrol edelim.
  13. Ulaş'ın sesi bu

    Bir ateistin istiklal marşi karsisindaki tutumu

    Ülkelerin resmi olarak marş üretmeleri son derece saçmadır. Bana sorarsan sorgulanması gereken bu. Sevgiler.
  14. Ulaş'ın sesi bu

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    Olmazdık. Ya siz? Ot gibi yaşayacaksınız dese müslüman olmaktan imtina eder miydiniz?
  15. Beyin fırtınamın nesini beğenmedin? 2 gün düşünüp de yazdım. İstersen Afrodit bacımıza soralım. Afrodit, kiminki daha çok beyin fırtınasıydı? Benim beyin fırtınamdan sonra bile mi? Böyle mi düşünüyorsun? Üzüldüm açıkçası. Git.
  16. Ulaş'ın sesi bu

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    Genç ve yaşıt eşler sunulacağı vaadi de aynı derece sınırsız seks vaadeden utanılacak bir ayet. Tanrının böyle şeylerle taraftar çekmeye çalışması yeterince zavallı bir hal. Aslında iyi bir şey diyormuş gibi "ayetin doğrusu bu" diyerek aynı boktan vaadi yazmak ayrıca zavallıca. Kuran'ı okuyup da müslüman olmaya devam edenlerin durumu içler acısı bile değil.
  17. Ulaş'ın sesi bu

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    Yazılarınızı okunmaz hale sokmazsanız biz de okuyabiliriz. Sevgiler.
  18. 1- Arkadaşlarınla kaliteli yaşamak istiyorsun. Bunun için arkadaş lazım. Belli ki arkadaşların var. 2- Mutluluğun küçük bir kısmını bulamamışsın 3- Kafan yerinde. Akıl sağlığı tamam. 4- İnsan hakları evrensel beyanını okumuşsun, 5- Kendinle barışıksın 6- Çocuğun var.
  19. Hangi gazete o? CERN, günlük hayatımıza gireli çok oldu ve girmeye devam ediyor. http://www.taek.gov....astirmalar.html Sevgiler.
  20. Ulaş'ın sesi bu

    Allah'ın Allah'ı

    Hah. Ali İmran 7'ye geldiysen tamamdır. Olacaksın sen. Olur olmadık ayetlere bu ayeti getirdiğin günlere güleceğin günler de gelecek. Bir de şu Medine-Mekke ayrımı yapanlardan meal getirme. Sadece Kuran diyen birine yakışmaz. Bu ayetin Medine'de indiği sanrısı hangi kaynaktan geliyor ki acep? Cigi sana munafikun 4'ün müteşabih olmadığını ispatlamaya çalışırken, sen de bana bu 7. ayetin müteşabih olmadığını ispatla. Ortadaki aptallığı da görmüyorsun. Yalnızca Allah'ın anlayabildiği cümlelerin insanlara anlatılmasını normal karşılamak için ayette bahsedilen kafasız alimlerden olmak gerek. Se
  21. Ulaş'ın sesi bu

    Allah'ın Allah'ı

    Sen hiç doğada kendi yetişen karpuz yedin mi? Bi' tadına bak. Konu komşuya da dağıt. Allah'ın orjinalinden insanlara nimeti diye ikram et. Sonra ortada olan esere bir bakalım.
  22. Hangi sebeple girmiyorsun? Eğer aramice Kuran'ın kopya olduğunu söylüyorsan zaten geyik olarak kabul buyurduğun konuya en ön sıradan yer ayırtmış oluyorsun. Hem kopya olduğunu iddia edeceksin, hem de hangi mushafın eski olduğunu umursamayacaksın. Burada laflara pek bakılmaz, bilimsel kanıtlar gerekir. Önceden aboneliğin var ise biliyorsundur, kapının önüne ateistforum linki atılmıyordu da yeni keşfettiysen durum böyleyken böyle. Bize verdiğin cevap maalesef hayal kırıklığı. Böyle bir mantığa ne denebilir ki? İncil ve Tevrat da der ki: İncil ve Tevrat değişmeyecek. Ayetleriyle sabittir. Ku
  23. Ulaş'ın sesi bu

    Allah'ın Allah'ı

    Bu bildiğimiz karpuz mu? Peynirle iyi giden, sulu sulu, tatlı tatlı?
  24. Bir kitabın diğer bir kitabın kopyası olduğunu iddia edebilmek için, kopya olduğu iddia edilen kitabın orjinal olduğu iddia edilen kitaptan sonra yazılmış olması gerekiyor. San'a Kuran'ını bilmediğim için soruyorum: Elimizde San'a Kuran'ından daha eski bir Kuran var mıdır? Sevgiler.
  25. Devletler ödenek ayırıyor. Bu araştırma elbette ticari olarak geri dönüyor. Örneğin deneyler sırasında kullanılan malzemeler, ödenek ayıran devletlerden karşılanıyor. Gelişimi sağlanan yan teknolojileri ilk kullananlar yine bu devletler oluyor. İrili ufaklı yüzlerce fayda yazılabilir. En önemlisi. Orada dünyanın en büyük bilimsel çalışması yapılıyor. Bu çalışmalara katkıda bulunmak, kendi üniversitelerinden katılımcılar sağlamak, katılımcılar ile bilgiyi kendi halkına taşımak, bu bilgiler ile yeni tecrübeler elde etmek gibi paha biçilmez katkılar veriyor. Sevgiler.
×
×
  • Yeni Oluştur...