Jump to content

Hitman

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.039
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hitman kullanıcısının paylaşımları

  1. Hitman

    Gazetelerden Tarihsel Önemi Olan Manşetler...

    la ne yaptı o öle götüne örümcek mi soktu vay ayı dikkat çekmek içinmi yapmış salak. Mal adam atlasana köpeğinle 10.katta arkadaşında çeksin manyak prim yapardı.
  2. Hitman

    Müslüman icadı

    amauahahah azuahahah süpersin baba kum la temizlerdi oda :D:D:D:D:D
  3. Hitman

    bir intihar mektubu..

    nediyosun dostum benden demokritoscu olmazmı.
  4. Hitman

    Gozlerine surme ceken erkekler nonos mu?

    baba uzatmayın bence bu konuları ben saçını sarıya boyatan erkek gördüm ya inanabiliyormusunuz bi an kendimi nonoş hissetim sarılığımdan utandım. Bi ara bende yaptım böle punkçı oldum şimdi ben hem emo olcaktım hemde punkcı ama modaya uymak lazımdı ozaman küçüktüm 11 12 yaşında. Gittim erkek kuoförüne siyah saç yapabilirmisin dedim yok dedi bende 3 sokak ötedeki kadın kuoförüne gittim saçlarım hep siyah olsun dedim. Baktım 1 ay sonra sarı saç çıktı meğer bunun dip boyasıda varmış hay allah belanızı versin bu çakma saçlara hep dip boyamı vuruyor bu millet israf yahu asgari ücret düşük der
  5. Hitman

    Asgari ücret ne kadar olmali ?

    çok buluyorum bence 100 lira daha devlete versinler tayyip villaya kat atcak lütfen tayyibin ziki sizinkinden dahamı değerli ayıp kardeşim ayıp.
  6. Hitman

    EKMEĞİN KIRINTISINA BİLE ÖZEN GÖSTERİN..

    parayla bayat ekmek alırlardı. Bide şu var buharlı ekmek tarifini hemen anlatayım. Sabah kalktınız ekmek kalmış hemde 1 tane bayat ama atmayın günah çokopens ekmekleri keselim ekmekleri sonra atalım bir tencereye güzelce ısınsın ekmek.Yalnız içine tereyağ,birazda su koyun ekmek yanar allah korusun. Sonra çıkarın dolaptan sana yağını sana yağ yoksa bizim yağ da olur ekmek sürülesinden yoksa mühim değil kesin katı yağ vardır ondan koyun ben öle yapardım valla mis gibi olurdu katı yağ koyardım içine. Nese bi teşekür edin yeter.
  7. Hitman

    Eşcinsellik İslam'da caizdir

    bu allah sizi arkadan zikiyor haberiniz ola bi böle bi böle gidiyor karar versin artık.
  8. Hitman

    Şarkı veya müziklerin adlarını bulalım

    Bu filmi biliyorum küçük çocukken izlemiştim bunu ozaman kanal 7 de verilmişti yıl 2002 felan insanı ağlatan filmdi.Bu filmi bidaha indirip izlemek lazım çok etkilemişti film benim küçüklüğümdenmidir bilinmez adam sonunda ölünce insan ağlıyası geliyor.
  9. Hitman

    Gozlerine surme ceken erkekler nonos mu?

    ya aslında nonoş demeyelim nonoşlara ayıp yani kısacası onlara emo diyelim kaşlarına sürme süren erkekler emodur.
  10. Hitman

    ROBOCUP

    çarşı yutubeye karşı
  11. lan öldünmü ölmediyse yeni mesaj yazdım o şekilde öl

  12. Hitman

    bir intihar mektubu..

    birader basit öldürme kendini şüpeli öl bak şey yap süper fikir bu külot mu boksur mı giyersin bilmem ilk silahını doldur sonra o külotun veya boksor u da kafana geçir sonra öldür kendini bak valla yap bunu makbule geçer haberlerde benim fikrim olmasına sevinirim bi kıyak yap bana hadi gözüm öptüm cehennemde 6.kazan benim beklerim. kahdhasjdhasjhjhasahj espri yaptım lan boşver intihar edip ne yapcan. bak dostum şimdi çok ciddiyim ölmeden önce bu şarkıyı dinle rahat gelir daha rahat ölürsün http://video.google.com/videoplay?docid=-1...Ag&q=burzum ölmeden önce besmele çek gavur gitme
  13. Hitman

    "Türkiye çağdaş ama kızları güzel değil"

    Baktım googleda arattım bişe çıkmadı.Aha bu forum bile çıkmadı. Meğer çapkında değil diskoyada gitmemiş adama iftira attık arkasından konuştuk.
  14. Hitman

    "Türkiye çağdaş ama kızları güzel değil"

    Espirili adam :)Ahmed e bakın ya diskoyada gitmiştir bu.
  15. Hitman

    Müzikle Açalım

    başlıkı biraz ilerletelim güzel metal parçaları öneriliyor. burzum-war http://video.google.com/videoplay?docid=-1...BQ&q=burzum dimmu borgır kamelot power&black metal http://video.google.com/videoplay?docid=15...%C4%B1r+kamelot
  16. Hitman

    Şarkı veya müziklerin adlarını bulalım

    yararlı bi başlık ben merak etmişimdi hep kemtaşdiz gibi türkçe gibi geliyor o parçayı arıyorum bilen varmı. Bide bi film vardı adını bilmiyom ya sountrackinde manyak heavy&power metal yapmışlar ah bulsam o parçayıda.
  17. Hitman

    Sigarayı bırakma

    haklısın acı hayat sabah dan beri tek bir dal bile içmedim ama gidip paket alıp içmek istiyorum dayanımıyor insan. Aldığım paketide 4 5 günde btiririm artık hem sağlıklı hemde para cepte kalır.
  18. Hitman

    Sigarayı bırakma

    Niye yorumsuz parasındayım ben yoksa 80 e kadarmı yaşamalıyım insan bolluğu var erken ölmek en iyisi.
  19. Bazı yerlerde yazım hatalarım var düzeltmeye kalkıyorum düzeltme şeyi gözükmüyor nese anlamadığınız kelime sorunlarını sorabilirsiniz.
  20. Kısa bir demokritos un aforizması ile konuyu açıyorum. Demokritos aforizmasında ne demiş. Çelişkiyi ve boş sözleri seven biri ciddi herhangi bir şey öğrenemez Demokritos..... Muhtemel bu lafı ölmeden önce sölemiştir ölümü M.ö 370 de öldü heralde m.ö 360 yılındaki bir aforima nese değinmek istediğim konu başka ama bu kelime ile haklı bana ilham veren demokritosun lafıyla konuyu açtım. Söylediği aforizmayı dinin bize vaadetiği şeyler veya yapmaız gereken şeylerle yazıcam nese. İlk önce çelişkiden başlayalım. Turkishmedia forumun üyesi haksöz ün konusundan çelişkiler. 1.Çelişki
  21. Hitman

    Allah müslümanların belasını veriyor mu?

    belasını nedemek analarını bile belliyor.
  22. Hitman

    Aydın Dogan denen...

    istimyo doğru dürüst izlenmiyor.En iyisi http://www.ajansspor.com/futbol/canlianlatim/16150.html burdan takip etmek. Ayrıca %61 topla oynamışız adam gibi gol atan yok yuh yani.
  23. Hitman

    Aydın Dogan denen...

    Teşekürler.
  24. Hitman

    Kan ve şiddet manzaralı avatarlar

    Black metal efendidir. Gir video google ye Dimmu borgır,mayhem yaz görürsün efendileri. En efendisinden Venom u dinle. Bana göre efendidir anlıcan. Ozaman şunuda yapalım İslamı hissetiren herşey kalsın bura ateist forumdu dimi.
  25. Hitman

    Sigarayı bırakma

    iradene hayranım
×
×
  • Yeni Oluştur...