Jump to content

Vision

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    1.096
  • Katılım

  • Son ziyaret

Vision kullanıcısının paylaşımları

  1. Vision

    Paranormal Forum Sitelerine Döndüm :)

    ahhaa tam tersi olmasın ama Ben paimonu çağırırım çünki
  2. Vision

    Paranormal Forum Sitelerine Döndüm :)

    Gelsin ordularına hükmetmeyi dilerim yiyosa yapsın O tarz sistematik sinsi dilekler var aklımda 3:)
  3. Vision

    Paranormal Forum Sitelerine Döndüm :)

    Keşke olsa Wuhuuu aklımdan süper planlar geçiyor şeytanla ilgili
  4. Merhaba canlarım kanlarım büyüklerim küçüklerim. Uzun zaman geçti sizleri görmeyeli Ama gelmeden önce biraz paranormal şeytani takılayım dedim Siteye dini önemsedemeden girdim ve bugun 10. günüm onlarca kez söylememe rağmen hala bana şeytan cin vs. musallat edemediler. Şeytanlarla ilgili kitap önerdiler "lemegeton" okudum çağırmadım ama çağıracağım Onun yanı sıra çok yanlışları var insanların ve çoğu şeyi sadece kendilerinin bildiklerini sanıyorlar. Özellikle verdiğim güzel mantıklı cevaplara karşılık "Görselerde inanmazlar" , "kalpleri mühürlüdür" gibi klasik komik yanıt ta gelince bende
  5. Bunların tanrısıda kendileri gibi sapkın işte .... Abi o değilde 2 yıldır avatarını değiştirmiyorsun harbiden helal olsun .d
  6. Vision

    evrimle ilgili bir soru

    Su Sorduğunuz Saçma Sorulara Karşılık, Sizin Uydurma Kuranınızda Yazan "Gözlerine Perde İnmiş" Deyimini Size Çeviriyorum. Ulan Evrim Her Yerdedir Anlayın Şunu! Virüsler Evrim Geçirir, İnsanlarda Suanda Bile Evrim Geçiriyorlar. Ailenize Baksaniza Bir. Aranizda Ne Kadar Fark Var. Kücükte Olsa Büyükte Olsa Nesiller Çoğaldıkça Aradaki Farkta Artar. Buda Evrimin Kanıtlarından Biri. Hatta En Ufaklarından.
  7. Vision

    Ateizm Bir Yaşam Tarzı Olmalı mıdır?

    Ateizm din değildir. Bu yüzdenki yaşam tarzı olamaz. Sadece Yaşam tarzının bir parçası olabilir. Mesela ben anarchy seviyorum. Ateizmin bunu yasaklayan, bunu yadırgayan hiçbir özelliği yok. Hatta tam tersi bu yöne daha çabuk gitmenizi sağlıyor. Bu yaşam tarzı değil bir parçasıdır. Eğer yaşam tarzımız olsaydı, Bizim müslolar gibi işi aşı bırakıp pc den foruma girip durmadan tartışmak, her hafta sonu kuran yakmak gibi şeyler yapmamız gerekirdi.
  8. Düşmüşten kastımın ne olduğunu biliyormusun? Düşmüş demek cennetten atılmış demek. Ama bu onun melek olmadığı anlamına gelmez. Şeytan bir melektir, Fakat kötü bir melek. Caktınmı?
  9. Din cahili şeytan zaten düşmüş bir melektir! Sen kimsinde kimi eleştiriyorsun.
  10. Vision

    BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKABİLECEKLER VAR MI?

    Bence bu yanlış. Her suç için ayrı kanun var zaten. Kişiye özgü kanun devreye girmez. Kişinin özelliklerine özgü kanun devreye girer. Psikoloji konusunda kadında erkekte benzerdir. Kadında üzülür erkekte aralarında fark yok. Kanun psikolojisi bozuk insanlara ayrı davranır. Kadın veya erkeğe değil.
  11. Vision

    BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKABİLECEKLER VAR MI?

    O zaman yorum yaparken Kadın- Erkek eşit değildir demek yerine hiçbir insan eşit değildir demek daha doğru olur bence. Kanunlar her insan için ayrı ayrı çalışamaz. O yüzden tüm İnsanları Bilinç Bakımından Eşit Görür ve o yönde kanunlarını çıkarır. Bence olması gerekende budur. Bence tartışmayı fazla uzatmaya gerek yok.
  12. Vision

    BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKABİLECEKLER VAR MI?

    Fizyoloji vs. gibi durumlarda kimse kimseye eşit değildirki. Kimi insanın boyu uzundur, kimisinin kısa. Bu konuda kadın erkek fark etmez. Olaya Hak bakımından Bakmak Gerekir. Kanunlar önünde hak bakımından eşit olmalıdır insanlar olay budur.
  13. Vision

    Ateist Nasıl Olmamalı...

    1- Profesyonel Eleştirmenle Kendini Kıyaslayamazsın. Bu Bir Hasta Hakkında Cahil bir Köylüyle, Profesör Doktorun Yorumu Gibidir. Seninki Cahil Bir Köylüyü Geçemez. Futbol İle Film Aynı Şeyler Değildir. 2- Bende Diyorumki Birisinin Yaptığı Ve Dediği Ateizmi Etkilemez. Ateizm Kimseye Git Öldür Diye Telkin Etmez. Birilerinin Yaptığından, Ateizmi Sorumlu tutamaz kaynak gösteremezsin .(Umarım sende anlamışsındır) 3- Komiksin. Kuranın Kafirleri Öldürün demiyormu? Siz Kuranınızın Dediği Üzere Müslümansınız. O Terör Örgütleride Kendilerini Müslümanlığı , İslamı Koruyan Askerler Olarak görüp Kafirler
  14. Vision

    BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKABİLECEKLER VAR MI?

    Benden Pozitif Ayrımcalık Diyebirşey Cıktımı? Ben Hertürlü Ayrımcalığa Karşıyım. Ama Bu Toplumda Kadına İyi Davranılmadığı, Yaşama Hakkının Bile Elinden Alındığıda Gerçektir. Aynı Şekilde Erkeğede Haksızlıklar Var. Ona Birşey Demiyor Kimse Zaten. Kadın Erkek, Kişisel,Düşüncesel ve Haksal Olarak Eşittir, Eşit Olmalıdır Zaten. Fiziksel Olarak Erkek- Kadını Geç Hiçbir İnsan Hiçbirine Eşit Değildir Zaten.
  15. Vision

    BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKABİLECEKLER VAR MI?

    Sende 1 gram akıl yok onu anladım. Eğer Olsaydı Benim KADIN ERKEK FARK ETMEDIĞINI SOYLEDIĞIMI BILIRDIN! Diyorumki Misal Ayşe , Mehmetten İyi Yalan Söyler. Ancak Salihte Ayşeden İyi Söyler. Haticede Salihten. Olayı Anladınmı Şimdi. Kadın Erkek Fark Etmez. Her İnsan İyi Bir Yalancıdır.
  16. Vision

    BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKABİLECEKLER VAR MI?

    Katılıyorum. Yalan Söylemeyi Kadınlar Erkekler Olarak Ayıramazsın. Tüm İnsanlar Yalan Söyler. Bu bu kadar basittir. Erkekte En az Kadınlar Kadar Yalan Söyler. Hatta Etrafımda Kadınlardan Çok Yalan Söyleyen Erkekler Var.
  17. Vision

    Ateist Nasıl Olmamalı...

    IMDB Notunu Bilmiyorum . Ancak Filmi izlemek için girdiğim birçok sitede en iyiler arasında... Ki senaryoyu eleştirebilmen için senin film eleştirmeni olman gerekir. Önceden Dediğim gibi Hitlerin Yaptığı Htleri İlgilendirir. Sen Bana Ateistliğin Hitlere "Git Yahudileri Öldür" dediğini yazılı olarak göster tamam derim.Gösteremiyorsan BOŞ KONUŞUYORSUN.... Hizbullahın vs. Vardır. Onlar Kuran İçin Savaşıyorlardı, Savaşırken Allah Allah Diyorlardı. Bak Varmış Demekki.
  18. Vision

    BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKABİLECEKLER VAR MI?

    Hala erkeklerin yalan söylemediğini sananlar var Cem Yılmazın Dediği Herşeyi Doğru Kabul Edip, Ona gülenlerle Gülüyormusun Sürü Psikolojisi İşte... Bence Erkekler Kadınlar Kadar Yalancıdır. Bence Tüm İnsanlar Yalancıdır. Her İnsan Yeri Gelince Yalan Söyler. Bazıları Çaktırır, Bazıları Çaktırmaz. Tüm Olay Burada Zaten. Kadın Ve Erkek Eşittir . Fiziki Olmasa Bile Hak Bakımından. Erkeğin ne kadar yaşama hakkı varsa kadınında vardır. Buna ancak Cahil çöl bedevileri itiraz edebilir. Not: Fiziki anlamda Kadınlardan Üstünüz Diyorsanız, Boks Şampiyonu Kaslı Bayanlara Karşı Sizi Ringte Ağırlamakt
  19. Vision

    Ateist Nasıl Olmamalı...

    Sanırım Sözleri biryerlerinden anlamak sadece senin işin bu cahil "sürüsünde" ... Çok kişi beğendi diyemi güzel olduğunu düşündüğümü sanıyorsun? Filmi 15 kere izlemiş biri için mi diyorsun bunu Filmi izlemeseydim Sen bunları diyebilirdin.. Ama başta Bitti İddian YAZIYI IYI OKU SONRA KONUS ZIRA ANLAMANDAKI PROBLEMLER ORTAYA CIKIYOR!
  20. Vision

    Yeni Yıl

    İşte cübbeli herşeyin tüm tartışmaları bitiren , İçini döktüğün bitirici yazın Evet olayda o zaten, Siz sorgulamayan sadece yapan robot kölelersiniz. Siz ancak birilerinin Uşağı , birilerinin hizmetçisi olursunuz. Sorgulamazsınız. Olayda o zaten önemli olan beyni kullanmak...
  21. Vision

    Yeni Yıl

    Ahırda yaşadığım felan yok. Yanlız Ahırda yaşayan sizlersiniz Arap ülkelerine bakta Nasıl Lağam çukuru Olduklarını gör. Cahillikleri ve dinleri yüzünden nasıl geri kaldıklarını siz daha iyi bilirsiniz. Oğlunu kesecekti...
  22. Vision

    Ateist Nasıl Olmamalı...

    İşte Şimdi Senin Yaptığın Tam Bir Cahillik. Hitlerin ilham almasımı? Harun yahya saçmalıkları değilmi bu .d Darwinizmin tek çeşiti yoktur. Ve bunu nasıl kullanacağında insana kalmıştır. Hitlerin yaptıklarının Ateistlikle ne alakası var? Ateistlikmi demiş git katlet diye ? Hangi ateist kutsal kitabında yazıyor? Hizbullah'ımı söyleyeyim ozaman size? Sözde kuran için insanları öldüren? Hizbullah Kuran adına yapıyordu. Ama kuranda yazıyor Kafirleri öldürün diye. Ateistliğin hangi kitabında Yazıyor Yahudileri öldürün diye?
  23. Vision

    Yeni Yıl

    Korkmak Sevmek değildir ... O zaman alimler sevmiyormu? Normalde alimlerin sevmesi, Kafirlerin korkması gerekmezmiydi
  24. Vision

    Ateist Nasıl Olmamalı...

    Fight Club saçmamı Söz Fight Club'taki Tyler Durden 'dan Alıntıdır. Film En iyiler arasında Reis bakıyorumda Film eleştirmenliğine soyunmuşuz.
  25. Vision

    Yeni Yıl

    Sizin Allah'ı felan sevdiğiniz yok. Siz korkuyorsunuz. Öbür dünya'da yaşacaklarınızdan. Ve siz Allah'ı değil kendinizi seviyorsunuz en derinden. Bu yüzden en iyisini isteyip garantiye almak için herşeyi yapıyorsunuz. Siz Allah'ı değil bilinç altınızda Rahat yaşamayı ve egonuzu seviyorsunuz.
×
×
  • Yeni Oluştur...