Jump to content

Amansiz

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Amansiz Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Amansiz

    Turkiye'nin Guneydogu Sorunu

    Şu sınır ötesi operasyonlar neden durmalı onu bir söyleyin hele.
  2. Amansiz

    Turkiye'nin Guneydogu Sorunu

    Sınır ötesi operasyonlar niye kalkıyor amcalarınız, dayılarınız mı Kuzey Irak'ta
  3. Amansiz

    Newroz(Nevruz) Bayramı Efsanesi

    Yapılan dingilliği hala savuyorlar yahu. Şaka mısın lan sen?! Kırılmadık cam bırakmadılar şerefsizler Zeytinburnu'nda. Otobüs duraklarını söktürler. Özgürlük tabi eğlence. Böyle eğlence anlayışına sahip olanların kafalarının içinde bok vardır. Fotoğrafların linkini tekrar atıyorum. İnsan olan utanır, bu yapılanları savunmaz. https://twitter.com/#!/search/zeytinburnu/grid/photos
  4. Amansiz

    Newroz(Nevruz) Bayramı Efsanesi

    Camları çerçeveleri indirerek kutlama olmaz! Otobüs duraklarını sökerek, camları kırarak mı kutlanıyor nevruz? Arabaları taşlayarak mı? https://twitter.com/#!/search/zeytinburnu/grid/photos Bu olayları yapanlar haysiyetsiz köpeklerdir. Bu kırma, dökme işlerinin sorumluları derhal bulunmalı, cezalandırılmalıdır.
  5. Amansiz

    hatunların efendi adam yerine piç tercihi

    Kadınlar çok dengesiz ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor.
  6. Amansiz

    Hangisi İnsanlığın Geleceği İçin Daha Tehlikeli?

    Özgür yazılım teknolojileri hakkında bilginiz var mı acaba? Acaba bu sunucularda hangi teknolojiler var? Acaba internet para endeksli Microsoft ürünleri üzerine kurulu mu yoksa özgür yazılım teknolojileri üzerine mi kurulu? GNU / Linux araştırın. Ha bir de video asıyım. Linux da neyin nesi derseniz. Bu insanlar para amacıyla değil, insanlık olsun diye programlar yazdılar İyi günler.
  7. Amansiz

    Bu da AKP Katliamı!

    Devletin bu kaçakçılık olaylarına göz yumması sonucu belki teröristler kaçakçı kılığında sınıra sızıp askerlerimizi öldürüyordur? Bu kaçakçılar kimlere haraç veriyor? Bu haraçlar nereye gidiyor?
  8. Amansiz

    Bu da AKP Katliamı!

    Varsayım falan değil. O adamların yaptığı işler PKK'nın ekmeğine yağ sürüyor. Kaçakçılık ile kazanılan paralarla alınan silahlardan çıkan mermiler yine Mehmetçiğe yağıyor. Bıktım artık bu iki yüzlülükten. PKK sempatizanlarının yaptığı eylemlere hiç söz etme. Akşam saatlerinde 30-40 kişi sınırı geçen kaçakçıların öldürülmesine cıngar çıkar. Bu iki yüzlülük arkadaşım. TSK burada Türkiye Cumhuriyeti sınırını korumuştur. Kimse TSK veya Türkiye Cumhuriyeti'ne saldırarak prim yapmaya kalkmasın.
  9. Amansiz

    Bu da AKP Katliamı!

    Bu kaçakçılık işlerinden PKK fayda sağlamıyor mu? Sonuçta bu kaçakçılığı yapanlar PKK'ya hizmet etmiş oluyor. Masum köylü denmesi çok pis bir yalan. Bu adamların kaçırdığı her mazot vs. teröristlerin eline AK47 mermisi vs olarak geçiyor.
  10. Amansiz

    Bu da AKP Katliamı!

    Yahu bunlar kaçakçı değil mi? Sırf ölenler Kürt kökenli diye yaygara çıkarıyorlar. Alt tarafı kaçakçı. Olayın büyütülmesi saçma.
  11. Amansiz

    KULLANDIGIMIZ BAZI SOZCUKLER

    Ben de birazcık Arapça günümüzde çokca kullanılan sözcük yazayım. Alchemy Algorithm Algebra Alcohol Arsenal
  12. Amansiz

    ERMENİ MESELESİ

    @yokyaa Lütfen devam eder misiniz, konuyu ilgi ile takip ediyorum. Merak ettiğim şey şu Kürtler ile Ermeniler arasında bir "çete savaşları" yaşandı mı? Ayrıca Ermenistan'da bu olayların "tam" olarak nasıl öğretildiğini bilen birileri var mı acaba? Ders kitabı vs. onu birebir çevirisi falan olsa, buraya asılsa güzel olurdu.
  13. Amansiz

    Dinlere Karşı Neden Hoşgörülü Olmamalıyız.

    Tam da bu yazıyı okurken üst kattan zikir sesleri gelmeye başladı. Ne yapacağımı bilemedim. Hangi teist arkadaşımla konuşsam aynı şeyi söylüyor 'saygı duy bu benim inancım'. @haci ve @Enjolras o kadar haklısınız ki.
  14. Amansiz

    Evrim Gözlerimizin Önünde

    Teşekkürler gönderiyi astığınız için. Güzelmiş =)
×
×
  • Yeni Oluştur...