Jump to content

demirefe

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3.517
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

demirefe Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Silsenize şu üyeliğimi, elli kere mi tekrarlamam gerekiyor, ü y e l i ğ i m i s i l i n!
  2. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Beni destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve sağlıcakla kalmalarını diliyorum. Kararımın değişmesi söz konusu değildir. Tekrar: Üyeliğimi siliniz.
  3. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Öne sürdüğüm iki şart da yerine gelmemiş. O halde bana tek seçenek kalıyor, üyeliğimi siliniz. Hoşçakalın.
  4. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Niye yanıt gelmedi? Burda ağaç olamam. Ben kapatıyorum. Size iki seçenek sunuyorum. Ya tamam yazdıkların aşağılama değilmiş, yanlış anlamışım dersiniz, ya bu konuda ikna olmadıysanız üyeliğime son verirsiniz. Ben buraya ego avutmaya gelmedim. İki karardan birini vermezseniz ben kendim üyeliğimin sonlanmasını talep edeceğim. Düşünün, kararınızı verin. Ya yanlış anlamışız aşağılama yokmuş deyin, ya da üyeliğimi sonlanmış göreyim. İki seçenekten birini görmezsem üyeliğimin sonlanmasını ben talep edeceğim.
  5. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    hacı, lafı uzatma. Yazdıklarımdan hoşnut değilseniz hemen üyeliğimi silin. Burada ikimizden biri ikna olmak zorunda. Ben ikna olmadım. Sen de olmadıysan sil üyeliğimi gitsin. Hemen. Senin egonu çekemem ben burda. Gerekeni hemen yapabilirsin.
  6. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Kenan gibilerden evet öğürüyorum. Çıkar için yamulan, kişilik değiştiren insanlar herkesi öğürtür. Çıkıp da birilerine yaranmak için sürekli belirli teraneler tekrarlayan insanlardan öğürmeyen varsa kişiliğinden şüphe ederim. Diğer eleştirildiğim konuda ise tam tersine yahya laik olan müslümanların dinciler tarafından aşağılandığından bahsediyor ve ben de bu aşağılamayı yapanları eleştiriyorum. Bu kirli emperyalist-liboş-dinci ittifakını en ağır sözlerle eleştirmeyen kişilerin de kişiliklerinden şüphe ederim. Ortada ağır bir suç varsa ağır eleştiri yapılır. Uydurma kendi doldurdukları CD le
  7. demirefe

    BÜYÜ ÖĞRETEN MELEKLER.

    Ya bilader, bu kadar saçma şeylere inanmayı nasıl başarıyorsunuz siz ya? Bu öyle böyle bir başarı değil, bu kadar saçmanın saçması şeylere inanmayı başarabilmek için zır olmak bile yetmez yani! Zırrrrrrrr olmak, zil gibi ötüp durmak lazım yahu!
  8. demirefe

    adaleti sağlayacağınızdan eminmisiniz.

    Hiç bu kadar komik bir ithamla karşılaşmamıştım! Asıl ben sende bir uyanma gördüm! Sana kafandaki yaşattığın allahı sonunda tanıtmayı başarmışım anlaşılan! Katalan, bak itiraf etti. Allah çok eşliler adalete güç yetiremezler diyormuş. Kafasının içindeki allah öyle buyuruyormuş. Sanık senindir! Çok evlilerin gücü yeter yetmez ona karışamayacağım ama bakalım zihinde yaşayan sanal allahın sorgulanmaya kıl kadar dayanacak gücü var mı?
  9. demirefe

    İslam'ı Beğenmiyorum

    Bunu bana da söylüyorlar. Bana daha bir müslüman çıkıp sen haksızsın, kötüsün diyemedi. Her tartışmada müslüman haklısın diyor, deist agnostik arkadaşlar kenara çekip "varma şunların üzerine, bize oy lazım oy, bunların oylarını almalıyız" diye uyarıyorlar. Bunlar müslümanlara yalakalık yapmayı, ellerini hem de eğilerek öpmeyi alışkanlık haline getirdiler. İyi, müslümanlar papanın elini öpsün, biz müslümanların bileğini bükemiyoruz diye ellerini öpelim, el etek öpen reziller zinciri oluşturalım. Gidişat mükemmel! Ülke mükemmel gidiyor! Harika! Bundan iyisi şamda kayısı!
  10. demirefe

    BEŞ BİN KİŞİ

    Yav kaz gelecek diye bekleşirken tavuk feda etmenin ne gereği var değil mi? Bunların beklentileri ise kazdan da büyük! Ne beşbin kişisi, Humeyni'yi Tahran havaalanında bir milyon kişi karşıladı. Öldüğünde ise kefeninden bir parça hatıra alacaz diye cenazeyi kepaze ettiler! Başka bir hükümet döneminde İsrail gemide dokuz türkü doğrasa ortalık birbirine girerdi. Göğü yere indirirlerdi. Bunlar bir de utançtan yerin dibine girecekleri yerde gemiyi İsrail alın bir daha doldurup gönderin türk öldürmeye bayıldık biz, filistinli öldürmekten artık iyice gına gelmişti diye geri gönderdiğinde törenl
  11. demirefe

    BEŞ BİN KİŞİ

    Kolayı var bilader. Siz kuranı islamın değişmemiş ana kaynağı kabul etmiyor musunuz? Tamam kurana bakalım hangimizin islam algısı doğruymuş bakalım, var mısın?
  12. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Ben meydan okuyorum. Bu forumdaki herhangi bir yazımı alıp "bu yazında kendi inancını ifade etmenin dışında kalarak sırf müslümanları aşağılama amacıyla yazmışsın bak" diye iddiasını kanıtlayan olursa forumu terkedeceğim, söz veriyorum.
  13. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Beni hiç tanımadan palavra sıkıyorsun. Benim Türkiye'nin AB ye girmesi tek umudum olması bir yana, böyle bir şeyi aklımdan bile geçirmiyorum! Civcivlerin yemesi için daha ufak parçalar gerekiyor!
  14. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Ben gerçekleri söylediğime inanıyorum ve hiç bir ikna beni yolumdan döndüremez. Tek başıma da kalsam gerçekleri söylerim. Zorla tehditle susturulursam Galileo gibi "yine de dünya dönüyor" diye mırıldanacağım. Benim yolum Atatürk'ün yolu. Ölmek var dönmek yok.
  15. demirefe

    Sen Oruç tutuyormusun?

    Tersine. Onları hiç aşağılamadım. Onların inançlarına ters olan kendi inançlarımı söylemek onları aşağılamak değildir. Gerçeği söylemek eğitim değil midir? Eğitim yalanlar değil, gerçekler söylenerek yapılır. Ateist forumda bunlar söyleniyorsa harç bitti yapı paydos olmuyor mu bu? Bana ikiyüzlülük mü tavsiye ediyor, inançlarımı müslümanlar incinir diye söylemememi, içimde tutmamı mı tavsiye ediyorsunuz, tam olarak anlamadım. Biz de müslümanlar gibi takiyye yapalım yani, onlar sahtekar, biz sahtekar, tiyatro oynayalım karşılıklı, bu mu? Sahi biz burda bir tür oyun mu oynuyoruz? Neler oluyor
×
×
  • Yeni Oluştur...