Jump to content

AKHENATON_

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    341
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

AKHENATON_ Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü Nisan 4

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. AKHENATON_

    Ermeni Soykırımı Anketi

    ne oldu bizim üçgenin iç açıları ?
  2. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    Şu başlıkta ermenicilik oynayan yavşaklar. bir kaç gün sonra pkk'lı kimlikleride yavaş yavaş dökülmeye başlar. Bu soysuzların alayı böyle.
  3. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    Sana bu forumda dünya anayasalarından 301 karşılığını verirsem ben şerefsiz evladıyım diye başlık açacakmısın.
  4. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    Bu maddenin amerika ve avrupa örneklerinide versene Viki canavarları. Bu yavşak tayfa yavaş yavaş forumda toplanmaya başladı allah sonumuzu hayır etsin.
  5. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    cahilsin cahil hem cahilsin hem kıro ikisi birleşince senin gibi bir şey ortaya çıkıyor işte Ulan yavşaklık yapacağınıza Fransanın , İtalyanın , Almanyanın anayasalarında 301 madde karşılığı olan maddeleri niye görmüyorsunuz. Sizin bu topraklardaki işiniz yavşaklıkmı. sen dilinin altındaki asıl bakla kürdistanı çıkarsana şuraya ?
  6. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    Ne ceza aldı ? Biz bunların tüm dünya Anayasalarında olduğunu yazmama bıktık siz cahillikten vazgeçip araştırma yapmamaktan vazgeçmediniz. Yau Yurdum Liboşları Liberallik gazete okumayla olmazzz.. Cahilsiniz cahil.
  7. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    Poposu , büyük olduğu için resmini asamıyor foruma.
  8. AKHENATON_

    Materyalizm ve İdealizm

    Neyse biz konumuza dönelim Ludwig başlıkta belirtmiş olduğun filozofların düşünceyi nerden taşıdığını öğrenmek istermisin.
  9. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    Entel Ludwig nerdesin http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=48207&pid=788248&st=0entry788248
  10. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    Konu uzmanı tarihçimisin , belirt ki ona göre farkları söyleyelim. Ötesindeki karın ağrıları genetik. Sen önce açtığın balığına bir sahip çık :
  11. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    oda Tv 'nin yahudileri aklama ve kollama işide takdire şayan . Bir kaç örnekte verebiliriz konuyla ilgili.
  12. AKHENATON_

    Materyalizm ve İdealizm

    Sen şimdi bırak sana anlatılanları hala 180 ısrarındamısın onu belirt. Kimse san ahkam kes demiyor zaten, nihayetinde hepimiz bilimsel ilerlemelerle kendimize yol haritası çıkarıyoruz (Dreimal haric) Bunu yazıcam ama hep parça parça yazıyorum bir dolu yazım aralarda kaybolup gidiyor. Hiç bir kanun evrensel değildir Bilimsel bulgulardan çıkan sonuç budur, hareket eden bir Traktörü dünya üzerinde Newton fiziğiyle açıklayabilirsin ama aynı traktörü uzayın başka bir yerindeki hareketinde Newton Fiziği geçmez, tabi banane ben sadece dünya ile ilgiliyim diyorsan bir sey diyemeyiz. Bunla ilgili
  13. AKHENATON_

    Materyalizm ve İdealizm

    Bilmişlik taslamak değil , Bilimdeki gelişmaleri takip etmek. Fizik eğitimi aldıysan 1854 Reiman " Sonlu Ama Sınırsız Uzay " kavramınıda bilmek zorundasın. Max Born ne der " bu fikir aklın ürettiği en önemli kavramlardan biridir. " 1854 yılında çığır açan bu düşünce Einstein-Born ve günümüzde Hawking'in yaptığı katkılarla radikal biçimde değişsede günlük yaşantımıza hala girmiş değildir. Ve sen Fizik eğitimi alan birisi olarak bunları nasıl bilmezsin ? Newton konusunda Güneş sistemiyle ilgili bir yazı hazırlıyorum orda göreceksin zaten. Kimmiş o entellektüel beyin görmek isterim, sıkı
  14. AKHENATON_

    Materyalizm ve İdealizm

    1- Üçgenin iç açıları 180 değildir. Uzay 2000 yıldır Batılı düşünce sisteminin temeline yerleşen Euklides uzayındaki gibi Düz değil de EĞRİ olması ne anlama gelir. ? Sınırlanmış küçük ölçekli alanlar için belli koşullar altında geçerli kabul edebileceğimiz Euklides uzayı içerisinde , aynı düzlem üzerinde rastgele seçeceğimiz üç noktadan oluşturacağımız üçgenin iç açıları toplamı her zaman 180 derece olacaktır. Bu aslında Euklides uzayının değil , iki boyutlu uzayın , düzlem geometrisinin temel kuralıdır. Ama eğri olan uzayda böyle bir üçgenin iç açıları toplamı 270 derece bile olabilir. Kuz
  15. AKHENATON_

    1915 ERMENİ OLAYLARINI YAHUDİLER YAPTI

    Bunları o zaman yazdım td forumda Engelsin ailenin, mülkiyetin kılın tüyün kökenini yazarken yapmış olduğu milyonlarca hatayı biz yazmaktan bıktık siz araştırmamaktan. İşin dahada komiği sözde yanlış kurulan batı uygarlığına bir anti-tez olarak yazılıp tüm bilgilerini bu teze sınıfsal bakış açısı ile bakıp tekrar etmekten başka bir şey yapmamıştır, tarihin sahte solcuları, gerçeklerinide Hitler kesti. Kazım Mirşan kitabı alırsan tüm bulguların Fransız, Rus ve Macar bilim adamlarına ait olduğunu Mirşanın bu bilgileri bize ulaştırdığını görürsün, önce Amerikan Yahudi-Batı grubunun etkisind
×
×
  • Yeni Oluştur...