Jump to content

Çağlar_t

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    382
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Çağlar_t Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. bu adamın üyeliği kaşla göz arası niye sonlandırıldı yav?

    üyelik sonlandırma sayfasında da birşey yazmıyor..

  2. Çağlar_t

    Atatürk mason mu?

    cahil olan sensin. ben 1. dünya savaşı sonrasından bahsediyorum sen ise 2. dünya savaşı sonrasından. itilaf devletleri oradan buradan toplayacakları bir kuvvetle pekala türkiyeyi dümdüz edebilirlerdi istese. buna karşı koyabilecek güç var mıydı sence? sovyetler birliğiyle müttefikiz diye bahsettiğim gibi birşey olsa bize yardım maksadıyla tabur tabur asker mi gönderecekti? üstelik hem 1. dünya hem de iç savaşının enkazını yaşayan sovyetler birliği?
  3. Çağlar_t

    Atatürk mason mu?

    Osmanlı devleti hiçbir zaman tam sömürge durumuna düşmemştir hele ki kendini asimile edip adeta kendi rızasıyla benliğini batıya bağışlayarak batının ileri karakolu vaziyetine gelebilecek bir enayilikte bulunmamıştır.
  4. Çağlar_t

    Atatürk mason mu?

    batılılar istese türkiye'ye karşı bir koailsyon kuvveti gönderip kısa sürede dümdüz ederlerdi ancak baktılar ki m.kemal'in politikaları zaten kendi istedikleri biçimde onlar da duruma razı oldular.türkiye onlar için emin ellerdeydi bundan sonra gelecek için türkiye yok edilmemeli aksine iyice batılılaştırılıp ilerisi için diğer islam ülkeleriyle olası bir savaşta bir ileri karakol görevi olarak üstlendirilmeliydi nitekim öyle de oldu.
  5. Çağlar_t

    Amerika İran'a Saldırsa ?

    ABD nin sovyetlere yaptığı tüm silah,teçhizat ve diğer lojistik desteklerini de sayıyor musun?
  6. Çağlar_t

    Amerika İran'a Saldırsa ?

    ulan nazileri bile amerikalılar sayesinde yendiniz ne konuşuyorsunuz bu konuda haklı olabilirsiniz zira o yıllarda japonya abd'ye petrol ambargosu yüzünden düşman kesilmiştir ve pearl harbor da bunun eseridir.
  7. Çağlar_t

    Atatürk mason mu?

    Aslan britanyanın simgesidir.
  8. Çağlar_t

    Kim Jong-il,

    http://www.istanbul-...re-Haritasi.asp dikkat ettiniz mi caddeler falan da hiç gözükmüyor
  9. Çağlar_t

    Strateji oyunlarını seven var mı?

    strateji oyunlarını severim özellikle multiplayer olursa. onun dışında harita tabanlı oyunları da çok severim
  10. Çağlar_t

    Eşcinsellik ve farklı kesimlerce homofobi

    mesela bu pozitif ayrımcılık olayında amerikalı zenciler için kantarız topuzu kaçırılmıştır.zencilerin haklarını beyazlarla eşitleyelim diye bu sefer de beyazlar ikinci plana itildiler, müzik sektöründen tutun da diğer sektörlere kadar her yerde nereye bakarsan zenci! aynı şey bugün yahudiler için de geçerli, geçmişte soykırıma uğradılar diye adamlara en ufak eleştiri getirenlere hemen "ırkçı-faşist" damgası vuruluyor
  11. Çağlar_t

    Eşcinsellik ve farklı kesimlerce homofobi

    bu ülkelerin çoğunda yakında geriye dönüşler başlayacak görün bakın.sınırsız özgürlüğün hiçbir sorunu halletmediği anlaşılmaya başlandı bile.hollanda bile esrarın serbestini ciddi anlamda tartışıyor yıllarca savunanlar bile kontrol edilemez duruma geldiklerine şahit olup geri adım atmak zorunda kaldılar aynı şey eşcinseller ve tanınmış olan hakları için de geçerli. avrupa giderek muhafazakarlaşıyor tıpkı dünyanın geri kalanı gibi. artık kimse "yaa herkes istediğini yapsın,inansın çocuğum 18'inden sonra evi terketsin esrara,eşcinsele özgürlüük modunda değil".bunun hata olduğunu anladılar ve an
  12. Çağlar_t

    Eşcinsellik ve farklı kesimlerce homofobi

    böyle düşünebilirler elbette ama uygulama işi sıkar işte.çünkü güçlü olan biziz onlar değil
  13. Çağlar_t

    Eşcinsellik ve farklı kesimlerce homofobi

    eşcinseller için her ne kadar nazivari toplama kampları yapıp onlarla dolurup imha etme taraftarı istisnai durumlar dışında pek olmasam da kesinlikle toplumdan izole edilmeleri gerektiği kanısındayım.
  14. Çağlar_t

    Ne Dersiniz?

    geçicidir. en sivri taş bile sahilde zamanla nasıl sivriliğini yitiriyorsa bununki de aynı hesap tabii istisnai bir durum da olabilir
  15. Çağlar_t

    A GRUBUNUN IQ'SU DAHA YÜKSEK

    A grubuyum ve sağlağım.
×
×
  • Yeni Oluştur...