Jump to content

freeman06

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    268
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

freeman06 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Madem Sen Yaradanı kabul etmiyorsun ne diye bununla ilgili başlıklar açıyorsun? bu en büyük ahlaksızlık..

  2. ..ğuna inanıyorum demek gibi. Madem evrimi asla kabul etmeyeceksin ne diye devamlı evrim başlığı açıyorsun? Bu ahlaksızlık.

  3. Şempanzeyle aramızda %2 fark olduğu bizim şasi iddiamız değil ki. Genetik testler de böyle gösteriyor. Genetik okuyup sen de ölçüm vapsan aynı sonucu alırsın. Evrim sizin kişisel görüşünüz demek, 'suyun kaynama noktasının 100 derece olduğu sizin iddianız, ben 50 derece old...

  4. freeman06

    inanc gerçekten nedir ?

    Vay be evrim teorisini altüst ettin..helal olsun sana..
  5. freeman06

    inanc gerçekten nedir ?

    Eğer bu fake değilse gerçekten çok sevindim kardeşim senin adına ve tüm islam alemi adına.. Aramıza hoşgeldin..Rabbim diğer yoldan sapmışlara da hidayet verir inşaALLAH..
  6. freeman06

    Müslümanlar Noel Baba'yı Neden Sevmez?

    ben söylemiştim herkes öyle değildir..çok kaliteli insanlar vardır ama sayıları çok azdır..sana denk gelmişler.. benim önceden ve sonradan tanıdığım insanlar arasında çok fark var.. ayrıca riyakar olmamak güzel bir davranış..böyle kalman ümidiyle..
  7. freeman06

    Müslümanlar Noel Baba'yı Neden Sevmez?

    o dediğin uygar insanların içinde uzun süre bulundum..doğru hepsi gülümser,asık suratlı değillerdir..bu neyi gösterdi bana sonradan, hepsinin kocaman "sahte gülümselemeler" olduğunu.. herkes öyledir demiyorum ama çoğu öyledir..herkes birbirini kandırıp durur.. ben de her akşam bir demlik çayı tüketirim..benim için de hergün bayram..
  8. freeman06

    TEİZM NEDİR ?

    Teizm, Ateizmin yokluğudur
  9. freeman06

    ..İnanmak..

    kutsal kavramınıtapınma anlamında sormadım..değer yargılarınız gibi düşünebiliriz.. yerçekimi 500 yıl önce bugünkü şekliyle bilinmiyordu..peki 500 yıl önce yaşamış insanlar için yerçekimi varmıydı yokmuydu? bilimin bugün kanıtlayamadığı şeylere "yoktur" demek ne kadar doğrudur peki? henüz bilmediğimiz birsürü doğa kanunu vardırmutlaka ..bilim henüz bulamadı diye bunlara yokmu demeliyiz?
  10. freeman06

    ..İnanmak..

    dediğin gibi ,hangi değerlere inandığınızı sordum.. ayrıca kutsal derken niye itici geliyor size..her insanın bir kutsalı vardır..anne,baba,eş,para,insanlık vs vs gibi..sadece tapınma manasında sormadım yani..
  11. freeman06

    Ateist Olarak Çok Çaresizim, Ya Siz ?

    Şahsen Elhamdülillah bir müslüman olarak zerre kadar ölüm korkum yok..yapılan yorumlarda müslümanların ölümden korktukları iddia edilmiş..çok küçük bir örnek bizim ölüm konusunda ne düşündüğümüzü açıklayacaktır..Hz.Mevlana(k.s.) bu konuya çok güzel ışık tutacaktır: "Şeb-i Arus lügat manası düğün gecesi demektir. Mevlânâ Celaleddin-i Rumi kendi ölümüne rabbine duyduğu aşktan dolayı sevgiliye kavuşma yani düğün gecesi demiştir." Hangi samimi müslüman ölümden korkuyormuş! tek korkumuz Rabbimizin huzuruna günahla çıkmaktır..bunun dışında ölüm günü düğün günüdür! selametle..
  12. Evrimi kabul etmiyorum etmem de..dolayısıyla evrime uğrayan sensin ben değilim! dikkat et şempanzeyle aranda sadece %2 lik fark var!

  13. Benim evrimim Düzgün İşliyor. Ancak Senin Evrimin Baya Ters İşlemiş..

    Tersini Düzünü Karıştırmışsın...

  14. George Carlin: “Ateizm, peygambersiz bir dindir.

    YANLIŞ!!!

    Doğrusu : "Atheism is a non-prophet organisation"

    Meali: Ateizm, peygambersiz bir organizasyondur.

  15. freeman06

    "Evrimde Süreç Yanılgısı "

    * Zamanın başladığı andan itibaren bakıldığında, yaratılışın 1. günü (1. devre) 24 saat sürmüştür. Ancak bu süre, bizim zamanı Dünya'da algıladığımız şekliyle 8 milyar yıla eşittir. * Yaratılışın 2. günü (2. devre) 24 saat sürmüştür. Ancak bu, bizim algılarımızla bir önceki günün yarısı kadar sürmüştür. Yani 4 milyar yıl. * 3. gün (3. devre) ise yine bir önceki gün olan 2. günün yarısı kadar sürmüştür. Yani 2 milyar yıl. * 4. gün (4. devre) 1 milyar yıl, * 5. gün (5. devre) 500 milyon yıl, * ve 6. gün (6. devre) 250 milyon yıl sürmüştür. * Sonuç: Yaratılışın 6 günü, yani 6 devresi, Düny
×
×
  • Yeni Oluştur...