Jump to content

idolbreaker

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

idolbreaker Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. idolbreaker

    Müzikle Açalım

    http://www.youtube.com/watch?v=aqqYtBQG3RA
  2. idolbreaker

    Tanrı Kavramına Sahip Olmayan Bir Kabile

    İşte gerçek ateist bir topluluk. Buradan çıkan sonuç şu ki; (Gerçek) ateistler ilkel varlıklardır.
  3. idolbreaker

    Teröristin El Kitabı..

    Darwinizm diye birşey sonradan çıkmadı. Gerçek ateist, sosyal darwinisttir, öyle olmalıdır; Doğanın vahşi yaşam kurallarını benimsemelidir. Evrensel hukuk da neymiş? Vahiy mi? Allah'ın doğada evrilmiş (?) hayvanı ne anlasın hukuktan, hem de evrensel olanından?! Hangi leopar oğlu leopar evrensel hukuka uyuyor? Bırak antilobu, kendi türünü bile parçalayıp yiyor. Ne evrensel masalından bahsediyorsun sen? İçgüdü bu, dinler mi senin evrenini, hukukunu?! Sen ya bir yalancısın ya da doğanın vahşi kurallarına ayak uyduramayan bir zayıf! Sana ne değil işte. Sosyal darwinist (ateist) olman için komü
  4. idolbreaker

    Teröristin El Kitabı..

    Terörist diye sosyal darwinist gerçek ateistlere denir. Onlar için herşey serbesttir ama müslümanlar için herşey serbest değildir. Siz ilk önce gerçek ateistleri terörist ilan edin. Stalin, Mao, Pol Pot, Kamal gibi caniler müslüman değildiler. Bununla birlikte, İslam'da hem cihad (Allah yolunda her konuda çaba gösterme) vardır, hem de kıtal (silahlı mücadele) vardır. Allah'ın kitabı, emir ve yasakları vahiydir, kabulümüzdür ancak ateistlerin çarpıtma kasıtlı yorumları vahiy değildir, bizi ilgilendirmez.
  5. idolbreaker

    "ATEİST OLABİLMEK İÇİN NELER GEREKİR"

    İddia ediyorum ki; Bu siteden bir elin parmak sayısı kadar gerçek ateist çıkmaz. Ateist olmak için sosyal darwinist olmak şarttır. Sosyal darwinist olmayanlar olsalar olsalar ancak tatlı su ateistler olabilirler.
  6. idolbreaker

    İslam çağ dışı mıdır?

    İslam çağ dışıdır, çağının dışına, ilerisine atlamıştır. Çağdaş değil çağ açıp kapatandır. Çağdışı olanlar akılsız atalarının izinde yürüyüp düzeni koruyan gericilerdir.
×
×
  • Yeni Oluştur...