Jump to content

angrybirds

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

angrybirds Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. angrybirds

    "Kur'an Dağıtım Merkezi"

    Endişelenecek bir durum yok. Deşifre olduğunuzu ya da dinlendiğinizi sanmıyorum. bunlar sadece pazarlamacı. isim ve tel nonuzu nereden aldıklarını tahmin edebiliyorum. eğer dava edecek olsanız başları büyük belaya girer. Bu yüzden endişelenmişler zaten. "Bir arkadaşınız sizi referans gösterdiler" demesi yalan (tel nonuzu nereden bulduklarını söylememek için). daha önce bu tarz bir işte çalışmıştım oradan biliyorum.(din ile ilgili değildi) Benide cepten aramışlardı.
  2. angrybirds

    Kitabım "Ateizmi Anlamak" çıktı

    Kitabın PDF formatını aşağıdaki linkten indirmeyi deneyebilirsiniz. http://minus.com/mMGn4KfxA/
  3. angrybirds

    Suudi gelin bodrumda çarşafı attı

    Bu kadınlar aktivist değiller, kocaları onların efendisidir. Şeriat ülkelerinde yaşayıp, oranın baskısından kaçan başka bir ülkeye yerleşip kendine özür hayat kuran kahraman kadınlar da var.
  4. angrybirds

    Noncognitivizm/Bilisselsizlik Cesitleri

    Verdiğiniz görüşlerin tanrı tanımı nedir acaba? Son görüş hariç.
  5. angrybirds

    Post-modernizm ve Küreselleşme

    Suicide-anticrist, Konuyla ilgisi yok ama atatürk'e faşişt diyorsun hakaretler ediyorsun, diğer faşişt arkadaşa tapıyorsun. Bence senin düşünclerin mantıklı olmaktan çok duygusal.
  6. angrybirds

    Çekingen Kişilik Bozukluğu

    Bu yazı daha detaylı.
  7. Kaynak ÇEKİNGEN KİŞİLİK BOZUKLUĞU Çekingen kişilik bozukluğu olan kişiler sosyal çekilmeye yol açabilen reddedilmeye aşırı duyarlılık gösterirler. Asosyal değillerdir ve ahbaplık için büyük istek duyarlar, ancak utanırlar; eleştirisiz kabullenmenin oldukça güçlü garantilerine ihtiyaçları vardır. Bu gibi insanlar aşağılık kompleksine sahiptirler. ICD10 da hastalar anksiyöz kişilik bozukluğu olarak sınıflandırılmıştır. Çekingen kişilik bozukluğunun yaygınlığı tanımlandığı kadarıyla %1-10dur.Sık görülür. Cinsiyet oranı ve ailesel özellikle ilgili bilgi yoktur. Başkaları tarafından reddedilmey
  8. angrybirds

    Kitabım "Ateizmi Anlamak" çıktı

    Tebrik ediyorum. Kitabı indirdim. Basılı halde olsaydı daha iyi olurdu bilgisayardan okuyamayanlardanım Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın iyi veya kötü bu kitaba değinebileceğini düşünüyorum. İsim: Ahmet Hakan (Hürriyet Yazarı) E-mail: ahmethakan@hurriyet.com.tr
  9. angrybirds

    AYETULLAH HUMEYNİNİN SEKS KİTABI

    "Atatürk'ü sevmiyorum, Humeyni'yi seviyorum" (Sıkmabaş)
  10. angrybirds

    Kapitalizmde Devrim Mümkün mü?

    Saf mısın nesin! Çok zengin olmuş düşük IQ lu, ahlaksız kişiler var. Eşit değilsin zaten.
  11. Bizim dinci tayfası nereden bilsin İran'ı? Onlar Amerika hayranıdır. İpini koparan gider Amerika'ya Amerikan vatandaşı olur. Fethullah, Merve Kavakçı, başbakanın çocukları vs. Laiklik karşıtları; hayallerini kurdukları islamla yönetilen ülkeye değil de, kendi deyimleriyle kafirlerin çoğunlukta olduğu ülkeleri pek severler. Özgür, laik ülkelerde yaşayın siz.
  12. angrybirds

    Kur'an-ı Kerim ders olarak okutulacak

    Şunu okuduğumda çok sinirlendim. Kimin talebiymiş? Millet iş talep ediyor, üniversite mezunları bile iş bulamıyorlar. Sanki milletin tek derdi bu! Hem bu ülkenin %50'i size oy vermedi. Millet istiyor diye her istediğinizi yapamazsınız. Siz dersiniz hep (işinize gelince);"demokrasi çoğunluğun azınlığa baskısı değildir" Yesinlerrrr.. Seçmeliymiş! Nah seçmeli! Örneğin lisede ingilizce, almanca seçmeli derslerdi benim okuduğum dönem ama bize sorma lütfetinde bile bulunmadılar. Kendileri karar verdiler. Kuran derside öyle olacak. Peki bu derse girmek istemeyen girmeyecek diyorsunuz; çocuk, ark
  13. angrybirds

    Özel Üniversiteli Cahil İnsan

    Ben olsam mahçup duruma düşerdim. Karakter meselesi herhalde. Siyasal bilgiler öğrencisi olup da bu soruyu bilmemek.. Zaten bu soruyu bilmek için siyasal bilgiler öğrencisi olmaya hiç gerek yok. Genel kültür sorusu bu.
  14. angrybirds

    Southparkta evrim

    Paylaşım için teşekkürler. izleyeceğim
×
×
  • Yeni Oluştur...