Jump to content

darq_en!qma

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    53
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

darq_en!qma Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 01-01-1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. darq_en!qma

    Önemli Duyuru

    Dilekçe verince din dersine girme gibi zorunluluk kalmıyor.Okuyanlar yada okulda çocukları olanlar beyinlerinin yıkanmaması için dilekçe vermeli.
  2. darq_en!qma

    Şehitlik Zırvası

    Allah yolunda, dini, canı, malı, namus ve şerefi, vatan ve milleti uğrunda ölenlere şehit denir Bu Şehit kavramı kurandan gelmiştir. Ölenlerin b.k yoluna gitmediğine inandırılması için kullanılan bir kelimedir.Ben b.k yoluna gidiyolar demiyorum savundukları bir şey için örneğin vatan için savaşıp ölen kişiler gerçekten önemli ve taktir edilecek kişilerdir ama şehit denmesi çok saçma ve kandırmacadır.Müslümanların binlerce zırvalıklarından bir tanesi.
  3. darq_en!qma

    Şehitlik Zırvası

    Allah yolunda, dini, canı, malı, namus ve şerefi, vatan ve milleti uğrunda ölenlere şehit denir Bu Şehit kavramı kurandan gelmiştir. Ölenlerin b.k yoluna gitmediğine inandırılması için kullanılan bir kelimedir.Ben b.k yoluna gidiyolar demiyorum savundukları bir şey için örneğin vatan için savaşıp ölen kişiler gerçekten önemli ve taktir edilecek kişilerdir ama şehit denmesi çok saçma ve kandırmacadır.Müslümanların binlerce zırvalıklarından bir tanesi.
  4. Herşeyden önce din dersinin kaldırılması gerek.
  5. darq_en!qma

    Şehitlik Zırvası

    katılıyorum ayrıca şehit diye bir kavramın zaten hiç olmaması gerek.Ölen şehit oluyor o da cennete gidiyor bu kadar saçma şeylere inanan milyonlarca insan var çok garip.
  6. darq_en!qma

    Müslüman bayanlar

    Normalde erkek ateist sayısından çok bayan ateistlerin olması gerekir ki bunun sebebleri çoktur.Kadın-erkek eşitliğinin halen olamamasının başında din vardır.Ayrıca birçok ayette de bayanlar alenen apaçık aşağılanmıştır.Kuranı okuyan bayanlar kendilerinin ikinci sınıf insan yerine koyulduklarını açıkça göreceklerdir.Din aslında insanlık için büyük bir felekat olsada baylara oranla bayanlar için çok daha büyük bir felakettir.
  7. darq_en!qma

    Mutluluk ve Bireyselliğin tutulması

    Aynen katılıyorum ayrı ayrı ele almak mantıksız.
  8. darq_en!qma

    TESADÜF YOK, TASARIM VAR.

    Kimsenin tesadüf dediği yok tesadüf olmayınca tanrının eseri mi oluyor yani bilinç altına üstüne her tarafına yerleştirmişsin tanrı kavramını tabi herşeyi tanrının eseri sanırsın.
  9. darq_en!qma

    Ey Ateistler, siz hepiniz birer yaşam makinesisiniz.

    Yukardaki bazı arkadaşları sen ateizmi bilmiyorsun gibi sözler söylemişsin ama asıl bilmiyen sensin bence yazdıklarını okuduğum kadarıyla. itiraz edecek arkadaşlar varsa işkembeden değil bilimsel delillerle itiraz etsin demişsin ama açtığın konuda bilimsel olarak kanıtlanmış kesin bir yargı yok okuduğun kitabı olduğu gibi kabul etmişsin doğru mu yanlış mı olduğuna nerden karar verdin ? Ayrıca inançlı insanlara dogmatik diyoruz ama inançsız insanlarda da bi o kadar dogmatik olan var senin gibi körü körüne gözün kapalı okuduğunu eleştirmeden aklında yoğurmadan kabul ediyorsun.Senin bu tavrınla a
  10. darq_en!qma

    TESADÜF YOK, TASARIM VAR.

    İnançlı insanların saçma sapan görüşleri yüzünden inançsız kişilerin özgürlüğü kısıtlanıyorsa ben niye savunmayım düşüncemi.Ayrıca inançsız insanlar her zaman inançlı insanlardan bir adım öndedir.İnançlı insanlar her zaman geriden geliyor inançsız insanın önünde din gibi bir engel olmaması çok iyi fakat arkasından gelen onu da yavaşlatıyor.Eski tarihe ve bugüne baktığımızda dinin yararından çok zararı olmuştur.Yararı olduğuna inananlar kendi kendini kandırıyor yada kendi kendini teselli ediyor.
  11. darq_en!qma

    THY'den skandal tanıtım

    Gerçekten skandal onda sonra yabancılar türkleri neden yanlış tanıyor barbar,terörist sanıyor sen kendini öyle gösterdikten sonra adamlardan ne sanmasını bekliyorsun ki filmlerinde aşagılamalar kara çarşaf içindeki kandınlar terörist kocaları vs. saymakla bitmiyecek aşağılamalar.Türkiye çok farklı bir imaj içinde bu imajdan kurtulabileceğini sanmıyorum hatta gün geçtikçe daha kötüye gidiyor.İnsanlar da bilinç olmadıktan sonra bunların olmasını da çok doğal karşılıyorum artık bu iktadarı getiren böyle olmasını isteyen bizim milletimiz değil mi.İktidarı geçiyorum bizim insanımız sustukça bilinçl
  12. darq_en!qma

    Öbür dünyada atatürk neder?

    Atatürk bu günleri görebilseydi tahmininden çok üzülürdü ama böyle bir şey olamıcaktır tabi ki kendi kendini kandırma yok o çıkacak şamar atacak yok bu cıkacak şamar atacak kimsenin cehennemde yanacağı yok ölen öldüğüyle kalır.Kendi düşündüklerini Atatürk diyecekmiş gibi yorumlama.
  13. darq_en!qma

    Dinsiz şehir ve semt tavsiyeleri..

    Holllanda-Amsterdam Dünyada tek geçilecek yer
  14. darq_en!qma

    yıldızlar ve güneş

    Mantıklı bir cevap alabileceğini sanmıyorum =) Resmen köşeye sıkıştırmışsın, kolay gelsin müslümanlar
  15. darq_en!qma

    Ateistlerin 19 Mucizesi

    Çok komik ya yazdıklarınızı okuyorum da allahın mucizesine bakarmısınız başka mucize bulunamamış mı yoksa aklına mı gelmemiş yok toplamı katı çarpımı karakökü 19 filan o kadar mucizesi olan bir tanrının herkesi inandırabilecek bir mucizesi yokmu bu kadar zor mu bu mudur yani buna mı inanalım o zaman.Herşeye gücü yeten tanrınızın milleti tereddütte bırakmasına hiç anlam veremiyorum.muhammet bizle oyun mu oynuyor yoksa ihtimal dahilinde olabilir yani çatlayın meraktan tanrının var oldugunu yahut olmadığını hiç bi zaman bilemiceksiniz der gibi bi köşeden izlesem bu olanları =) açıkçası hem kom
×
×
  • Yeni Oluştur...