Jump to content

Von

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Von Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Von

    Eşinizi hiç aldattınız mı?

    Ben elimde olmayan bir şekilde cinsel ilişkiye girebileceğim hiçbir kadını kaçırmak istemiyorum,bunun önüne geçemiyorum elimde değil.Eşim olsa aldatırım sanırım,kontrol edemediğim birşey var içimde dayanmamı imkansız hale getiriyor bu tedavi olmayı bile düşündüm.
  2. Von

    Ailesi müslüman olup ateist olan var mı?

    Annemin babası olan dedemden,annem almış ateistliği oda beni ateist yetiştirdi okula başlayana kadar allah yada tanrı diye birşey duydugumu hatırlamıyorum,okulda allah ve tanrı isimlerini duyunca yadırgamıştım alışamamıştım.sonrasında kuran kursuna kadar uzanan bir merak oldu,hala tanrısızım,hep tanrısız kalacağım.
  3. Von

    Dİn seçmeniz zorunlu olsa hangisini seçerdiniz?

    Enjeksiyona katılıyorum bende islamı seçerdim,4 hatun alıp grup seks yapardım,cenneti bal dereleri şarap dereleri meyveleri cabası =)) hail islam !
  4. Von

    Çekingen Kişilik Bozukluğu

    Bilmiyorum konuyla alakası var mı ama benimde buna benzer şeyler yaşadığım oluyor.Mesela aylarca evden odamdan çıkmıyorum,çıkmak istemiyorum çıktığım zaman kendimi gergin,tedirgin hissediyorum,huzurlu olamıyorum sokakta ama evde rahatım.Yada arkadaşların arkadaşları ile tanışmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum,tanışma işinden nefret ediyorum genelde uzak duruyorum ne kadar boş konuşurlarsa konuşsunlar içimden tek bir cümle sarfetmek gelmiyor. yada yada bir tanıdık gördğümde bir an önce o ayak üstü sohbetin bitmesini istiyorum.Konuşurken zevk aldığım 2-3 insan var diğer insanlar beni rahatsız
  5. Von

    Ateistler İçin Yaşamın Anlamı Nedir?

    Benim için yaşamın bir amacının olmaması,onu yaşabilir hale getiren şeylerden en önemlisi.ben bir görevim olduğunu bir amaç için gönderildiğimi düşünmüyorum.Fakat yinede işimi en iyi şekilde yapıp,elde ettiğim herşeyin %100 hakedilmiş olmasına özen gösteriyorum benim için tek amaç bu sanırım.
  6. Von

    Ateistforum'u Nasıl Keşfettiniz ve İlk Tepkiniz Ne Oldu

    Yalnız olmadığımdan emin olmak için nette gezerken seneler önce denk geldim,fakat üye olmamıştım okuyordum sadece.
  7. Von

    Islami Tek Cumleyle Anlatin

    islam ne ?
  8. Von

    Ateist arkadaşlarınız var mı?

    Benim hiç müslüman arkadaşım yok,olmamasına da özen gösteriyorum.Yaptığımız ve dinlediğimiz müzik gereğide dindarlarla pek içli dışlı olamıyoruz tanıdığım tek müslüman annem ve babam.
  9. Von

    Tarzınız nedir?

    Hiç insana benzetmediler beni.
  10. Von

    Alkollü işe giden tazminatsız kovulacak.

    Peki , işten eve alkollü gidip terör estirene ne olacak ?
  11. Von

    Müzikle Açalım

    Anti http://www.youtube.com/watch?v=D4apVDqP4vE&feature=related
  12. Von

    Rockcılar buraya...

    MARDUK - SEVEN ANGELS , SEVEN TRUMPETS http://www.youtube.com/watch?v=2qWE0HXTNvA
  13. Von

    ateist olduğunuzu saklıyor musunuz?

    Ateist olduğumu yakın çevremdeki herkes biliyor müslüman ailem bile ve ben gerek duydukça bunu net bir biçimde çevreme anlatıyorum.bazı ateist dostlarım çekiniyor utanıyor ama bence teist olmak , dindar olmak utanılacak birşey. omuzunda iki tane meleğin not tuttuğuna inanmak bana acıkcası komik ve utanılacak birşey gibi geliyor.
  14. Von

    seçkiler...

    Komşusu ayıkken sarhoş gezen bizden değildir ( Muhammet s.a.v , mp3,jpeg,mpeg )
×
×
  • Yeni Oluştur...