Jump to content

Zeynep_

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    121
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Zeynep_ Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Zeynep_

    insanlıktan sonra

    Kozmopolit, Kardeşin için gerçekten çok üzüldüm; kardeşinin kaybında toplumun genel davranış ve yargısının payı olsa da faturasını insanlara -bana yaptığın gibi- galiz, sinkaflı küfür ederek çıkaramazsın. Çünkü benim eşcinsellerin şahsına yönelik hiçbir hakaretim yoktu. Tasvif etmem o da ayrı fakat bu konudaki düşüncelerimi de her platformda ifade özgürlüğü sınırlarını aşmadan dile getirebilirim. Bu konu hassas bir noktaya temas ettiği için seninle ilgili herhangi bir şikayetim olmayacak. Ama sen de uslubuna çeki düzen vermeli, sanal ortamın verdiği rahatlıkla tanımadığın insanlara küfür,
  2. Zeynep_

    insanlıktan sonra

    Şimdi anlaşıldı karın ağrın! Hayır efendim, senin eşcinsel eğilimin varsa eğer bu beni zerre kadar ilgilendirmez, eşcinselliği pedofili ile eşdeğer tutmasam da yine de ahlak dışı bulduğum için eleştiririm, istediğin kadar gocun umrumda olmaz. Klavye delikanlılığına bakılırsa sana birilerinin hakaretin yasalar çerçevesinde düzenlenmiş bir suç olduğunu öğretmesi gerekiyor sanırım, bunu da seve seve yapacağımdan kuşkun olmasın. Umarım yurtdışında değilsindir. Senin gibi küfürbaz ve medeniyetten yoksun insanların -sözüm meclisten dışarı, "kozmopolit" denen sünepeyi kastediyorum- varolduğu bir y
  3. Zeynep_

    insanlıktan sonra

    Türbanlı değilim bu birrr. İkincisi de, azıcık karakterli bir kişi olsaydın az önce düzelttiğin " türbanlı fahişe" kelimesini hiç kullanmazdın. Tükürdüğünü böyle yalarsın işte! Sen hezeyanları olan bi ruh hastasısın, islam düşmanı olsan yine iyi, sen insan düşmanısın, müslüman insanların düşmanı hem de! Senin eleştirilerin, hakaretlerin islama da değil, müslümanlara. Adam yerine koyup sana cevap vermeye de değmez. İşine gelmeyince hakaret edecek sonra da korkudan hakaretlerini editlemeye yeltenecek kadar aciz bir insansın!
  4. Zeynep_

    insanlıktan sonra

    Bütün müslümanlara sapıktır diyerek kendini bilmem ama düşüncelerin ne kadar sapıkça olduğunu göstermiş oldun. Senin bu saçma genellemeni ancak bi iftiracı yapabilir, soyunda sopunda müslüman olsaydı böyle bir laf etmezdin zaten. İftiracı seni!
  5. Zeynep_

    Kendini kandıranlar ateistlerdir...

    Bu da yeterince saçma olmuş. Bilinç bilimin reddettiği bir kavram değildir. Bilinci reddeden normatif etik de dahil birçok şeyi kabul etmeyecektir.
  6. Zeynep_

    insanlıktan sonra

    Hollanda'nın aşırı özgürlükler ülkesi olması böyle sapıkların biraraya gelip dernek, parti vs. kurmalarına imkan verebiliyor. Eşcinsel evliliklerden bunlardan biri. Pedofili'nin dini, dili, ırkı da olmaz. Sosyo-ekonomik düzeyi, toplumsal değerleri, kanunlarına bakmaksızın her ülkede her görüşten, her mezhepten çeşit çeşit potansiyel sapık görebilirsiniz.
  7. Zeynep_

    Gülben Ergen'den Şok Ateist Çıkışı

    Allah hidayet versin yerine Allah şifa versin demiş işte... Gülben'in şifa dilemesinin sebebi de konuğunun "onların kulakları işitmez, kalpleri mühürlüdür" demesi.
  8. Zeynep_

    Incil`de Komunizm

    Pavlus yönetime itaat etmeyi Tanrı'ya itaat etmekle eşdeğer tutuyorsa Melissa, uydurma olmuyor ki Ortaçağ'daki din adamından taç giyme merasimi... Katolik kilisesin, krallıkları Tanrı'nın iktidarı olarak görmesinin sebebi Pavlus'un İncil'deki "Herkes, baştaki yönetime bağlı olsun. Çünkü Tanrı`dan olmayan yönetim yoktur. Var olanlar Tanrı tarafından kurulmuştur." sözü olabilir ancak!
  9. Zeynep_

    Incil`de Komunizm

    Ortaçağ'da krallıkların Tanrı'nın seçtiği kişiler tarafından yönetildiğine inanılırdı ve krallara taçları da kilise tarafından giydirildi. Bu inanç Pavlus kaynaklıydı demek ki... Yönetime itaat Tanrı'nın iktidarına itaat anlamına geliyor...
  10. Zeynep_

    Incil`de Komunizm

    Melissa Selam, Ben de sana bir şey sormak istiyorum; İncil'in sevgiden, yardımlaşmadan bahseden, iyiliği emreden tek kutsal metin olduğunu açtığın başlıklarda vurguluyorsun. Yukarıdaki ayetler için diyeceğim bir şey yok; hz. İsa insanlara gerçekten güzel şeyler öğütlüyor. Ama sence tek başına sevgi, barış, iyilik vs. İncil'i kutsal bir kitap olarak nitelendirmek için yeterli midir? İyi-kötü ayrımı yapmakta filozoflar da insanlara yol gösteriyordu, benzer öğütleri onlar da veriyordu. Onların tek şanssız oldukları nokta günümüze kendilerinden benzer yazılı metinler kalmamış olması. Öyle olsa b
  11. Zeynep_

    Ne Kadar Özgür Düşünebiliriz ?

    Özgür düşünmek zordur, yoktur değil! Özgür düşünmek için çevresel, psikolojik ve fiziksel etki faktörlerini en aza indirmek kural...
  12. Zeynep_

    Düşünüp Din Belirleme Neredeyse İmkansızdır !

    Hiçbir dua'yı bilmeden namaz nasıl kılıyordun?
  13. Zeynep_

    Dinlerin Varlık Nedeni Agnostizmdir.

    Tüm inançların ve inançsızlığın kökeni şüpheci agnostizmse eğer, agnostizm'i takip eden tüm bu akımlar hem birbirine zincirleme bağlıdır hem de kaynak olarak "bilinmezcilik" olgusundan besleniyorlar demektir. Böyle bir sıralamayı kabul edeceksek şayet, Teizm'den doğacak şey ancak deizm olabilir. Teizm'in başlatıcısı agnostizim olamaz, çünkü teizm oldukça nettir.
  14. Zeynep_

    Ateizm Eleştiriye Açıkmıdır.

    Hmm evet, pardon! Dinler eleştiriye açık değiller doğru! Çünkü önkabule dayanıyorlar ve içerdikleri metafizik olayları da kabul etmek gerekiyor. İslam'ın eleştiri kabul etmezliği de burdan kaynaklanıyor. Sadece ateistlerin yaptığı eleştiriler değil, zaman zaman ilahiyatçılar da görüş ayrılığına düştüklerinde birbirirlerini yalancılıkla, Kuran'ı anlamamakla suçlayabiliyorlar.
  15. Zeynep_

    Ateizm Eleştiriye Açıkmıdır.

    Vardır böyle karaktersiz küfürbaz ahmaklar mutlaka, bizde de sizde de. Ama bak ahmaklar diyorum! O ahmakları da adam yerine koyarsak bize ayıp olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...