Jump to content

Beatle

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Beatle Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Beatle

    Ateistler için tapınak geliyor

    Tayyibi eleştirmek kolay tabii. Ama hepinizi toplasak RTE'nin yarısı eder mi acaba bunu da sormak lazım. Kim olarak eleştiriyorsunuz? Ne yaptınız ki eleştiriyorsunuz? Sizin içinizde dirlik/birlik mi var ki eleştiriyorsunuz? Anca eleştirirsiniz. Sonra da üyeliğinizi sildirip gider eleştirdiğiniz cenahın kıçını yalayıp yaşamda bir yer açarsınız kendiniz için. Bundan sonra kendinizden başka hiçbir şey düşünmezsiniz. Kıç bitlerisiniz siz. Hepiniz ama hepiniz böylesiniz.
  2. Beatle

    Ateistler için tapınak geliyor

    Nereden gelecek bu düzgün adamlar dediğin adamlar Yakup? Memlekette düzgün adam mı kalmış? Velevki kalmış da talihsizlik eseri buraya gelmiş, burada düzgün adam barınır mı / barınmış mı? Laf olsun sizinki işte
  3. Beatle

    Din dersi de kaldırılsın o zaman

    Ne alaka kız deli misin nesin!
  4. Beatle

    "Yağlı kazığa oturtalım"

    Boş ver bunlara Yakup. Nazlı Ilıcak şöyle ya da böyle, ama en azından kadının başı açık ve de gençliğinde verdiği o muazzam frikikler tüm erkeklerin hala rüyasını süslemekte. Anlayacağın yerleşmiş bazı kazanımlar var ki bunların geri alınması, yani hilafetin vs geri getirilmesi çok da kolay değil. Esasen bu Nazlı gibilerin ne bok yedikleri de belli değil. Medya maymunudur bunlar. Onlar için önemli olan ön planda olmak, ekrana çıkmak, popülarite vs gibi küçük şeyler. Yurdum insanının istediği de budur aslında. İnsanın mayası bozuk Yakup kardeşim. Sen yorma kendini. Sk anasını gitsin bu
  5. Beatle

    Din dersi de kaldırılsın o zaman

    Sabetay kimdir? Sen misin yoksa? Sen kimsin? Sabetay ne?
  6. Beatle

    "Yağlı kazığa oturtalım"

    Alakası yok. Türk milleti her şeyin farkında. Uyuyormuş gibi görünse de tek gözü her zaman açıktır bu milletin. Uyur gezer görünümlü uyanık bir toplumdur bu. Siz asıl kendi kıçınızı kollayın bence.
  7. Beatle

    Din dersi de kaldırılsın o zaman

    Bence din dersi kaldırılmak yerine taaa anaokulundan başlatılmalı temel ders olarak okutulmalıdır. Namaz 5 vakitten 50 vakite çıkarılmalıdır. Ders kitaplardan Atatürk resim ve atıfları çıkarılmalı, onun yerine müstakbel padişahımız RTE'nin resim ve sözleri konulmalıdır. Türk milleti daha dindar olmalıdır. Gerçeği görmenin tek yolu (varsa) budur.
  8. Beatle

    Sizce Bir "Liberal" Nasıl Olmalıdır?

    Nerede lan bu zümre inbe! Hapistekiler mi zümre Yavşak!
  9. Beatle

    Ateistler için tapınak geliyor

    Eeee ama doğal bir sonuç bu. Atatürk şey gibi geliyor bunlara. Anladınız işte... Şey gibi giriyor
  10. Beatle

    Ahlakın Doğuşu Evrimi ve Ateizmde Ahlak

    Bu Demirefe sağlam yazıyor ismi gibi. Yakında tekmeyi yerse hiç şaşmayın.
  11. Beatle

    Din neden gereklidir?

    Kestirmek zor falan değil ama sende o zeka yok. Yapabileceğin işlere odaklan. Ve sen son ben yazarım dercesine yazmaktan vazgeç.
  12. Beatle

    Ateistler için tapınak geliyor

    Len Yakup musun nesin Jadı ablama laf etme len! O bu forumun en kıdemli/saygıdeğer üyesi ve en alim kişisidir. Ona laf edenlerin ne cezalar aldığını, görüldükleri yerde atılmaları için andıçlar verildiğini bilmez misin? Seni Atatürk putçusu seni! Sonra seni de deliğe süpürürler ha dikkat et. Putçuluk yapma bir daha hade bakem.
  13. Beatle

    Din neden gereklidir?

    Dinler şekil değiştirebilirler. Putperest toplumlar çok tanrılı dinlerin müminleri haline gelebilirler/gelmişlerdir. Ancak; din olgusu kalıcıdır. Bu, en çok Doğulu toplumlar için böyledir. Onlar din batağından asla çıkamayacaklardır. Genomları bu yönde evrimleşmiştir. Evrimin kanunları bıçak kadar keskindir.
  14. Beatle

    Din dersi de kaldırılsın o zaman

    Sen Can Dündarolog musun? Her zaman taşı gediğine koyduğunu nereden biliyorsun? Çetelesini mi tuttun Can'ın yazdıklarının ve yaptıklarının?
  15. Beatle

    Din dersi de kaldırılsın o zaman

    Aferin! Cidden güzel bir yanıt olmuş. Ne idüğü belli olmayan bu gibi ukalaların ağzını dikmek gerek. +1 hatta + 10
×
×
  • Yeni Oluştur...