Jump to content

Musluman80

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    92
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Musluman80 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

922 profil görüntüleme
  1. Musluman80

    Bir müslümanın ateiste bakışı

    Ben sizleri tanıdığım için kin ve nefretle bakıyorum ve bazı zamanlar Allah ım al şu terbiyesiz saygısız insanların canını diyorum.
  2. Musluman80

    Organlarımız Görevini Nasıl Biliyor?

    Yeryüzündeki en üstün varlık olan insanlardan birisin. Buyur hocam Köpek Klübesi ve Villayı nasıl oluşturursan oluştur. Bekliyorum.
  3. Musluman80

    Müslümanlara

    Ateist olan kişi Allah'ın çok hoşuna giden birşey de yapsa genel ömrüne bakılınca Allah'ın sevmediği her türlü şeyi de yapmıştır. Yani benim düşünceme göre ateistin cennete gitmesi mümkün değildir. Müslüman ise hem sevapları hem günahları vardır. İşlediği o büyük günah cehenneme gitmesine sebep olabilir, ama bir süre yandıktan sonra cennete alınacaktır. Hatam varsa affet Allah'ım...
  4. Musluman80

    Organlarımız Görevini Nasıl Biliyor?

    Senin lafınla hareket edecekti ya zaten Yüce ALLAH.. Ya sen kimsin ki? Sen aciz birinden başkası değilsin. Hakaret olarak algılama ama sen içinde bok taşıyan bir varlıksın. Senin artistliğin kime?
  5. Musluman80

    Ateizmin Türkiye'de Geleceği Ne Olabilir?

    Ateizmin geleceği çok parlak, çünkü Kıyamet yaklaşmakta...
  6. Musluman80

    Organlarımız Görevini Nasıl Biliyor?

    Bu robotlar hiçbir zaman kendi kendine haraket edebilecek düşünceye sahip olamayacaklar. Biz bir şiir okuduğumuzda nasıl duygulanıyoruz bazen, bazen de heyecanlanıyoruz, olaylar karşısında sinirleniyoruz vs vs.. Bir robot bunları sonsuza dek yapamayacaktır. Şugüne kadar gelişen bilimi şöyle açıklıyorum ben kendimce: Allah insanların beynine o düşünceleri veriyor. ve Allah'tan izinsiz hiçbir bilim gelişemez. Bilimin gelişmesiyle bazı insanlar Rabbim ne güzel mucizeler veriyor diyor bazıları oh Allah'ın yokluğunu galiba ispatlayacağız yakında diyor. Fakat Allah bu bilimi insanların Allah'ın büyü
  7. Musluman80

    Organlarımız Görevini Nasıl Biliyor?

    Bir dakika ya ben gerizekalıyım ya sen. Açıkla kardeş de anlayalım ne cevabı vermişim ben soruma. Öyle yaz 2 kelime kimse bişey anlamadı ki. Sen dahil
  8. Musluman80

    Organlarımız Görevini Nasıl Biliyor?

    Bilmiyorlar ama bu görevleri yapabiliyorlar ve bunu nasıl yapıyorlar kimden emir alıyorlar? Benim dediğim şey de bu işte.. Bilmiyorlar görev yaptıklarını ama yapıyorlar. Demek ki birisi organlarımıza bu görevleri yapması için yaratmış!
  9. Musluman80

    Organlarımız Görevini Nasıl Biliyor?

    Şimdi ilginç cümleler kurarak konumun manasından saptırılmasını sevmiyorum. Anlamsız konuşarak anca beynini boşa yoruyorsun. Ben demiyorum ki anlamlandırdığım için organlar görevini yapıyor diye. BEN DİYORUM Kİ BU ORGANLAR NE GÖREVİ YAPACAĞIINI NEREDEN BİLİYOR EVREN Mİ ÖĞRETTİ? ONA CEVAP VER SEN!!!
  10. Musluman80

    Organlarımız Görevini Nasıl Biliyor?

    3 5 8 dediğin şey sayılara verilmiş isimdir kardeş. Yani ııı + ııııı = ıııııııı olur. Sen buna istersen 8 de istersen 9 de senin verdiğin isime bağlıdır. Ben senin soruna cevap verdim. Sen de benim ordaki yazdıklarımla ilgili konuşursan iyi olur.
  11. Organlarımız bu görev yapma bilincini nasıl elde etmişlerdir? Örneğin Kalbimizi düşünün. Biz demeyiz kalp çalış da beni yaşat, kendiliğinden görevini yapar. Peki bu güzel organ nasıl bu işlevi yerine getiriyor ve neyi yapacağını nasıl biliyor Allah aşkına söyleyin bana. Herşey bir tesadüf olabilir mi? İMKANSIZ! Düşün sindirim sistemini. Ben şu yemekleri sindireyim de vücuda yararlılar kana karışsın yaramayanlar atılsın diye düşünüyor mu? Ya da biz şunu sindir bunu bırak diyebiliyor muyuz? Sindirim sistemimiz de Allah tarafından verilen bilinçle bunları yerine getiriyor ne kadar mucizevi deği
  12. Şimdi arkadaşım surenin adı "ŞEMS"="GÜNEŞ" anlamına gelir.Surenin adı Güneştir bu nedenle böyle bir mucize olduğundan eminim. Ayetlerde güneşle ilgili bilgiyi şifreli bir biçimde veriyor yazdım ya orada. helyumdan ve hidrojenden oluştuğunu gizlilikle ortaya koyuyor yazdığım şeyleri tekrar yazdırmayın lütfen. Yemine ihtiyacı yoktur şüphesiz O'nun sadece yemin etmiş burada bir kusur yoktur aksine kaçınılmaz bir gerçeklik olduğunu belirtmiştir.
  13. Belki bunuda biryerlerde diyordur ama bilmediğim için birşey diyemem. Burada böyle bir mucizenin olması iman edenleri dinine daha çok bağlamak, inanmayanlara ise inanmaları için gönderilmiş bir mucizedir.
  14. Saygılı yorumunuz için teşekkürler. Sizin fikriniz ancak bu inkar edilemeyecek kadar büyük bir mucize bence. Güneşin neyden oluştuğunu güneş suresinde her ayette nasıl tekrarlıyor?
  15. Bana öyle birşey söyleki 1400 yıl sonrası hakkında bilgi versin. Veya diyelim ki jüpiterin yapısı hakkında şifreli kafiyeli bir şekilde bilgi ver ve 1400 yıl sonra dediklerine hak versin insanlar. HAYDİ HAYDİ SÖYLESENE SÖYLESENEEEE
×
×
  • Yeni Oluştur...