Jump to content

T0LST0Y

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

T0LST0Y Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Bana yazarken kelimelerini dikkatlice seç. Senin ateist görünümlü takiyyeci bir teist olduğunu belgeleriyle kanıtlarım. Bir belge ile seni ifşa etmeye başlayabilirim; Sen tamamı ile din kökenli olan ensest yasağını savunursun mesela. Evet, ben bir isyankarım, birçok konuda da müslümanlar ile aynı düşünüyorum. Sen ise müslüman kafalı olduğun kadar müslüman yaşayışlısın da. Ben "düşündüğüm için" müslüman kafalıyım yani düşündüm düşündüm ve bazı konularda müslümanlar ile aynı düşüncelerde karar kıldım. Ancak sende düşünecek bir kafa bile yok. Çünkü sen o kafanı islam'a kiraya vermişsin, gele
  2. Çok yerinde bir tespit. Her gün allahlarına, kitaplarına sövüp saydırdığı dinlerin ahlakını evrimsel ahlak diye yutturmaya çalışanlar, sanki ateizm bir dinmiş gibi dinin uzantısı ahlakı benimsemeyenlerin ateist olmadıklarını iddia edenler var, üstelik ne acıdır ki bunlardan bazıları forumda yöneticilik yapmaktadırlar. Ateist olabilmek için bazı din kökenli ahlaki prensipleri benimsemek gerekiyor ise, ben öyle ateizmin için eder ve öyle bir ateizmin ateisti olmam, olamam.
  3. T0LST0Y

    AHLAKIN EVRİMİ-KÖKENİ

    Ahlak diye bir şeyin evrim falan geçirdiği yok. Sadece yalancılık evrim geçiriyor. Herkes içinde birer ilkel benlik taşıyor ancak dışarıda modern rolü yapıyor. Ahlak da dinler gibi insanları hizaya getirmek ve/ya çıkar sağlamak için uydurulmuş bir kavramdır.
  4. T0LST0Y

    Açık Çağrı

    Bir Anadolu Baharı yapılabilir.
  5. T0LST0Y

    Materyalizm ve idealizm

    Materyalizm, doğada bazı elementlerin bulunduğunu söylemektir. İdealizm ise, kıçından element uydurmaktır.
  6. T0LST0Y

    AHLAK NEDİR?

    Doğrudur, gerçek ateist Nemrut'tur, Firavun'dur. Kuran'ın tanımlamasıyla gerçek ateist "tağut"tur. Gerçek ateist dediğin aşağı yukarı şöyle bir şeydir; http://www.youtube.com/watch?v=p2aG7q0kAoQ
  7. T0LST0Y

    Müzikle Açalım

  8. T0LST0Y

    AHLAK NEDİR?

    "Aslanın ceylan yavrusunu parçalaması" Aslana göre ceylan; Av - Beslenme (iyi-doğru) Ceylana göre aslan; Katil - Cinayet (kötü-yanlış) "Hayvan beslemek" Hayvana göre; Esaret (kötü-yanlış) İnsana göre; Arkadaşlık (iyi-doğru) "Sokak ortasında gaz çıkarmak" Kişiye göre; Doğal bir ihtiyaç gidermek (iyi-doğru) Topluma göre; Saygısızlık (kötü-yanlış) "Yarak" Normal bir insana göre; Erkek cinsiyet organı (Yarmak fiil kökünden gelir. Yarma aleti de denilebilir.) "Ahlaklı" bir insana göre; Ayıp, günah... (Argodur, küfürdür, hakarettir. Penis denmelidir.) . . .
  9. T0LST0Y

    AHLAK NEDİR?

    Doğada olmadığı halde zorla oldurulmaya çalışılan, nefret ettiğim üfürük bir şeydir. Bazı aşağılık kompleksli (çakma) ateistlerin din-iman belleyip tapındıkları, bu da yetmezmiş gibi (gerçek) ateistlere dayattıkları şeydir.
  10. T0LST0Y

    KADIN KUVVETİ.

    Kadın dediğin narin/çıtkırıldım olmamalı, kuvvetli, arı/karınca gibi çalışkan, emekçi olmalıdır.
  11. T0LST0Y

    Bazı sorular

    Biyolojik indirgemecilik neden hatadır? İnsan homosapiens türü bir hayvan değil de eşrefi mahlukat türü ulvi bir varlık mıdır? Sana neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyen o "kendi kurduğun sistem" nedir? Şu "kendi yarattığın" kuralları, ahlak anlayışı ve sistemini da açar mısın? Bu bahsettiğin şeyler doğadan gelen şeyler midir yoksa tamamiyle doğaya aykırı, insanlar tarafından "kurgulanıp yaratılmış" soyut (üfürüksel) şeyler midir? Bunlar insan doğasıyla uyumlu şeyler ise, balta girmemiş ormanlardaki yamyam ile şehirdeki vejetaryan insan arasındaki fark nereden kaynaklanmaktadır?
  12. T0LST0Y

    Müzikle Açalım

  13. Anlaşıldı. Sen müneccim boku yemişsin. Kıçımdaki donu çöpten bulduk, üzerinde çıkmayan lekeler var. Ne demiş üstad? "Nice insanlar gördüm, elbiseleri yok. Nice elbiseler, gördüm içinde insan yok." Ayda yılda bir yıkanır, bunun dışında arada bir de başımı, apış aramı ve koltuk altlarımı temizlerim. Sıcak günlerde temizlenme amacı gütmeksizin sadece rahatlamak için bol bol yüzümü ve yorgunken de ayaklarımı yıkarım, acayip rahatlatıcı oluyor, tavsiye ederim. Pisliğin bir zararı yoksa, rahatsızlık vermiyorsa, temizlik gereksizdir. Hem ne demişler? Kirlenmek güzeldir. Parfüm, kolonya gibi pis ko
  14. T0LST0Y

    Bazi Islam alimlerine gore murtedin eti yenilebilir

    Olabilir, insan türünün diğer hayvan türlerinden bir farkı yoktur. İnsan eti yemekten iğrenenler, kaç kere insan eti yemişler acaba? İnsan eti yemeyi vahşice bulanlar, katledilen hayvan eti yediklerini unutmasınlar. Hayvan eti yerken de bir zamanlar sperm (döl) olan bir şeyi yediklerini unutmasınlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...