Jump to content

Usb

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Usb Hakkında

  • Derece
    Member
  • Doğum Günü 05-07-1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Usb

    hatunların efendi adam yerine piç tercihi

    valla anam da belli babam da belli benim.ama kalem odasıyla da ilgili değilimdir yani.şimdi bunun orta yolu ne olabilir ki acaba.pifendi erkek mi???
  2. Usb

    Akplilerden Türk Bayrağına Büyük Saygısızlık

    bunun kasıtlı bir şekilde yapıldığını düşünmek yanlış bence.bilinçsizlik ve cehalet her türlü dışa vurulur zaten,bunun önüne geçemezsin.orada mevzubahis kuran olsa,onu da kıçlarının altına koyarlardı mutlaka.
  3. driverini nerden indiricez ? link versene seni tanıtamıyorum sisteme zuhahahaaaa :) selamlar usb kardeeş

  4. Usb

    Niçin Yaşıyoruz ?

    hayatla ölümü karıştırıyorsunuz sanırım.hayat içinde milyon tane anlam barındırır.siz isteseniz de istemeseniz de bu böyle.ölüm denilen şey anlamsızdır.ölüme bir mana yüklemek aptallıktır hatta,ama hayat öyle değildir.
  5. Usb

    Niçin Yaşıyoruz ?

    buraya üye olmadan evvel aklımda bu soru ve türevleriyle alakalı binbir tane konu vardı ve bununla ilgili heralde 100 tane başlık açarım diye düşünüyordum ama insanın hayat hevesiyle onu idrak etme hevesi arasında çok ince bir çizgi olduğunu anladım.biraz geç oldu ama galiba bunu kavrayabildim...yaşamak her zaman şiirlerde anlatılan gibi olsa keşke.işte o zaman bir böcek gibi öleceğimizi bilmeden yok olup gidebilirdik belki.
  6. Usb

    Ne Kadar Özgür Düşünebiliriz ?

    her insan (buna en fanatik ve bağnaz müslüman da dahil) özgür düşünebilme yetisine sahiptir.bu konuda genetik veya fiziksel bir çerçeve çizmek bana göre saçmalıktan başka bir şey değil.özgür düşünmek ayrı bir şeydir,özgür olmak ayrı şey.
  7. Usb

    İncredible Turk (Muhteşem Türk)

    bana göre biz millet olarak tarihe çok fazla bağımlı ve gömülü yaşıyoruz.zaten laik bir ülke olarak 80 yıldır gelişememizin en büyük sebeplerinden biriside budur.atatürk türk milleti içinden çıkmış,çağdaş düşünceye sahip,öğretmen ve aynı zamanda başarılı bir asker ve devlet adamıdır.onun açtığı bu düşünce yolundan,onu da artık "fiziki" anlamda bir kenara bırakıp ilerlememiz gerekirken,hala daha bazı şeyleri aşamıyoruz gibi geliyor bana.ama özellikle bu zamanda böyle düşünmekte moda olduğundan bu önemli husus gözden kaçıyor bence.
  8. Usb

    Atatürk mason mu?

    yok,masonum.
  9. Usb

    Bugün Mevlut Kandili

    güzel espriymiş güldüm sağol.bu arada müslümanların kandilleri de son olarak bana değil ama kendilerine kutlu olsun.
  10. Usb

    Medyanın Hal-i Pür melali

    teşekkür ederim açıklamarın için pante.yani neticede,her halükarda kaybetmiş ve kaybetmeye devam eden bir ülke olarak yolumuza devam ediyoruz.sağol tekrar.
  11. Usb

    Eziklik ve dine bağlılık

    Beta son kurduğun cümleden sanki birisiyle konuşup mesaj veriyorsun izlenimine kapıldım ama bu konuda ki görüşlerini benimsiyor ve destekliyorum.
  12. Usb

    Medyanın Hal-i Pür melali

    pante yazını okudum teşekkürler bu değerli bilgiler için.benimde nacizane bir fikrim var bu konuda.ben son dönemlerde "demokrasi" adı altında kürtçülük yapan kesimin bu sistemli organizasyonu çok fazla beslediğini düşünüyorum.onlar demokrasi dedikçe,sanki o açılan yoldan bu şakirt tayfası daha çok beslendi ve palazlandı gibi geliyor bana.bu konuda da fikirlerini öğrenmek isterim açıkcası.
  13. Usb

    delil olmasada inanmak mümkün değilmi

    arkadaşım yazdıklarını iki kere hızlı bir şekilde okudum ama hiç bir şey anlamadım.yalnız şöyle bir izlenim oluştu "bir yaratıcıya inanmak istiyorum ama bu ne b.. yarayacak,birisi cevap versin" gibisinden yani.
  14. Usb

    Atatürk mason mu?

    Atatürk başarılı bir asker ve devlet adamıydı.Bizim içinde gurur kaynağı olan önemli bir simgedir şu an içinde,ve ilelebette böyle devam edecektir.Atatürk masondur kafirdir vs. gibilerinden yorum yapıp sanalda orgazm yaşayan ezikleri gördükçe onun fikirlerini ve dünya görüşünü daha çok benimsiyorum.ileride çocuklarıma ve torunlarıma da bunu elimden geldiği kadar aktarıcam Atatürk'ün izniyle.
  15. Usb

    Mezar Ziyareti

    mezar ziyaretinin dinle falan alakası yoktur.bende bayramdan bayrama babamın mezarını ailemle beraber ziyaret ederim.hatta annem üzülmesin diye dua okur gibi bile yaparım.insanı insan yapan bazı duyguları bu tip şeylerle karşılaştırmak kadar aptalca bir şey yoktur.bilim,dinler,evreni anlamak vs vs. ama daha önce bilmemiz gereken şey,insanın düşünen ve bu düşüncelerin etkisini psikolojik anlamda hisseden bir varlık olduğudur.
×
×
  • Yeni Oluştur...