Jump to content

doğubey

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

doğubey Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.134 profil görüntüleme
  1. doğubey

    Cumhuriyet gazetesi portalı serbest okumaya açıldı..

    Cumhuriyet Gazetesi'ni artık eskisi gibi kemalizm takıntısı olanlardan başka hiç kimsenin okuduğu yok. Yani anlayacağın, bu gazetenin bu şekilde bir çalışma yapması halkın nazarında hiçbir değer ifade etmiyor. Sözde kurucu ideolojinin savunuculuğunu yapan bir gazetenin, bu kadar büyük propaganda çalışmalarına, beyin yıkamalarına rağmen, Chp'li olduğunu söyleyen kesim tarafından bile okunmuyorsa, bence bu habere sevinilmez, kendi adınıza üzülmeniz gerekir.
  2. Doğal seçilim, belirli bir türde dış çevreye uyum konusunda daha elverişli özelliklere sahip organizmaların, bu elverişli özelliklere sahip olmayan diğer bireylere göre yaşama ve üreme şanslarının daha yüksek olması ve bunun sonucu olarak genlerini yeni kuşaklara aktarabilmeleri yoluyla işleyen evrimsel mekanizma. Böylece dış ortama uyum sağlamakta sorunlar yaşayan bireyler ve genler organizma popülasyonundan tasfiye edilmiş olmaktadır. Ayrıca doğal seçme, doğal ayıklanma ya da doğal seleksiyon olarak da adlandırılır. Doğal seçilim birey üstünde tümüyle işler ama sadece kalıtsal özellikler bi
  3. doğubey

    ALLAH VARSA NEDEN ÖLÜYORUZ?

    Artık bakıyorum da, yurdumun ateist geçinen kızılbaşları, kemalistleri konu bulamıyorlar, konu açmak için konu açıyorlar.
  4. doğubey

    AHLAKIN EVRİMİ-KÖKENİ

    Kısaca ahlakı, insanların menfaatleri için uydurduğu soyut kavramlar diye nitelebiliriz
  5. doğubey

    Kur'an-ı Kerim ders olarak okutulacak

    Haremlik, selamlık olacka, ateşle barut yanyana durmayacak
  6. doğubey

    Kur'an-ı Kerim ders olarak okutulacak

    Cumhuriyet gazetesinden bir alıntı yaptım. Dediklerin eğitimin sorunları olabilir fakat, sende biliyorsun ki, konumuz bu değil. Kuran dersi ve Siyer dersi seçmeli ders müfredatına alınıyor. Yani isteyen seçer isteyen seçmez. Çocuğun varsa görmesini istemiyorsan bu dersi seçtirmezsin. İmam yetiştirmek için yapılmış birşey değil. Sadece vatandaşlar dinini daha iyi ve güzel bir şekilde öğrensinler diye yapılmış bir çalışmadır. Sapla samanı birbirlerine karıştırmazsak, olaylara ideolojik ve dünya görüşü ekseninden bakmazsak, değişenin fazla birşey olmadığını görürüz.
  7. doğubey

    Fosil?

    Bulunan fosilden o canlı hakkında ne gibi bilgiler elde edilebilir?
  8. doğubey

    DUKAN DİYETİ

    Felsefen eski sufilerin felsefesi olsun, az yemek, az uyumak, az konuşmak. Bunlar insanın ömrünü sağlıklı ve kaliteli geçirmesi için yapması gereken şeylerdir.
  9. doğubey

    TRT Kadrosu

    Benim anlamadığım bu Trt denilen kurumda çalışanlar bu ülkenin vatandaşı değil mi? Neden bunlara negro muamelesi yapılıyor anlamış değilim. Kadrolaşma eleştirilecek konudur fakat bu şekilde, ideolojik bir yöntem belirleyerek eleştirmek aymazlığın, jakabonist, elitist, mantığının yansımasıdır.
  10. doğubey

    DUKAN DİYETİ

    Afrodit, sonuçları az çok tahmin edebilirsin, bence az ve öz yemek her zaman hayat felsefen olmalı yoksa eski haline ve de daha yükseğine çıkabilirsin
  11. doğubey

    4+4+4 TASARI METNİ

    İdeolojik mahiyette değerlendirmediğin zaman ben bu tasarıda kötü birşey görmüyorum. Isparta'daki üniversitenin adı Süleyman demeril koyuluyorsa, Malatya'daki İnönü koyuluyorsa, sayamadığımız kadar Atatürk ismi kuruluşlara veriliyorsa, RTE'nin isminin verilmesi pek yanlış bulmuyorum. Ama unutmuşum ülkede tartışmalar ideolojik mahiyette cereyan ettiği için bunu bile eleştirecek arkadaşlar mevcuttur. Kusura bakmayın
  12. doğubey

    Kur'an-ı Kerim ders olarak okutulacak

    Adamlar istendiği gibi bir şekilde düzenleme yapıyorlar gene yaranamıyorlar gene yaranamıyorlar. Kuran-ı Kerim ve Siyer dersi seçmeliymiş arkadaşlar haberiniz olsun.
  13. doğubey

    Özel Üniversiteli Cahil İnsan

    Şürçü lisan ettiysem affola :)
  14. doğubey

    Bartın'da 23 kişi küçük kıza tecavüz etti

    Çok medeni bir yermiş. Daha ne istiyorsunuz, kim kime, dum duma bir hayat sürülüyormuş. Körün istediğini bir göz, Allah vermiş iki göz. Bunların hepsi, Türkiye'de laikçi şebeklerin, medeniyet diye dillendirdiği gerçeklerdir. Türkiye'de bir yerin medeni olmasını, içki içmesinden, karı kız alemlerinden, seks partilerinden v.b bilimum davranışlardan anlarsın. Demek ki neymiş, Bartın çok medeni bir yermiş
  15. doğubey

    Özel Üniversiteli Cahil İnsan

    Senin nickini her okuduğum zaman, Şahika değil de, Şahin K diye okuyorum. Gözlerimde herhalde bir bozukluk var :D
×
×
  • Yeni Oluştur...