Jump to content

Neither

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

Neither kullanıcısının paylaşımları

  1. Evrim aldatmacasını yerle bir eden bir bilimsel makale, sakın okumadan geçmeyin. http://www.evrimaldatmacasi.com/evrimhayalimek.php
  2. Neither

    Fetih 1453

    Ulusalcılarda ve nasyonel sosyalistlerde tarafsızlık ne gezer? Kaynakları da kabul etmiyor bunlar. Boşver, uğraşmana deymez.
  3. Neither

    Sallalahu Aleyhi Vesselem'e Avukat aranmaktadir

    Ne varmış bu olayda? Hangi nedenle rahatsız olmamız gerekiyormuş merak ediyorum doğrusu.
  4. Neither

    Türkiye'de Takip Ettiğiniz Medya?

    Yeni Akit, Habervaktim, Milli gazete, Haber 7, Kanal 7, Zaman, Stv.
  5. Neither

    Kafirlerin ölümüne dair

    İslam dinini duymamış kişilere fetret ehli denir. Bunlar imansızlıklarından dolayı cehenneme gitmezler. İçlerinden tek tanrıyı kavrayabilenler varsa cennete girebilir, diğerleri yok edilir.
  6. Kuran'ın kusursuz ve mükemmel bir kitab olduğu gerçeği.
  7. Neither

    Kafirlerin ölümüne dair

    Bu sitedeki ateistler mürted kategorisindedir. Hak dinden dönen bu kişiler cehennemde ebedi kalırlar.
  8. Neither

    Kafirlerin ölümüne dair

    İslam dini hakkındaki hakikatleri anlatmak ve hak dini yaymak için her şekilde mücadele etmek her mü'minin vazifesidir. Bu hususta harcanan çabalar karşılıksız kalmayacak, Allah'ın rahmeti bu kimselerin üzerine olacaktır. Bu mücadele yönetimi bireyden bireye değişir. İnsanların her biri özel yaratılmıştır. Düşünsene 6 milyar insanın her biri kendine has niteliklere sahip. Herkesin kendine has incelikleri var. Bu mükemmel eserleri veren sanatkarı inkar etmek büyük bir yanlıştır. Ben ateistlerin bu haline de üzülüyorum. Sadece cehenneme gidecekleri için değil, Allah'ı sevmenin, kalblerinde imanı
  9. Neither

    Kafirlerin ölümüne dair

    Gaybı yalnız Allah bilir. Kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğunu bilemeyiz. Ama iman etmezlerse sonlarının böyle olacağını inkar etmek de dinen uygun değil. Bazıları iman edebilirler elbette.
  10. Neither

    Kafirlerin ölümüne dair

    Bu sorun çok mantıksız ve sakat bir soru. Ya varsa diye iman edenin imanı zaten zayıftır. Ben bu müthiş düzenin kör bir tesadüfün eseri olamayacağını bildiğim, Allah'ı(c.c.) sevdiğim için iman ediyorum.
  11. Neither

    Kafirlerin ölümüne dair

    Bazen ateistler için çok üzülüyorum, onların her şeyin farkına vardığı an gözlerimin önüne geliyor. Siz de iman edeceksiniz ateistler, ama iman ettiğinizde artık çok geç olacak. Azab çok büyük...
  12. Neither

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    Bugün forumda şahid olduğum olaylardan beni en çok memnun edeni, bütün ateistlerin vicdansız, faşist, baskıcı ve kemalist olmadığını görmem oldu. Ateistler bile gerçekleri görüyor artık.
  13. Neither

    Kuranı baştan bi inceliyim dedim.

    Çok güzel özetlemişsiniz içimizdeki aşkı sayın Özgür bey. Ateistlerin içlerindeki korkunç boşluğa nasıl dayandığını merak ediyorum. Onlara çok acıyorum, zavallı ateistler...
  14. Neither

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    Vicdanlı ve sağ duyulu ateistlere de rastlanıyor işte. Gerçek ateist böyle özgürlükçü olmalı. Kemalizm zehrini almış olanlara kulak asma sen.
  15. Neither

    Azrail Gelip Kapıya Dayansa,

    Çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsun değerli kardeşim.
  16. Neither

    Allah'ı Kim Yarattı?

    Eeee? Sonuç? Velev ki 200 tane cariyesi var, ne olacak? Neresinden rahatsız oldunuz peygamberimizin?
  17. Neither

    Kafirlerin ölümüne dair

    Haklısın kardeşim. Biz tebliğe devam edelim yine de. Ölene kadar tebliğe devam.
  18. Neither

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    Geçiniz efendim artık bu masalları. İngilizlerin ve Fransızların baskısına zor dayanan ecdadımız, gözümüzün nuru Osmanlı'mızı arkadan vuran sizsiniz. O sömürge dediklerinin hepsinde İslami hükümler uygulanıyor.
  19. Neither

    Kafirlerin ölümüne dair

    Sen ne düşünüyorsun?
  20. Neither

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    Ancak hakaret edersiniz. Yobazlık dediğin nedir? Dini vecibelerini yerine getirmeye çalışan salih müslümanlara bile yobaz damgasını vurdunuz. Burası müslümandır, müslüman kalacak!
  21. Neither

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    Bakın Yunan tapınakları şeklinde anıt mezarlar yapılmasına ne diyeceksiniz? Yunanlar o ara biraz saldırdı elbet. Savaş olmadı değil. Müslüman halkımız da şehit oldu. Ama sonra sapıttılar.
  22. Neither

    Fıkra

    Bol şekerli açık çay diye bir fıkra.
  23. Neither

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    Özgür yaşamak nedir sayın yönetici? Önceki sayfaya dinde reform önerisinin meclis tutanaklarını yapıştırdım. Kuran'dan şeriatı atıp içine MK sözleri ekleyeceklerini açık açık söylemişler.
  24. Neither

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    Kemalizm Anadolu'nun başına gelmiş en büyük felaketlerden biridir. İnsanın insan gibi, şereflı fıtratına uygun yaşamasının önü kesilmiştir. İnsanların dillerine, dinlerine asker gücüyle müdahale edilmiş, müslüman Türk halkının dinine, kinine, davasına tecavüz edilmiştir. Eşref-i mahlukat olan halk, kemalist düzende hayvan yerine konulmuştur. İngilizler isteselerdi M.K. ve adamlarını bir sinek gibi ezebilirdi. Gavurların türk halkı üzerinde oyunları vardı. Evvela Osmanlı halifelerini bertaraf etmek için MK ve adamlarını kullandılar. Yunanlarla göstermelik çatışmalar yapıldı. İngilizlerin müttef
×
×
  • Yeni Oluştur...