Jump to content

Barism

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Barism Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Barism

    Dağdaki çoban ile benim oyum bir mi?

    Buradaki asıl mesele bu kadını bukadar ciddiye alan insanlar. Şaşırıyorum inanamıyorum nerelere geldik nasıl bir zamandan geçiyoruz. Siyasilerin beceremediği muhalefeti medya yapıyor yada üçbeş kadın geyik yapıyor ve ülke meselesi olabilecek kadar ciddiye alıyoruz.Bu adamların cahil olduğu konusunda hemfikirim ama bu kadar cahil adamlara muhalefet edemeyenlerimiz beni daha çok üzüyor..Ben kendimi sorguluyorum sürekli bizler ne cahil insanlarız. Üstüne alınmak istemeyen arkadaşım varsa alınmasın ama görsün.. Üzücü ve manasız!
  2. Barism

    Kanunsuz Anayasa Mahkemesi

    Her insan istisnasız önce ideolojisini ön plana alıyor sonra yargıya bakıyor hmm yargılanamaz diyor yada yargılanır herşey o kadar yoruma açıkki.Önce düşünceni buluyorsun sonra yargıyı kılıf ediyorsun.. Sadece iki taraftada aynı görüntüyü görmek beni üzüyor..
  3. Barism

    Türkiye genç işsizler sayısında dünya onuncusu

    Kalkınma politikalarımız harika dimi. İlk ona girmişiz
  4. Barism

    Ergenekonda olayın mokunu çıkardılar artık!

    Yargı akpye kapatma davası açıyor bülent arınç benim ismim olmasa üzülürdüm diyor. Yargı gözaltına alıyor gazeteciler benide içeri atın dışarda olmam onursuzluktur diyor.. Bu kutuplaşma memleketi hiç iyi yerlere götürmiycek üzüntüm bundan yana Her geçen gün aramız açılıyor komşu komşuya selam vermez olmuştu eyvallah.Ama bu uçlarda yaşanan kutuplaşmalar çok üzücü.
  5. Barism

    PERİNÇEK,ALEMDAROĞLU,SELÇUK TUTUKLANDI

    Ne oluyor rövanş mı? Gerçi yo yo hukuka saygı duyalım dimi tıpkı kapatılma davası gibi... Böyle kavgalar olurken acaba arkada neler oluyor ben bunu merak ediyorum.. Türk- Kürt, laik- islamcı ,kürt laik - kürt islamcı , sol-sağ, vs... maşşallah bunun sonu gelmez.
  6. ...... Şamil Tayyar'ın Star gazetesinde bugün yayınlanan yazısı. Büyükanıt karşısında neredeydiniz? Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, AK Parti hakkında kapatma davası açan Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'ya sahip çıktı. Dedi ki: 'Başsavcı yetkisi kapsamında dava açmıştır. Tüm bireyler ve kurumlar yasalara uygun davranmak, saygı kurallarının dışına çıkmamak koşuluyla eleştiri hakkını kullanabilir.' Bir de başkanlığını Yargıtay Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun yaptığı Yargıçlar ve Savcılar Birliği'nin (YARSAV) yaptığı açıklama var. Açıklamada, herkese haddini bilmeye davet ed
  7. Barism

    ÖNCE BU GAZETELER KAPATILSIN...

    manasız.
  8. Barism

    AKP ye kapatma davası açıldı...

    Bu karar sadece akp ye pirim sağlar yanlış ve çok anti demokratik bir uygulma. Bir partiye ceza verilecekse halk zaten verir gereken cezayı şimdi halk bütün bunlara rağmen hala seçmişse sen halka aptal salak gerizekalı muamelesi yapıyorsun. AKP aptalca bir partiyse her nekadar bu memleketteki demokraside aptalca..
  9. Barism

    Ama Hangi Atatürk...

    Yukarıda verilen sitelerde yanlı siteler olmuş ama ne kadar görüşlerine saygı duysamda yan yandır tabi onlarda kendilerince bir profil çiziyor. Fakat bu konuda net şudur denmemesi benim kafamı karıştırıyor. Tarafsız Bölge programında Atatürk'ün teist olduğunu söylüyorlardı bu konuda da net bilgisi olan varmı bilemiycem..Geçmişin daha iyi incelenmesi gerektiğini düşünüyorum, muallakta kalan birçok konu var ama bizlerde Osmanlı'da ,Atatürk'te bizlere bir masal kahramanı ve hikaye gibi anlatılıyor. Osmanlı hiç yanlış yapmamış Atatürk hiç yanlış yapmamış sonra batıdaki insanlara bunları anlattığı
  10. Barism

    Ama Hangi Atatürk...

    Kitap > http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=129955 Taha AKYOL'un yeni kitabı dün Skytürk bugünde Cnnturk'te Tarafsız bölge'de kitab hakkında yapılan programları izledim ilginç bir kitap bazı yönleri dikkatimi çekti. Atatürk her sözü söylemiş gibi gösteriyor ve herkesimden sömürüyorlar toplumda birine sorsanız ümmetçi birine sorsanız sosyalist yani biraz daha iyi araştırmak ve okumak gerektiğini düşünüyorum bende en kısa zamanda kitabı alıcam bakalım taraflımı ne anlatmak istemiş okuduktan sonra anlıycaz.. Mesela programda mesele vatansa gerisi teferruattır diye bir sözün Atat
  11. Barism

    Kaç yaşında Ateist oldunuz?

    Bende merak ettim şimdi.Nasıl acaba ?
  12. Barism

    Kaç yaşında Ateist oldunuz?

    Gibi...
  13. Barism

    Kaç yaşında Ateist oldunuz?

    yoo yoo yanlış anladın öyle değil yani sonuçta bakış açında farklılıklar oluştuğu ve kendini farklı hissettiğin an tabiki biranda olması imkansız doğuştan gelen bir durum değil ki. Benim demek istediğim diyelim 18 yaşına kadar butip şeyler düşünmezsin ama birkaç olay yada farkına vardığın durumdan sonra bu yolculuğun başlar... yanlış anlattıysam afedersin.
  14. Barism

    3 gün ömrünüz kalsa

    Ne yapsam diye düşünürdüm
  15. Soruya biraz açıklık getirirsek kaç yaşında ateist oldunuz? Net bir sebeb varsa ne yada neler ? Ayrıca merake ettiğim bir durum genelde ateistlerin yaş ortalaması , sayısını soracaktım yalnız sık sorulan sorularda okudum net olmasada biraz bilgi verilmişti. Merak ettiğim birçok şey var aslında ama genel bir araştırma var mı bu konuda onu bilemiycem yabancı dilim olmadığından doğru kaynaklar bulmakta zorlanıyorum. Neyse burada en azında biraz bilgi sahibi olabilirm..Cevaplarınızı bekliyorum Not: Bu konu varmı diye forumda aradım fakat bulamadım çok anlamadığımdan tekrar aynı konuyu açtıysam
×
×
  • Yeni Oluştur...