Jump to content

tokuchi

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

tokuchi Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. tokuchi

    niçin doğru olanı yapmalıyız...

    kime göre neye göre doğru?
  2. tokuchi

    İslam'ın Mazereti Yok...

    engelleneceğim ama olsun atılan2 gördüğüm en beyinsiz mal zavallı adam. bu kadar
  3. tokuchi

    Bugün açlıktan ölen insan sayısı

    bunun sonu yok ki her insan bencildir bu insanın doğasında var. 100.000 tl'lik ev alacağına 90bintl'lik al 10bin tl ile bir kişinin hayatı daha kurtulsun. yok yok 80binlik al 2 kişinin hayatı kurtulsun 70bin 60bin.... tamam belli bir miktarda karar kıldın ama bu sana göre normal bana göre biraz daha fedakarlık yapılıp 1 kişinin hayatı daha kurtarılabilir. bill gates bile milyarlarca dolar bağış yapmasına rağmen önleyemiyor bunları allah bizden çok şey istiyor bence!
  4. tokuchi

    Ramazan kapida...

    1 kez tutunca anlaşılmıyor mu ya da 1 sene? her sene tutmanın mantığı ne? açlığın ne kadar kötü bir şey olduğunu müslüman olmayanlar anlayamaz mı sanıyorsun? o zaman sakatın halinden anlamak için de sakat kalalım bir süre mantığa bak
  5. tokuchi

    kült film önerisi olan?

    oyundan uyarlanan bir seri olmasına rağmen ana karakterinin serinin hiçbir oyununda yer almayan alice isimli uydurma bir karakter olmasından dolayı bu seriye bir türlü ısınamadım.
  6. bunların beyinleri mühürlü. inançlarını kaybedip boşluğa düşmekten korktukları için tüm saçmalıklara rağmen inanmaya devam ediyorlar. bu kitabın(kuranın) ilahi olmadığı bir okunuşta aklı başında bir insan tarafından anlaşılır. bunlarla tartışmak vakit kaybından başka bir şey değil.
  7. tokuchi

    Greener Nautilus videoları

    güzel videolar iğneli başlık olarak kalsa daha iyi olurdu
  8. tokuchi

    Beğendiğiniz Dizi - Film Sahneleri

    http://www.youtube.com/watch?v=eRdjdSnKNsg bu sahne beni mahvetti
  9. tokuchi

    Neredensiniz?

    Milliyetçiliğin bir "FİKİR" olduğuna inanmam için bir Çinlinin Türk milliyetçisi, bir Türkün İspanyol milliyetçisi olabildiğini görmem lazım. -Mehmet Ördekçi
  10. tokuchi

    Neredensiniz?

    milliyetçilik bir çocukluk hastalığıdır ki ben onu, insan ırkının kızamıkçık hastalığı olarak görürüm. yetişkin bir insan, çalan bir marşa ayak uydurup emir altında ve neşe içerisinde yürüyebiliyor ise benim gözümde beş paralık değeri yoktur. kendisine yalnızca bir omurilik yetebilecekken bir yanlışlık sonucu, kapasitesini tahayyül dahi edemeyeceği koskoca bir beyne sahip olmuştur. uygarlığın bu kara lekesi en kısa sürede temizlenmeli, emirle gelen kahramanlıklardan, bilinçsiz şiddetlerden, aptalca yurtseverliklerden vazgeçilmelidir. aynı anda hem bir savaşa hazırlanıp hem de savaşı nasıl önl
  11. tokuchi

    ATEİSTLERE BİR SORU

    aynen başka bir yaratıcı çıkıp da "bu saçmalıklara nasıl inandın? sana verdiğim aklı neden kullanmdın" şeklinde hesap sorarsa ne yapacaksın?
  12. asıl siz çelişkileri gizlemek için her cambazlığı yapıyor olmayasınız?
  13. Senin adın Mehmet Alper mi?

  14. tokuchi

    Ataturk gibi milleti kandirmak

    Doğrucu kendi hayal dünyasında yaşıyor, kendi kafasında yarattığı islam'a inanıyor hadislerin %95'i yalan. Kuran'da akla ve mantığa uygun olmayan ayetler mecaz anlamlı. mesela huri denirken ne kastedildiği belli değilmiş araba bile olabilirmiş :)hırsızların ellerini kesin derken mecaz anlam varmış orda Şimdi de Atatürk müslümandı diyorsun diyecek söz bulamıyorum.
  15. Merhaba, Atatürk'ün müslüman olmadığını biliyor muydunuz?

×
×
  • Yeni Oluştur...