Jump to content

thinker

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

thinker Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. thinker

    Ateist insan en az teist kadar huzurludur

    Sadece kendisinin şahit olduğu bir gerçeği ispat edememek ve bunu ispat edebilecek bir varlığa inanmamak, Bir haksızlığa maruz kalmak ve hakkını iade edebilecek bir varlığa inanmamak, Bir insana ne kadar huzur verebilirse o kadar huzurlu olabilirsiniz. ancak olaya tersinden bakılacak olursa; Sadece kendisinin bildiği bir gerçeği gizlemek ve bu gerçeği ifşa edebilecek bir varlığa inanmamak, Bir haksızlık yapmak ve haksızlığı cezalandırabilecek bir varlığa inanmamak, Bir insana ne kadar huzur verebilirse o kadar huzurlu olabilirsiniz.
  2. thinker

    Moderatörlere sesleniyorum...

    Bkz. İstiklal Mahkemeleri Bkz. Darbeler Batı'da da suçtur ancak oradaki küçük kızlarla evlenmek isteyen kişiler kendilerini ifade edebiliyor; parti kurup seçimlere katılabiliyorlar. Bkz. Hollanda TC İslam devleti değil, gayrimuslim devletidir yani sizin yanınızdadır. Bu yüzden ezik ayaklarına yatmaktan vazgeçin, yemezler.
  3. thinker

    Din Kaynaklı Büyük Askeri Olaylar

    Din kaynaklı askeri olay dedin mi, işin içine dinsizlik kaynaklı askeri olaylar da girer.
  4. thinker

    Moderatörlere sesleniyorum...

    Ya ne yapacaktı? "Aferin" mi diyecekti? Hem sizin hiç konuşma hakkınız yok bu konularda; http://tr.wikipedia.org/wiki/Atat%C3%BCrk_Aleyhine_%C4%B0%C5%9Flenen_Su%C3%A7lar_Hakk%C4%B1nda_Kanun
  5. thinker

    Moderatörlere sesleniyorum...

    "Federal779" nambır tu
  6. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Ahlaksız olduğunu bildiğimi daha önce de belirttim ve ahlaksızlığını ispatlaman için daha fazla belge sunmana gerek yok. Şimdi sadece, iddianı destekleyecek bir belge sunman gerekiyor.
  7. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    "Yorum yok!" ise, ne diye mesaj atıyorsun? Torbayı doldurmak için, değil mi? Torbayı taşırmadan sus bence!
  8. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Ya soruya cevap ver ya da sus; laf olsun torba dolsun diye araya girme!
  9. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Bunda yakışmayan bir şey mi var?
  10. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Ömür boyunca sadece bir kadın/erkek ile birlikte olma sınırı getirilmesini destekler misin, desteklemez misin?
  11. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Ahlaksız olduğunu ispatlaman için o lağım çukuruna benzeyen pis ağzındaki pislikleri akıtmana gerek yoktu ama yine ahlaksızlığının somut bir belgesinin bulunması da fena değil hani. Her neyse, şimdi gelelim asıl meseleye; Kısa ve net bir soru soracağım ve aynı türden (kısa ve net) bir cevap bekleyeceğim; Ahlak (namus) bacak arasında değilse, neden bacak arasını örtüyorsun? Yoksa sen apış arasını bir boşaltım organı değil de sex objesi olarak mı görüyorsun, söyle bakalım?
  12. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Erkeğe (ömrü boyunca) en fazla 4 kadın ile birlikte olma izni veren bir kanun çıksa, büyük bir ihtimalle (protesto etmek için) sokaklara dökülürsünüz.
  13. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    ulan ahlaksız pislik! türkiye'nin tamamı nereden müslüman oluyor? türkiye'de hiç mi gayrimuslim (ateist-agnostik-deist...) yok? herkes müslüman olsa bile, müslümanın her yaptığı islam'ı bağlamaz! ikiyüzlü diye de sizin gibi kerhaneciliğe özgürlük isteyip dinde fuhuş var eleştirisi yapan ahlaksızlara denir!
  14. thinker

    Allah iyi bir tanrı mı?

    Doğru; Tanrı kavramını insan yazması, insan tasarımı laik-seküler kitaplardan ve de insanların tasavvurlarından kurtaralım. Tanrı'yı bizzat Tanrı'nın kendisinden dinleyelim. Deistlerin şu huyunu hiç sevmiyorum işte; "Bir Tanrı varsa böyle yapmaz". Nerden biliyorsun kardeşim; Tanrı ile görüştün mü, elçisi misin?
  15. thinker

    Allah iyi bir tanrı mı?

    Genel bir gerçekten bahsediyorum ve soruyorum; Gerçeği inkar etmek iyi bir şey midir? Neden hak etmesin? İnsan kutsal (dokunulmaz) bir varlık mıdır?
×
×
  • Yeni Oluştur...