Jump to content

thinker

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

thinker kullanıcısının paylaşımları

  1. thinker

    Ateist insan en az teist kadar huzurludur

    Sadece kendisinin şahit olduğu bir gerçeği ispat edememek ve bunu ispat edebilecek bir varlığa inanmamak, Bir haksızlığa maruz kalmak ve hakkını iade edebilecek bir varlığa inanmamak, Bir insana ne kadar huzur verebilirse o kadar huzurlu olabilirsiniz. ancak olaya tersinden bakılacak olursa; Sadece kendisinin bildiği bir gerçeği gizlemek ve bu gerçeği ifşa edebilecek bir varlığa inanmamak, Bir haksızlık yapmak ve haksızlığı cezalandırabilecek bir varlığa inanmamak, Bir insana ne kadar huzur verebilirse o kadar huzurlu olabilirsiniz.
  2. thinker

    Moderatörlere sesleniyorum...

    Bkz. İstiklal Mahkemeleri Bkz. Darbeler Batı'da da suçtur ancak oradaki küçük kızlarla evlenmek isteyen kişiler kendilerini ifade edebiliyor; parti kurup seçimlere katılabiliyorlar. Bkz. Hollanda TC İslam devleti değil, gayrimuslim devletidir yani sizin yanınızdadır. Bu yüzden ezik ayaklarına yatmaktan vazgeçin, yemezler.
  3. thinker

    Din Kaynaklı Büyük Askeri Olaylar

    Din kaynaklı askeri olay dedin mi, işin içine dinsizlik kaynaklı askeri olaylar da girer.
  4. thinker

    Moderatörlere sesleniyorum...

    Ya ne yapacaktı? "Aferin" mi diyecekti? Hem sizin hiç konuşma hakkınız yok bu konularda; http://tr.wikipedia.org/wiki/Atat%C3%BCrk_Aleyhine_%C4%B0%C5%9Flenen_Su%C3%A7lar_Hakk%C4%B1nda_Kanun
  5. thinker

    Moderatörlere sesleniyorum...

    "Federal779" nambır tu
  6. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Ahlaksız olduğunu bildiğimi daha önce de belirttim ve ahlaksızlığını ispatlaman için daha fazla belge sunmana gerek yok. Şimdi sadece, iddianı destekleyecek bir belge sunman gerekiyor.
  7. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    "Yorum yok!" ise, ne diye mesaj atıyorsun? Torbayı doldurmak için, değil mi? Torbayı taşırmadan sus bence!
  8. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Ya soruya cevap ver ya da sus; laf olsun torba dolsun diye araya girme!
  9. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Bunda yakışmayan bir şey mi var?
  10. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Ömür boyunca sadece bir kadın/erkek ile birlikte olma sınırı getirilmesini destekler misin, desteklemez misin?
  11. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Ahlaksız olduğunu ispatlaman için o lağım çukuruna benzeyen pis ağzındaki pislikleri akıtmana gerek yoktu ama yine ahlaksızlığının somut bir belgesinin bulunması da fena değil hani. Her neyse, şimdi gelelim asıl meseleye; Kısa ve net bir soru soracağım ve aynı türden (kısa ve net) bir cevap bekleyeceğim; Ahlak (namus) bacak arasında değilse, neden bacak arasını örtüyorsun? Yoksa sen apış arasını bir boşaltım organı değil de sex objesi olarak mı görüyorsun, söyle bakalım?
  12. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    Erkeğe (ömrü boyunca) en fazla 4 kadın ile birlikte olma izni veren bir kanun çıksa, büyük bir ihtimalle (protesto etmek için) sokaklara dökülürsünüz.
  13. thinker

    İslam,kadın ve kardeşlik

    ulan ahlaksız pislik! türkiye'nin tamamı nereden müslüman oluyor? türkiye'de hiç mi gayrimuslim (ateist-agnostik-deist...) yok? herkes müslüman olsa bile, müslümanın her yaptığı islam'ı bağlamaz! ikiyüzlü diye de sizin gibi kerhaneciliğe özgürlük isteyip dinde fuhuş var eleştirisi yapan ahlaksızlara denir!
  14. thinker

    Allah iyi bir tanrı mı?

    Doğru; Tanrı kavramını insan yazması, insan tasarımı laik-seküler kitaplardan ve de insanların tasavvurlarından kurtaralım. Tanrı'yı bizzat Tanrı'nın kendisinden dinleyelim. Deistlerin şu huyunu hiç sevmiyorum işte; "Bir Tanrı varsa böyle yapmaz". Nerden biliyorsun kardeşim; Tanrı ile görüştün mü, elçisi misin?
  15. thinker

    Allah iyi bir tanrı mı?

    Genel bir gerçekten bahsediyorum ve soruyorum; Gerçeği inkar etmek iyi bir şey midir? Neden hak etmesin? İnsan kutsal (dokunulmaz) bir varlık mıdır?
  16. thinker

    Allah iyi bir tanrı mı?

    Zarar vermekten kaçınmak ve yardım eli uzatmak iyi şeyler olabilir. Peki, gerçekleri inkar etmek iyi bir şey midir? İyi bir insan gerçekleri inkar eder mi? "Dünya yuvarlaktır" gerçeğini inkar etmek iyi bir şey midir mesela? Hiç kimseye boyun eğmeden, haraç vermeden ve hiç kimsenin fedailiğini yapmadan, kimseye karışmadan, kendi halinde yaşayan birisi iyi midir, kötü müdür?
  17. thinker

    Allah iyi bir tanrı mı?

    İyi olduğunu iddia eden birisi, inkar eder mi? Bir babaya "bu çocuk senden değildir" deyip çocuklara şeker dağıtan birisi, iyi midir? İyi olmak nedir? Kime göre, neye göre? Devletin otoritesini tanımayan, vergi vermek istemeyen, askerlik yapmak istemeyen, kimsenin etlisine-sütlüsüne karışmadan, kendi halinde yaşamak isteyen bir insan iyi midir, kötü müdür mesela?
  18. thinker

    İNSAN HAKLARI EVRENSEL BEYANNAMESİ

    Ya cahilin tekisin ya da kafa buluyorsun! Ne demokrasisinden, ifade özgürlüğünden bahsediyorsun sen?! Rab ve ilah edindiğiniz Atatürk değil mi; Halka rağmen inkılaplar yapıp isyan eden halkı asıp kesen? Demokrasi demekten utanmıyor musun sen?! Takrir-i Sükun ile insanların ağızlarına, kalemlerine mühür vuran? İfade özgürlüğü derken hiç mi yüzün kızarmıyor?! Al bunlar da garnitür niyetine; http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=159369 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9164268.asp?gid=229&sz=94768
  19. thinker

    Tanrı olsaydı

    Bir öğretmen olsaydı bu sıralarda mutlu insanlar otururdu
  20. thinker

    Avrupa'da Artan Tecavüz Olayları ve Müslümanlar

    Sen ahlaksız olduğun kadar tutarsızmışsın da! 1 Önce: Oslo'da gerçekleşen hiçbir tecavüz vakasının oralılarca gerçekleştirilmediği bir gerçek. Sonra: İstatistik yaparken adamlar "şu kadarı müslümanlar tarafından işlenmiştir" diye not mu düşecekler. 2 Önce: Adamlar zaten böyle istatistiklerin tutulmadığından, etnik kökenin hasır altı edildiğinden şikayet ediyorlar. Sonra: Müslüman göçmenlerle birlikte suç patlaması ve teker teker incelenen vakaların çoğunun müslümanlara çıkması yeterli bir veri değil mi? Avrupa'da herkes neyin ne olduğunu biliyor mu bilmem ama, senin ne ahlaksız ve de t
  21. thinker

    Avrupa'da Artan Tecavüz Olayları ve Müslümanlar

    Ahlaksız müfteri! Asparagas haberler somut veri değildir, resmi kayıtlar getireceksin!!! Yoksa ben de yalan uydurup Arap-İslam ülkelerindeki bütün pisliklerin ateistler tarafından gerçekleştirildiğini söyleyebilirim.
  22. Tecavüzcülerin tamamının ya da çoğunun Müslüman olduğunu ispatlayan somut bir veri yoksa, o halde nüfus oranına göre dağılım yaparsın. Böyle bir durumda da, İsveç gibi sadece %5'i Müslüman olan bir ülkedeki tecavüzlerin tamamının Müslümanlar tarafından işlenme ihtimali sadece %5'tir ya da tecavüzlerin sadece %5'i Müslümanlar tarafından işlenmiş olabilir ! Şimdi var mı İsveç'teki tecavüzlerin tamamının ya da çoğunun Müslümanlar tarafından işlendiğine dair somut bir veri?! Somut veriler getiriyoruz biz! Peki buna karşı sen ne yazıyorsun? Hemen göstereyim; "saçmalıyorsun, yalancı, cahil..."
  23. Be utanmaz, be ahlaksız, be rezil!!! Araştırma yapan "insan", hakaret etmek yerine araştırmasının sonuçlarını paylaşır ve karşıt görüşü susturur! Neden İsveç'teki tecavüz vakalarının müslümanlar tarafından işlenmiş olma olasılığı, gayrimüslimler tarafından işlenmiş olması olasılığından dört kat fazla oluyormuş?! İsveç'in %80'i Müslüman mı? Değil! Sadece %5'i Müslümandır! İsveç'teki göçmen oranı da %12.3'tür ve bu göçmenler sadece Müslümanlardan oluşmamaktadır! "2007 yılı itibariyle, İsveç'e en çok göç veren ülkelerin başında Finlandiya yer almaktadır. Bunu, Yugoslavya, Irak, Polonya, İran,
  24. Araştırmadım. Siz araştırdınız mı? Var mı iddianızı destekleyebilecek somut bir veri? Kaldı ki İsveç öyle fazla göç alan bir yer de değildir. Aşağıdaki listeye girememiş mesela; http://tr.wikipedia...._nüfus_listesi Dikkat ederseniz listede Arap-İslam ülkeleri de var ve ne ilginçtir ki, Müslüman halklara sahip ülkeler arasında en çok tecavüz vakası yaşanan ülkeler, Türkiye ve Suriye gibi "laik" ülkelerdir. Asıl sizin yazdıklarınızın ciddiye alınır bir yanı yok çünkü somut bir veriniz yok, somut bir veri getiremediğiniz gibi, getirdiğim somut veriyi de hiçbir somut veriye dayanmadan ka
  25. Gelişmiş ülkelerdeki kadınlar taciz edilme sorununu nasıl çözüyorlar peki? Bu realite iddiamızı çürütebilecek bilimsel bir veriniz var mı? Ben şöyle bir tecavüz istatistiği sunabilirim. Dikkatinizi çekerim; Avrupa'nın en ateist ülkelerinden biri olan İsveç, Avrupa'nın en tecavüzcü ülkesidir. http://en.wikipedia....Rape_statistics Kadınlar çırılçıplak dolaşabilme özgürlüğüne sahip oldukları halde, neden çırılçıplak dolaşmazlar da yaz sıcağında bile (kısmen de olsa) örtünürler? Kısmen de olsa örtünen kadınlar, geri kalan (nudist) kadınları baskı altına mı almaktadırlar? Böyle olunca da,
×
×
  • Yeni Oluştur...