Jump to content

Martin Eden

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    94
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Martin Eden Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Martin Eden

    Türkiye'nin bölünecek mi ?

    @haci devletin bekası için 2 yaşındaki bebeyi öldüren bir gelenekten geliyorsun azizim, linç kültürü,çapulculuk,teccavüz,ganimet sonuna kadar var, e eşkıyalık devlet kimliğinde vücut bulduğu için en doğal oturma eyleminde dahi bir gösterici yasal mermiyle öldürülür,milyaralrca dolar offshorla yurt dışına kaçırılır,bir kent deprem yıkıntısı altında can verir,kimse yargılanmaz bile çünkü eşkıyalık devlet olarak vücut bulmuş. tebaa bilincine sahiplikten vatandaş olamamış yığınlar da diğer milletleri aşağılama hikayesinden kafasını kaldıramayınca eşkıya küçük dünyanıza iktidar olmuş.doğudan ba
  2. Martin Eden

    Türkiye'nin bölünecek mi ?

    Kürtler hakkında cehaletin had safhada. bu arada Ortadoğu'nun sınırları 100 yıl önce İngilizler tarafından çizlmiştir yani anlayacağın Ortadoğu devletlerinden bir tırt çıkmaz. Sınırları yargıcılar tarafından çizilmiş çadır devletlerin ürettiği vatandaş tiplemesi şekilde görüldüğü gibi coşkulu ve sloganik olur. Önce yaşadığın ülke seni tebaa değil de vatandaş olarak görsün diyecem maalesef abd'de yaşıyorsun
  3. Martin Eden

    hz.Adem'in çocukları nasıl evlendi?

    Zeka seviyeni merak ediyorum
  4. Martin Eden

    hz.Adem'in çocukları nasıl evlendi?

    Peki dev şorbe! Bu nedir?Nisa suresi 1. Ayet: Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan da eşini yaratan; ikisinden birçok erkek ve kadın (meydana getirip) yayan Rabbinize karşı gelmekten sakının. Kendisi adına birbirinizden dilekte bulunduğunuz Allah’a karşı gelmekten ve akrabalık bağlarını koparmaktan sakının. Şüphesiz Allah, üzerinizde bir gözetleyicidir.
  5. iki üç aylık bebeleri taht için öldüren zihniyet boktan bir zihniyettir.
  6. Martin Eden

    Üyelik Iptali

    Ayrı bir topik niye açıyorsun ki. Üyelik sonlandırma topiğine bir cümlecikle yaz seni şutlasınlar.
  7. Martin Eden

    AZDILAR yine.

    Bire on bahse girerim ki o davulcu ömründe oruç tutmamıştır. Çünkü burdakilerden biliyorum.. Bu arada olay yerine yakın bir köyde oturan ir arkadaşımın dediğine göre davulcu ve ev sakinlerinin tartışmasından sonra civar köylerden adam toplayıp getirmişler. O eve saldıranlar orda oturan mahalleli değilmiş..
  8. Martin Eden

    pkk nın Şemdinli yi ele geçirme planı

    İki aydır daha F-4 uçağının nasıl vurulduğunu açıklayamıyor. Yunanlıların 1996'da Ege'de düşürdüğü f-16'yı 6 yıl kamuoyundan saklayabiliyor. Amerikalıların torba olayına tepki dahi gösteremiyor. İsrail Türkiye vatandaşlarını uluslararası sularda öldürüyor gık yok.. Şemdinlide çatışmalar dokuzuncu gününde ama bir resmi yetkili neler olup bitiğini söylemiyor. O bölgeye gazetecileri sokmuyor. Suriyede savaş var ve gazeteciler orda. Ama Şemdinlide çatışma var, gazetecile giremez, neden peki?
  9. Martin Eden

    Ve Atatürk'süz İlk TL.ler Tedavüle Sürüldü

    Değişim kendiyle acı getirir. Biliyorum acınız büyük. Bu üzüntünüz bana Son İmparator filmindeki İmparatorun uzun saçını kestirirken bu değişim karşısında Çinli rahiplerin suratındaki acıyı anımsattı. Değişim kaçınılmazdır.. Bence ayak uydurun ve hazmetme kapasitenizi genişletin.. Yobazlık kötü şey..
  10. Martin Eden

    Sapıklar Yurdu

    Avrupa birincisi olduğunu bilmiyordum. Sonunda bir birinciliğin oldu işte. Artık bir at nalı takarlar madalya olarak sana..
  11. Senin gibi gereksizler olmasa da olur. Dünya bir şey kaybetmiş sayılmaz..
  12. Martin Eden

    Sapıklar Yurdu

    Gün geçmiyorki bu ülkede küçücük bir kıza, bir bayana, bir erkeğe bir tecavüz olayı yaşanmasın. Bu tecavüzler de öyle sıradan da değil, bir bakmışsın bir kızcağıza 16 sapık tecavüz etmiş ve bir bakmışsın tecavüzcülerden biri kızın öz babası ya da bir emniyet müdürü ya da ne bileyim, karısı hakim olan bir bürokrat ve bir bakmışsın bu torpilli sapıklar hemencecik de salı verilmiş. Ve en önemlisi sapıklığın hartasında kayma olunca ellerini yüzüyle kapatmaya çalışan yandan çarklı sapık zihniyetlerden de tıs yok.. O küçün dünyanızı ve rezil anlayışınızı müsait bir yerinize diyeceğim ama neyse..
  13. Martin Eden

    Türkiye'de Artan Cehaletten Kim ve Ne Sorumlu?

    Din elden gidiyor. Kıyamet yaklaştı laflarını sayıklayanm softa din alimlerinden bir farkın yok, aynı uslup. Bu ülke hep kötüydü. Devlet hep kutsaldı ve bireyi eziyordu.. Ama nedense şimdi böyle olduğunu öğrendiniz..
  14. Martin Eden

    Sonumuz Yunanistan gibi olur.

    Senin gibi kıronun önde gidenini adam yerine koyup cevap verebiliyorsam o pasaklı çocukları hay hay adam yerine koyarım. Sizin hayatınız kaçak. Kendi özbankalarından 50 milyar dolar boşaltacak kadar kim alçak olabilir ki. Ufak bir depremde onbinlerce insanın ölümüne sebebiyet veren çürükçül müteahitleri yargılamaktan bile aciz olan cahil sürülerine; bu yargılanmama yağmasına dahi ses çıkaramayan koyun sürülerine insan mı denilir. Nefesi bok kokmasına rağmen yapılan arsa, emlak arazi yağmasına en ufak bir muhalif yaklaşım dahi göstermeyene insan mı denir. Üstünüzdeki gocuklu celeb belediye
  15. Martin Eden

    Sonumuz Yunanistan gibi olur.

    Zaten Yunanistan gibi. Tek fark şu anda Yunanistan'a borç verilmiyor; Türkiye'ye borç veriliyor. Borç kesildi mi çark duracaktır. Türkiye'nin 300 milyar dolar üzeri dış borcu var ve bunu ödemek için borç alıyor, sarmal gittikçe büyüyor. Arap baharı krizi biraz daha geçiktirecek sadece..
×
×
  • Yeni Oluştur...