Jump to content

Vahşi

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    125
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Vahşi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Vahşi

    Kur'an-ı Kerim ders olarak okutulacak

    KENDİ İNANCIMIZI VE DİNİMİZİ SONUNA KADAR SAVUNMAMIZA KURAL MURAL ADI ALTINDA ENGEL OLACAKSANIZ FORUMU KAPATIRSINIZ YA DA MUSLİMLERİ İÇERİ ALMAYIP SORUNU KÖKTEN ÇÖZMÜŞ OLURSUNUZ. SONRASINDA İSE KENDİNİZ ÇALIP KENDİNİZ OYNARSINIZ. ÇALDIĞINIZA OYNAYIP DANSÖZLÜK EDECEK DEĞİLİM.
  2. Vahşi

    Ateistlerin Adalet anlayısı

    haci, "ben suyun 100 derecede kaynadığını kabul etmiyorum" ya da "benim suyu donduracak kadar soğutan bir dolabım yok. bu yüzden gelin suyun donma derecesini sıfırın üstüne çıkaralım" diyen birisine cevabın ne olur? yine mantıksız diyeceksen mantıksızlığını gösterecek ve mantıklı olanı söyleyeceksin, öyle sopa göstermece yok! bak gördün mü kendin bile vahşi doğanın bir kanıtısın. hemen güç kullanıp sopayı gösteriyorsun ancak "bu vahşi doğanın kanunudur" deyince de mantıksız bulup çelişkiler içinde boğulup kalıyorsun. (:
  3. Vahşi

    Kur'an-ı Kerim ders olarak okutulacak

    SEN VEREBİLECEK CEVABI OLMAYAN BİR YOBAZIM DESENE ŞUNA!!!
  4. Vahşi

    Kur'an-ı Kerim ders olarak okutulacak

    haci, SEN BÖYLE YAPARAK BİZİ ONLARA DEĞİL, ONLARI BİZE TESLİM EDİYORSUN. ÇÜNKÜ GERÇEK ANLAMDA KENDİMİZİ TAMAMİYLE İFADE EDEBİLDİĞİMİZ TAKDİRDE SİZLERİ PAÇAVRA EDİP BİR KÖŞEYE ATARIZ ANCAK ONU DA SİZ KALDIRAMAZ, VAHŞİ DOĞANIN 1. MADDESİNE DAYANARAK (BKZ. GÜÇLÜ ZAYIFI EZER) BANLAYIVERİRSİNİZ.
  5. Vahşi

    Ateistlerin Adalet anlayısı

    ORADAKİ ŞARTLARIN ACIMASIZ OLMASI SİZE DOĞANIN KANUNUNU İNKAR ETME YA DA O KANUNLARA UYMAMA HAKKINI VERİR Mİ? SİZİN BU DURUMUNUZ NEYE BENZİYOR BİLİYOR MUSUNUZ? "SINAV ÇOK ZOR. O SINAVDAN GEÇMEMİZ İMKANSIZ. BEN SINAVSIZ BİR ŞEKİLDE MESLEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM. BU YÜZDEN SINAVSIZ BİR ŞEKİLDE İSTEDİĞİM MESLEĞİ SEÇME HAKKI İSTİYORUM. ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ" DEMEYE BENZİYOR. YALAAAN!!! KOSKOCA BİR YALAAAN!!! MATERYALİZMİN ÖZÜNDE BÖYLE BİR ŞEY YOK. SİZİNKİSİ SADECE İDEALİST ZIRVALARDIR!
  6. Vahşi

    AHLAKIN EVRİMİ-KÖKENİ

    bir insan ahlak diye kendini neden kısıtlar, kısıtlamak ister ki de ateizmde ahlakı ispatlamaya çalışır? hayvan değil misiniz? neden en az onlar kadar özgürce yaşayabilmenin yollarını aramazsınız? hayatın bir anlamı ve amacı olmadığına göre, herşeyi bir "anlam" vermeye çalışmanın "amacı" nedir? "bugün var, yarın yok" değil midir felsefe? o halde ölüm sonrası yokluğa inandıktan sonra kim takar ahlakı?
  7. Vahşi

    ATEİSTLERE YARANMAYA ÇALIŞANLARA UYARI!

    YERİ GELİNCE ASMAK DA, KESMEK DE, KELLE UÇURMAK DA, İŞKENCE DE VARDIR! ALLAH BİZLERİ SİZLERE BEKÇİ OLARAK GÖNDERMEMİŞ OLABİLİR ANCAK SİZLERE KARŞI AŞAĞILIK KOMPLEKSİNE GİRİP YALAMALIK YAPALIM DİYE DE GÖNDERMEDİ. AŞAĞILIK KOMPLEKSLİ OLDUĞUNDAN OLABİLİR!
  8. Vahşi

    Ateistlerin Adalet anlayısı

    PEYGAMBERİNİZ HZ. DAWKİNS DİYOR. İYİ DİNLE:
  9. Vahşi

    ATEİSTLERE YARANMAYA ÇALIŞANLARA UYARI!

    GİT TROLLÜĞÜNÜ KENDİ BAŞLIKLARINDA YAP!!! NE ALAKA?
  10. Vahşi

    Ateistlerin Adalet anlayısı

    değil mi ya?! doğada cillop gibi (!) güçlü olan haklıdır adaleti varken islam adaleti de ne oluyormuş? (!!!)
  11. "İnkâr edenlere gelince, artık yıkım onlara. Allah onların amellerini boşa çıkarmıştır. Bu onların, Allah'ın indirdiklerini beğenmediklerinden dolayıdır. Allah da bunun için onların amellerini boşa çıkarmıştır." "Gerçekten doğru yol kendilerine açıkça belli olduktan sonra gerisin geri küfre dönenlere şeytan, kötülüklerini güzel göstermiş ve onları uzun emellere düşürmüştür. Çünkü onlar Allah'ın indirdiğini beğenmeyen kimselere: «Bazı işlerde biz size itaat edeceğiz.» demişlerdi. Oysa Allah onların gizlediklerini biliyordu. Melekler onların yüzlerine ve arkalarına vurarak canlarını alırken dur
  12. Vahşi

    Ateistlerin Adalet anlayısı

    KONUYU AÇAN KİMLERİ KASTETTİ BİLMİYORUM AMA ATEİST DEYİNCE BENİM ANLADIĞIM SOSYAL DARWİNİST VE NİHİLİSTLERDİR. HER İKİSİNDE DE ADALET ANLAYIŞI: GÜÇLÜNÜN HAKLILIĞI VE YAPILAN HAKSIZLIKLARIN CEZASIZ KALACAĞIDIR.
  13. tağutun bel'amlığını yalamalığını yapan hıyanet işleri başkanlığından başka ne beklenirki?
  14. Vahşi

    Kur'an-ı Kerim ders olarak okutulacak

    HAVADA KÜFÜR KOKUSU ALIYORUM, GERÇEKLER HALININ ALTINA SÜPÜRÜLEREK ÜZERLERİ ÖRTÜLMÜŞ. TEMİZLİK YAPILDIĞI ZANNEDİLİRKEN PİSLİK YAPILMIŞ. MESAJ YERİNE ULAŞMIŞTIR.
  15. elitist jakobenler sosyalist olabilirlerse, atatürkçüler de sosyalist olabilirler.
×
×
  • Yeni Oluştur...