Jump to content

Nevertheless

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    728
  • Katılım

  • Son ziyaret

Nevertheless kullanıcısının paylaşımları

  1. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Ateistlerin yeni kahramı. Ünlü oldun. Merak etme bunlara çok iyi yaranıyorsun, aferin. Seni gülünç iddilarınla başbaşa bırakıyorum.
  2. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Kurunun yanında yaşı da yakacaksınız. Bak bu paronoyanın nedenini hala anlamıyorum. 10 gündür v.s. dediğine göre sen buraya amaçlı gelmişsin. Bu iftiraları kabul edemem ve kendim istifa mesajımı çektim.
  3. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Allah'ım sen aklıma mukayet ol! O herifle kavga falan mı ettiniz de şimdi kendine günah keçisi arıyorsun? Sen kimsin, Question kim, Hayalmühendisiyle ne bağlanınız var, anlatacaksın.
  4. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Sen uykusuzluktan beyni uyuşmuş ve dikkat çekmeye çalışan bir hastasın.
  5. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Büyük yazınca daha inandırıcı olmuyorsun, merak etme.
  6. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Bu ifade 2 hakaret 1 iftira belirtiyor. Bunu da raporluyorum.
  7. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Sen apaçık bir anarşistsin. Provokatörün alasısın. Boyundan büyük işlere kalkışıyorsun. Düşünmeden iftira atıyorsun. Allah cümlemizi senin gibilerin şerrinden korusun.
  8. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Bas git. Zan ile hüküm vermenin vebali çok büyüktür. Bu vebalin altında ezileceksin. Geldin ve herkese saldırdın. İstenmiyorsun, git, istifanı bas. Müfteri seni...
  9. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Raporlandın merak etme.
  10. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Tamam ama bu sonuçlara kuramlarla varılmıyorlarla mı? Birisi bir hipotez ortaya atıyor ve kendisini destekleyen birkaç kanıtı yanına koyup servis ediyor. Diyelim ki bir fact. Bunu nereden biliyorsun? Yapılan deney ve sonuçların gerçekten de evrim iddiasını işaret ettiğini nereden biliyorsunuz. Malesef çok sabit bakıyorsunuz olaya. Evrime karşı çok kanıt var. Başlıkta adını yazdığım dergiler evrime karşı delilleri asla yayınlamıyorlar. Dikkat edersen başlıkta bunu belirttim. ''sizin güvendikleriniz de'' biz gözlemlerimizi yanlış yapmışık derlerse ne yapacaksınız dedim. Evrime karşı da çok sayıd
  11. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Kimin mutlak olarak nereye gideceğini yalnız Allah bilir. O cehennem başlığında ateist olarak ölürlerse ne olacağı yazılı. Kimse gaybı bilemez. Yalnız bu sözünden dolayı derhal tevbe et!
  12. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Kimseye iftira atılamaz. Kafir olsun müslüman olsun, kul hakkını öğrenmeden gelme yanıma. Her şey edebiyle olacak. Kapatılsın isteseydim bu forumda yazmazdım.
  13. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    .
  14. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Yazı karakteri derken? O arkadaşın kurallara uygun yazdığını söylüyorsan bilemem. Ben senin gibi tmm, mrb şeklinde yazmıyorum. Aslında bir tek sen faklısın sanırım.
  15. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Pharmacist'in forumu zan altında bırakacak bir iftira atması, senin de bu saatte bu başlıktan geçiyor olman ve hemen bu yalana kanman, birlikte hareket etmeniz, benzer düşünmeniz... Siz amaçlı geldiniz.
  16. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Koçum be. 10 kişiyle birden savaşıyormuş gibi rol kesiyor. Aklında şüpheleri olan taklidiyle inançlı görünüp, milleti yumuşatacaksın değil mi? Dialogcu ajan seni. Gözüm görmesin!
  17. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Peki bir bir fact ise neden kimse inanmıyor buna? Fact kategorisine ulaşıp da reddedilen bir şey bilmiyorum ben. Bilim kul işidir ve her zaman hata yapar ve değişkendir.
  18. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Kopyala-yapıştırcı seni. Yeni geldin dikkat çekmeye çalışıyorsun. Yahut daha derin bir amacınız var.
  19. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Bu iddialarınla bu başlıktaki herkesi zan altında bıraktığının farkında mısın? Dikkate bile almıyorum seni. Yalancıktan kahraman olup ateistlere yaranacaksın, yemezler.
  20. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Yani evrimi tartışılmaz ve mutlak bir gerçek olarak görüyorsunuz. İyi de bunun taassup olduğu açık değil mi? Bilim yanlışlanabilir diyordunuz. Evrimin bilim olmadığını itiraf ettiniz.
  21. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Seni hakarete bile değer bulmuyorum. Kur kur söyle. Kur kur söyle. Kur kur söyle.... Bu nasıl bir hayal gücüdür anlamıyorum.
  22. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Evrim bir olgu değil. Siz evrim teorisine inandığınız için, teori çürütüldüğü için kendinize yanlışlanamaz maskesinde hayali bir evrim olgusu yaratmışsınız.Evrim olgusu diye bir şeyin varlığı sizin iddianız değil mi? Bu orgunun varlığını iddia eden evrim teorisi değil mi? İşte evrimciler kendi teorilerinden oluşan sabit ve mutlak bir dogma yaratma peşinde.
  23. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Kardeşim nereden bulacağım ben mesajı? Bu saatte arama yapamam. Ahiret konusunda hafif şüpheli olduğunu yazmıştın diye haturlıyorum. Bana attığınız iftiralar bitti de yönetime mi iftira atmaya başladınız?
  24. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Bak, senden iyi senarist olur.
  25. Nevertheless

    ATEİSTLERE BİR SORU

    Aynı iletiyi 3 sayfadır kopyala yapıştır yaptığının farkında mısın? Ne ateizmi! O dergilerin isimlerini herkes bilir. Ama onların da düştükleri yanlışlığı anladıkları bir gün olacak manasında diyorum sen ne diyorsun. İnsaf be. Ne oldu da bugün senin sinirlerin tepende. Her sözünle hakaret ve iftira saçıyorsun. Ağzından çıkanı kulağın duysun senin. Ben açıkçası bu alçakça iftiraya dayanamıyorum ve üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. Ateist yöneticilere yaranmak için beni bile sattın. Kuruyorsun sen!
×
×
  • Yeni Oluştur...