Jump to content

antifet

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne antifet kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. tebrik ederim iyi yakaladin. saldirgan kucumseyici algilanmamak icin belirtmedim temelinin ruya yorumuna dayandigini. istedim ki bayanlar kendiler karar versin bu konuda ruya ile gercek arasinda bir fark olup olmadigina.

    mesela erkekler arasinda da kucukken homoseksuel iliskiye girenlerde yilan korkusunun daha guclu oldugunu soylemisti. yani erkek cocuk kendine karsi cinsten birini bulunca kendi cinsindekilerden bu tur bir beklentisi kalmiyor ama kucukken keyif duydugu sey artik kendisini korkutmaya basliyor

    Buna benzer bir şeyden, yıllar önce Metin Uca bir programında bahsetmişti. Ama söylediklerini tam olarak hatırlamıyorum.

  2. Haklısın. Zamanı geldi de geçiyor bile..

    Her an patlayabilir.

    Eğer zındıklık yapmaya devam ederse ; insanoğlu her an patlama olabilir. Allah'ın gazabından korkalım. :rolleyes::lol: :P

    Birisi çıkıyor, "Nefes alıp veriyoruz, Allah vardır" diyor, birisi çıkıp doğa olayını, Allah'ın kanıtıdır diye yutturmaya çalışıyor. Benim anlamadım nokta şu: Eğer Allah gerçekten varsa; neden bunu böyle uyduruk kanıtlarla ispatlama yoluna gidiyorsunuz.Biraz daha inandırıcı kanıtlar bulunda bakarsın biz de imana geliriz, fizikçiler gibi. Ne dersin Dindar, biz imana gelirmiyiz? ;)

×
×
  • Yeni Oluştur...