Jump to content

esinti

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    306
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

esinti Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Söyleyemem ancak karşılık verebilirim. Ben terbiye edilmiş evcil bir yaratığım. Tasmasız ortalığa salınmış ağzı salyalı kuduz ve de uyuz vahşi bir kuçi değilim ki!
  2. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Sizler evvela "ancak forum köşelerinde sanal alem deli(ği)kanlılığı yapabilecek kadar korkak" olmanıza acımalısınız.
  3. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Yüzüme karşı konuşabilecek kadar delikanlı mısın yoksa sanaldan atıp tutan bir deli(ği)kanlı mısın? Bu soruyu, senin üzerinden tüm delikanlı görünümlü deli(ği)kanlı korkaklara soruyorum.
  4. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Kör müsün?
  5. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Batan husus mu? Böylesi nadide bir "deyimler sözlüğü"nün battığını söylemek kimin haddinedir! "Bedbaht", "insanlık evsafından mahrum", "şuuru milliyi felce uğratmak", "hainane teşebbüsat", "menfi ruhlu kimseler", "zavallılar", "zevatı malumenin hıyaneti", "zatı gafil", "her türlü habaset ve hıyanet ve acz ü meskenet", "şeytanetkâr tedbirlerle milleti iğfal etmek", "şahsi hırs ve menfaat veya hiç olmazsa cehalet", "aciz zavallılar", "akıl ve ferasetlerindeki mahdudiyet", "tab' ve ahlaklarındaki za'ıf ve tereddüt", "milleti zehirlemek", "akl-ı eblehfiribane", "milleti iğfal ve m
  6. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Bu kadarcık mı? Ben şöyle okkalı bir şey bekliyordum. Na şöyle bir şey; "Bedbaht", "insanlık evsafından mahrum", "şuuru milliyi felce uğratmak", "hainane teşebbüsat", "menfi ruhlu kimseler", "zavallılar", "zevatı malumenin hıyaneti", "zatı gafil", "her türlü habaset ve hıyanet ve acz ü meskenet", "şeytanetkâr tedbirlerle milleti iğfal etmek", "şahsi hırs ve menfaat veya hiç olmazsa cehalet", "aciz zavallılar", "akıl ve ferasetlerindeki mahdudiyet", "tab' ve ahlaklarındaki za'ıf ve tereddüt", "milleti zehirlemek", "akl-ı eblehfiribane", "milleti iğfal ve meskenete irca maksadı
  7. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Başlık altındaki salyalı iletiler, en azından Türkiyeli ateistlerin kutsallarının ne olduğu sorusuna bir cevap olmuştur sanırım.
  8. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Buranın sanal delikanlısı da sen olmalısın.
  9. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Zamanlamaya dikkat! Niye provakasyon olsun? Sorgulamak suç mu? Hem siz müslümanları fazlasıyla provoke ediyorsunuz, bırakın da biraz da biz provoke edelim. Bizim başımız kel mi? Mazoşist misin? Ben küfür etmem, beynimle döverim. Senin de kaşıntın var anlaşılan. Aranıyorsun.
  10. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Kalp kalbe karşıdır mı diyelim? Bizler de sizleri hayvandan aşağılık pislikler olarak görüyoruz da.
  11. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Kemalist olmayanların mal olup olmadıkları sorusuna cevap vermek yerine neden kıvırıp duruyorsun? Önce şu sorunun cevabını bi' ver, sonra Nutuk eleştirisi yapıp nutkunu da tutuklatırız.
  12. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Ataizler sorgulayan insanlarmış, belki hoşlarına gider diye şe'ediyorum, soruyorum.
  13. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    1- Nutuk bir yerimize batıyor. Mazoşist değil iseniz, size hakaret eden bir kitabın size batması kadar doğal bir şey yoktur. 2- Ateistlerin kutsalları vardır. 3- Ateistlerin bana batan görüşleri yoktur. Çünkü, her görüşlerine birer cevabımız vardır.
  14. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Nutuk'u benimsemeyen birisi mal mıdır diye açık ve net sordum ancak kıvırmadan başka bir karşılık bulamadım. Kıvırmak yerine cevap vermeyi düşünüyorsan ben de buradayım ancak tam tersi, cevap vermek yerine kıvırmayı düşünüyor isen, anca gidersin...
  15. esinti

    ATATÜRK FİLMİ

    Nutuk'u inkar eden mal mıdır? Emin misin? Bir daha düşün derim.
×
×
  • Yeni Oluştur...