Jump to content

ANTIDeccal

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    449
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ANTIDeccal Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. ANTIDeccal

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    Git de neneni eşek, seni de eşşoğlueşşeğin oğlu yapan dedeni anırt sen. Ayrıca, haytalık sana daha çok yakışıyor. Nikinle de uyumlu hem, bak; Hayta - yahya
  2. ANTIDeccal

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    Yok, ağzından çıkanı kulağı duyan kadın. Biz seni maymunoğlumaymunun oğlu biliyoduk ama sen eşşoğlueşşeğin oğlu çıktın. Ahlaklı (hanım hanımcık) Allahsızlarla dolu sanmıştık ancak yanılmışız.
  3. ANTIDeccal

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    İmzalıktan da öte, ibretlik iletiler. Durumu daha da ibretlik kılan ise, bu üçünün de dişi olmasıdır. Dişisi böyle ise erkeği nasıl olur, varın orasını da siz düşünün artık.
  4. ANTIDeccal

    islam terör dinidir

    Allahsızların gaddar, acımasız ve vahşi olduklarının itirafıdır. Yorum yok.
  5. ANTIDeccal

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    TC, Allahçı bir devlet mi? Anadolu insanının tamamı Allahçı mı? Sen dini sevmediğin için böyle düşünüyor olmayasın. "Sabah akşam Rab'lerine yalvarıp sadece O'nun hoşnutluğunu arzulayanları kovma. Onların hesabından sen sorumlu değilsin. Senin hesabından da onlar sorumlu değil. Onları kovarsan zalim olursun."
  6. ANTIDeccal

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    İyi karakterliler yine iyi, kötüler karakterliler ise yine kötü olacaklardır ancak; İyi görünümlü kötü karakterler de, içlerindeki canavarları ortaya çıkaracaklardır. Sonuç: Daha fazla kötülük.
  7. Kadir bile inanmıyor.
  8. Hâlâ Kurt Adam'dan çoğaldığına inanan var mı?
  9. ANTIDeccal

    Dünya yönetimi ateistlerde olsaydı...

    Ne ufak farkından bahsediyorsun sen? Bildiğin din-şeriat işte. Ne hukukundan bahsediyorsun sen? Bildiğin despotluk-diktatörlük işte. Ne kanunundan, ne cezasından bahsediyorsun sen, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşar, feleğini şaşırtırım.
  10. ANTIDeccal

    Dünya yönetimi ateistlerde olsaydı...

    Subhanallah, ibretlik paylaşım karındeşen.
  11. ANTIDeccal

    Dünya yönetimi ateistlerde olsaydı...

    "Dinde zorlama vardır" + "Müslümanları bulduğunuz yerde öldürün" diyorsun yani.
  12. ANTIDeccal

    Dünya yönetimi ateistlerde olsaydı...

    Devlet ateizmi ve laikçilik Allahçılık kapsamındadır diyorsun yani. Ne demek değeri yoktur? Böyle birisini Allahçı mı kabul edeceksin? Hem ne için Allahsız olduğunu nerden biliyorsun, sen kahin misin? Seni bize sınavla mı Allahsız yaptılar? Kendisini Allahsız olarak tanımlıyorsa bağlar. Her şeyi de biliyorsun. İdeolojidir; Ateizm, dinlerden özgürlük düşüncesi, fikridir. İdeoloji, idea kökünden gelir -ki idea, fikir-düşünce demektir.
  13. ANTIDeccal

    Dünya yönetimi ateistlerde olsaydı...

    Çünkü Stalin'in yaptıklarına izin veren ateizmdir de ondan. Stalin tüm yaptıkların Allahçı bir kitaba göbeğinden bağlı olmadığı için yapabilmiştir. "İngilizlerden daha hayırhah(iyiliksever) bir dost yoktur" 17 Kasım 1918, Minber gazetesine verdiği röportaj (Minber gazetesini M.Kemal kendi parasıyla çıkarmıştır) "M.Kemal'e en büyük nişan olan dizbağı nişanını vermek isteyen İngilizlere karşı İsmet İnönü: Bunu size ne münasebetle vermek istiyorlar diyince: M.Kemal: "Bunu herkesten ziyade sizin bilmeniz lazım gelir, İngiliz milleti beni sever de ondan.." Kaynak: Yakup Kadri
  14. ANTIDeccal

    Dünya yönetimi ateistlerde olsaydı...

    Laikçilik ve devlet ateizmi, Allahçılık kapsamında mıdır yoksa Allahsızlık kapsamında mı? mii tu.
  15. ANTIDeccal

    Dünya yönetimi ateistlerde olsaydı...

    Neden? Bunlar Allahsızlık kapsamında değil de Allahçılık kapsamında mıdırlar yoksa? Devlet ateizmi ve laikçilik, Allahsızlık kapsamında değil de Allahçılık kapsamında mıdırlar?
×
×
  • Yeni Oluştur...