Jump to content

Don Kişot

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Don Kişot Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Don Kişot

    Kölelik

    Sonuçta savaşırlardı. Askerlik sadece eline kılıç ya da keleş almakla olmaz. Düşman orduya en ufak bir şekilde yardım etmek bile askerlik anlamına gelir.
  2. Don Kişot

    İnsanlığımdan utanıyorum..

    Tecavüze uğrayan kadın ile kocasının namusuna-şerefine tecavüz eden kadın bir midir? Birisi haksız bir şekilde öldürülmüşken, diğeri suçunun karşılığı olarak haklı bir gerekçe ile öldürülür.
  3. Don Kişot

    İmtihan Meselesi

    Babamın her emrine itaat etmem çünkü her emri mantıklı olmayabilir ancak Allah'ın her emrine itaat ederim çünkü her emri mantıklıdır.
  4. Don Kişot

    İmtihan Meselesi

    İtaatsizliği (isyanı) bir onur gibi gibi lanse etmişsin de ondan sordum. Bilindiği gibi anarşistler, itaat etmeyi pek sevmezler, isyancı takılırlar.
  5. Don Kişot

    İmtihan Meselesi

    Anarşist misin?
  6. Don Kişot

    İmtihan Meselesi

    1961 Anayasasını neden uygulamazsınız? Uygulamak isteyenlere neden engel olursunuz? O da bir TC anayasası değil midir?
  7. Don Kişot

    İmtihan Meselesi

    Elçilik vazifesini yüklenerek ilk hedef haline gelip türlü hakaretlere, işkencelere, suikastlere maruz kalmak mı ayrıcalıktır? Olmaz olur mu? Dünya'nın çeşitli bölgelerine elçiler gönderilmiş ve İslam davetleri yapılmıştır. Bunun dışında, fetihler vasıtasıyla da İslam davetleri yapılmıştır. Neden sınavlarda öğrencilerin önüne birer kitap ya da cevap anahtarı koymuyorlar? Öğrencileri kitap ya da cevap anahtarından mahrum bırakmak adalet ilkesini bozmaz mı? Yer çekiminin varlığını kabul ediyor musun? Newton'u gördün mü peki? Cumhurbaşkanı, millet vekilleri vs. kuralları anlatmak ve k
  8. Aynı şey bir adamın bir ulusu kurtarması için de geçerlidir. Kurtuluşu Mustafa Kemal'e bağlamak da ahmaklıktır. Mustafa Kemal, kimseyi kurtarmadığı gibi, Osmanlı'yı yıktığı falan da yok. Osmanlı'nın son yılları bellidir, Osmanlı "hasta adam" idi ve hastalıktan (eceli ile) öldü gitti adamcağız.
  9. Don Kişot

    cumalardan nefret ediyorum

    Bu kadın büyük bir ihtimalle bu forumdan birisidir. Aklımda birkaç isim var.
×
×
  • Yeni Oluştur...