Jump to content

Fight for Right

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Fight for Right Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Fight for Right

    Atatürk ün cumhurbaşkanlığı aylık maaşı

    Köşk niye vergi verir? Yol, su, elektrik olarak geri dönsün diye mi? Ne o, köşkün içinden otoban mı geçiyor yoksa? koskoca reis-i cumhur kıçından cüzdan kıçararak mı karşılıyordu köşkün ihtiyaçlarını, tüm personeli sıraya dizip tek tek eliyle mi veriyordu maaşlarını? muz cumhuriyeti mi lan bu tc?! kabile şefi mi bu adam? bu taklacılıkla sen benden önce aklarsın tayyibi.
  2. paganizm şakirti olur kendileri.
  3. ben de onu diyorum işte; allah zar atar mı ulan?!
  4. şüpheli şeyleri dinin bir parçası kabul edenin durumu nedir peki? allah zar atar mı ulan?!
  5. Fight for Right

    HER ALLAH DİYENİ MÜSLÜMAN SANMAK

    pkkli de hapse atılıyor, şeriatçı da. pkkli = şeriatçı ?
  6. Fight for Right

    HER ALLAH DİYENİ MÜSLÜMAN SANMAK

    araplarda allah = tanrı (evrenin yaratıcısı) kuranda neden "sadece allah'a iman" diye bir şey geçmez de "allah ve rasulüne iman" diye bir ifade geçer? bir ipucu vereyim; "Onlara, kendilerini kimin yarattığını sorsan, 'ALLAH' diyeceklerdir. Öyleyse neden çevriliyorlar?" bazıları allah'a inandığı halde mhmd'e inanmadığı için olabilir mi? müşrik diye bir şey de mi duymadın sen? müşrik ne demek? allah'a ortak koşan demek. allah'a inanmayan ona ortak koşar mı? demek ki allah'a inandığı halde mhmd'e inanmayan, allah'a bazı putları aracı ya da ortak kılanlar varmış. mhmd'in baş düşmanı amr bin
  7. şakirt diyoruz biz kendilerine.
  8. Fight for Right

    HER ALLAH DİYENİ MÜSLÜMAN SANMAK

    yok senin gibileri torbaya doldurmak için yazıyorum. deist ile ateist bir midir? el-yanıt: değildir. birisi allaha inanır, diğeri inanmaz.
  9. Fight for Right

    Ateistforum ve Sansür

    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bence böyle bir şey varsa forumun baş köşesine bir yasaklar listesi asılmalı ya da kurallar bölümünde de belirtilebilir. Foruma kayıt olmayı düşünenler önce listeyi kontrol ederler. Yasağa takılmayanlar gelir yazarlar, yasağa takılanlar ise geri dönerler.
  10. Fight for Right

    HER ALLAH DİYENİ MÜSLÜMAN SANMAK

    Senin bahsettiklerin ateistlerdir. Benim bahsettiklerim ise deistler.
  11. Fight for Right

    Atatürk ün cumhurbaşkanlığı aylık maaşı

    onu mhmd'cilere soracaksın. hiç o kadar uzaklara gitmeye gerek yokmuş, atatürk döneminde reşat altınının kaç para olduğu burada yazıyormuş. Maaşın üçte birinden fazlasını teşkil eden 5 bin küsur tl'lik kesintiler nereye gidiyordu acaba? köşkün masraflarına olabilir mi? t.c. bir muz cumhuriyeti değil ise (ki biz değil diye biliyoruz) mantıklı olan vergilerin köşkün masrafları için kesiliyor olmasıdır. koskoca bir cumhurbaşkanının cüzdanından, cebinden para çıkartıp köşk harcaması yaptığı kabul edilebilir mi? kabile şefi miydi bu adam?
  12. Fight for Right

    Atatürk ün cumhurbaşkanlığı aylık maaşı

    Hangi noktayı koymuş? Göster de biz de görelim, değil mi ama? Bak ben göstereyim birkaç nokta; kemalciler ne demişler? hemen bakalım; bir de mhmd'cilere bakalım onlar ne diyorlar? Aralarında bir fark görebiliyor musun? Hepsi de bir şekilde parsayı cukka etmişler, değil mi?
  13. http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=50781&view=findpost&p=873602 Allah (yaratıcı) mhmd'in üzerine tapulu değildir. en azılı islam düşmanı da seve seve Allah'ın kulu (abdullah) olabilir. "Onlara, kendilerini kimin yarattığını sorsan, 'ALLAH' diyeceklerdir. Öyleyse neden çevriliyorlar?" (ZUHRUF 87) Allahım! Bizimle akrabalık ilişkisini keseni, bize bilmediğimiz şeyleri getireni ve adamlarını helak et. Bu gün burada haklı olanı galip kıl haksız olanı perişan et. (Amr bin Hişam nam-ı diğer Ebu Cehil)
  14. ŞİZOFRENİ MESELESİ Semptomlar: "Varsanı, sanrı, sürekli ağlama ya da gülme, evham, kendini tanıyamamak, heyecan, sıkıntı, kuşku, güvensizlik, düşmanca düşünceler, her şeyi üstüne alınma, sese ve renklere aşırı duyarlılık, aşırı derecede konuşma, kafiyeli konuşma ve anlatma isteği, anlatımda kopukluk, gibi normalin üstünde aşırı semptomlardır." Tebbet Tebbet yedâ ebî lehebin ve tebb. Mâ eğnâ anhü mâlühû ve mâ keseb. Seyeslâ nâren zâte leheb. Vemraetühû hammâletelhatab. Fî cî dihâ hablün min mesed. İhlas Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün le
×
×
  • Yeni Oluştur...