Jump to content

member12

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

member12 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. member12

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    üyeliğimi silin lütfen.
  2. member12

    Gülme Zamanı

    bambaşkaymış bu hehe
  3. member12

    En Sevdiğiniz 3 Müzisyen yada Müzik Grubu ?

    hehe, bizi düşündüğün için sağol. rammstein bambaşkadır ya. till lindemann'ın sesi, christoph schneider'ın yakışıklılığı . gerçi artık yakışıklı değil, gençlik halleri süpermiş. http://www.allstarpics.net/0010818/010142673/christoph-schneider-pic.html
  4. bu nasıl bir cehaletin eseridir, Allah'ım! Benim bildiğim 65'ten fazla kadın başbakan ve devlet başkanı olmuştur. tabii bu yıllar önceki sayıydı, şimdi çok daha fazla olmuştur. BlueStreak'in de dediği gibi bu kısacık sürede bu sayılar oldukça iyidir. hepi topu kaç yıl oldu kadının seçme seçilme hakkı alması. BlueStreak, sen muhatap olduğun kişilerin sığlığının farkında değil misin? bu cahillere ne anlatsan boş.
  5. member12

    İşyerindeki erkeği emziren kadınlar tacizden kurtulur

    bi günde kadınla alakalı başlık açılmasın be
  6. bence de bu ülkede müslüman yok sadece islamı zorla kadınlara uygulatıyorlar. işin tuhafıda kadınlardan hiç ses çıkmıyor. burada bile kadınları savunan erkekler gördüğüm kadarıyla.
  7. member12

    Kuranın, kadını sex kölesi olarak görmesi

    sürekli kadının giyimi yok kadın nasıl giyinmeli vay kadın sex kölesi peki erkekler ne bana görede erkekler sex kölesi. hergün başlıklara bakıyorumda çoğunlukla hep kadınlarla ilgili başlıklar açılmış ve hep erkekler yanıt vermiş. ne istiyorsunuz bu kadar kadınlardan anlamıyorum yav. nereye gitsem kadın nasıl giyinmeli, kadın nasıl örtünmeli, kadın sex kölesi. bende soruyorum erkekler nasıl giyinmeli? çok açık giyiniyorlar bu açıklığın sonu iyi değil bakın bizide günaha sokuyorsunuz
  8. member12

    Örtünme ile ilgili ilginç bir gerçek!

    erkeklerde kadınların dikkatini çekecek şekilde giyiniyorlar şahsen ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. edeplerini takınmalılar aklımı alıyorlar. birde erkeğin iffetli olup olmadığını nerden anlıcaz. daracık kotlar kısa tişortler giyen erkeklere ne denir?
  9. Ben ateist değilim ve kesinlikle dalganın dediklerinin yanlış olduğunu düşünüyorum. diğer arkadaşların da dediği gibi. ne her erkek çok eşliliğe yatkındır, ne her kadın tek eşliliğe yatkındır. her erkek çok eşlidir, her kadın tek eşlidir denirse orada inanılmaz bir saçmalık vardır. ayrıca dalga her evlilik sevgi evliliğidir diyor, bluestreak ise evliliğin çeşitli nedenleri olabilir, her evlilik sevgi evliliğidir diyemeyiz diyor. aklı olan kişi, imanlı ya da değil kimin mantıklı olduğunu görür. zaten dalga da bakmış ki batıyor, bluestreak'in demediği şeyleri demiş gibi farz edip de cevap veriyo
  10. Ben ve tüm tanıdığım kadınlar için de kocasını paylayan kadın gavattır.
  11. member12

    Ateist Kadınlar ve İslam

    merakeden o ülkelerde de yaşasa anlayamaz, adama beraber olduğum bir erkeğin konu hakkındaki fikrini söylüyorum, diyor ki seninle beraber olmak için demiştir, tam da senin bahsettiğin kafanın insanı bu. isteyerek beraber olduğum bir çocuktu, ne düşündüğü umurumda bile değildi. ama o örneğimi bile neye çekti . bu toplumun bu ikiyüzlü kuralları nasıl işlemişse beyinlerine, gitse o ülkelere görse nasıl bir hayat olduğunu, ilizyon bu der, o derece .
  12. member12

    Ateist Kadınlar ve İslam

    Yine kendi kafana göre söylüyorsun. Kendin gibi beyni yıkanmış erkeklerle karıştırıyorsun o erkekleri. O şu an kendi ülkesinden daha önce pek çok erkek arkadaşı olmuş bir kızla evli. istese benim gibi bir müslüman kızla evlenirdi. onlar için kadın bakire ya da değil, bir önemi yok. diğer arkadaşın dediği gibi, onların parası var, isteseler türkiye gibi ülkelerden kızlarla evlenirler (gerçi bakire kız türkiyede bile yok denecek kadar az ya neyse). ama dertleri bekaret değil, kafa yapısının uyuşması. konunun zıvanadan çıktığı yok, siz bu kadar gerçeği kaldıramadınız.
  13. member12

    Ateist Kadınlar ve İslam

    ben ilk Avrupalı bir erkekle beraber oldum, bakire olduğumu duyunca nasıl bu yaşa kadar yapmadın diye şaşırdı. müslüman olduğumu duyunca da "hmm, baskılar desene" deyip halime acıdı. onlar için kadın seks yapınca değeri azalan bir mal değil, kadın onlar için bir insan. senin beynin çocukluktan itibaren kadının değerinin bedeninin ellenmişliğiyle doğru orantılı olduğu fikriyle yıkanmış.
  14. member12

    Ateist Kadınlar ve İslam

    teşekkürler, yine muhteşem bi yazı olmuş. eline sağlık
  15. member12

    Ateist Kadınlar ve İslam

    milletin kafasına bu saçma düşüncelerinizi sokmaktan bıkmadınız aslında çok şey yazarım buraya senin gibi biri için ama atılmak istemediğim için birşey yazmıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...