Jump to content

Sexy Huri

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    2.662
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Sexy Huri kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Bir muslumanin muslumanligi aklindadir. Her ne kadar muslumanim ve Allah’a inaniyorum dese de Allah’in varligini ne kanitlayabilir ne de gercekte var oldugunu bilemez. 
     

    Ateistin ateistligi aklindadir. Her ne kadar ateistim ve tanriya inanmiyorum dese de tanrinin olmadigini ne kanitlayabilir ne de gercekten var olmadigini bilemez

     

    Soyle bir ornek vereyim. Ben yesil gozlu bir insanim ama gozlerimin mavi olduguna inaniyorum. Mavi gozlu olduguma inancim, beni aklimda ikna edebilir ama benim yesil gozlu oldugum gercegini degistirmez. 
     

    Insanlarin kafasinda dusundukleri dusunceleri ve inanclari onlarin beyinlerini ikna edebilir fakat gercegi degistirmez. Gercek olan tek sey tanrinin var olup olmadiginin bilinmemesidir. Inanmak veya inanmamak bilmek demek degildir. Muslumanlar ve ateistler tanrinin var olup olmadigini bilmedikleri icin her birileri agnostiktir. 
     

    Bu tanima ateist, musluman, hristiyan, budist, tengrici vs herkes uyar. Agnostikler ise bu din ve dusuncelerin hicbirine uymaz. Agnostik olan bir kimse Allahin varligina inanamaz ve onu agnostik yapanda odur. Cunku varligini bilmedigi bir seye inanmasi mumkun degildir. musluman bir kisi Allahin varligina kafasinda istedigi kadar inanabilir ama gercekte bilemez ve o yuzden agnostiktir. 

    Her cocuk ateist dogar ve sonradan musluman yahudi vs olur derler ve bu da yanlistir. Her cocuk agnostik dogar, musluman veya ateist olduguna inanarak yasar ve agnostik ölür. 

     

  2. Coronavirus Allahin korumasi altinda olan kabeye elini kolunu sallaya sallaya girdigi gibi,
    viruse yakalanan muslumanlarin da sifa dualari ve muskalari bir halta yaramadigi icin careyi evrime inanan bilimadamlari ve doktorlarda ararlar her zamanki gibi. 
     

    Bugun diyanet cuma namazini topluca kildiramaz hale geldi. kimsenin gotu yemiyor camilere gitmeye artik.  Coronanin fendi Allahi yendi. Mekanin sahibi Corona oldu. 
     

     

  3. 4 hours ago, adalet123 said:

     

    Önceden  ateist miydin?

     

    Ateist  idiysen kendi öyle  zannetmişsindir.

     

    Ateistlikte ölmek  var,dönmek  yoktur.

    Bir Dava dır Ateizm!

    Bilinç  seviyesi artmış,gerçek  ile yalanı anlamış  bir kimse, geri dönemez.Olmaz yani.

     

    Sen hep geri kafalıymışsın, bir iki soruyla

    ateist oldum sanmışsın.Yazık.

     

    Ayrılabilirsin tekrar.Burdan alacağın  birşey  yok 

     

     

     

    sakaydi dostum. hemen alevlenme.

  4. Virtual Reality turu araclar artik maddesel hayattan manevi hayata gecisimizin baslangici. 

    Bu teknoloji ileride dahada gelistiginde hayatimizi yavas yavas oraya tasiyacagimizi dusunuyorum..

    internet:dunya

    virtual reality:hayat

    yeni bir boyut aciyoruz. ayni yerde ayni mekanda ama bambaska bir hayat, baska bir boyut.

    Beynin enerji gereksinimini su an yemek, su ve oksijenle karsiliyoruz. 

    Insan bilinci tamamen bir bilgisayar chip'ine indirildiginde ve o bilinc bilgisayarda surekli canli tutuldugunda maddesel bedenin pek bir cazibeligi kalmamaktadir. Haliyle insanlar belki 20 belki 50 sene sonra olmemek icin vucutlarini terkedecekler. 

     

    Bu durumda muslumanlara sorularim;

     

    Allahin verdigi eli ayagi beyni gozu terkedip hayatinizi internet uzerinden sanal dunyada devam ettirecek misiniz?

    Farzedelim 70 yasindasiniz ve cuzi bir fiyata bilinciniz ve suurunuz tamamen rezerve edilebilecek ve bedeniniz size artik zamanin geldigini soylesede bilincinizi hayatta tutmak icin sansiniz var.

    Bu durum caiz midir? 

    Bilinci canli tutmak allah'a karsi gelip azrail'e gol atmak anlamina gelir mi?

    Zamaniniz geldiginde Allahiniza kosa kosa gidecek misiniz?

     

     

     

     

     

  5. On 06.12.2017 at 11:22, Yer Su said:

    2007-2009 döneminde forumda aktiftim. Gerçekten çok renkli tipler vardı. Kendi dünyası vardı. İkili ilişkiler, tartışmalar, renkli olarlara sahne oluyordu. Şov vardı bayağı yani :) . Forum sıradanlaştığından beri artık arada bir girip okuyorum. Hunter/Mazot, Harun/Tatar Ramazan, Terliksi, ve tabii ki Sexy Huri en ilginç kullanıcılar arasındaydı.

     

    Tesekkur ederim. Ben hala buralardayim..

  6. 4 hours ago, i was a king said:

    Valla ateist bir forumda insan daha çok psikolojiyle / kendini tanımakla / duygularla ilgili başlık görmek istiyor. Kaç tane bu tarz başlık var söyler misin? 

     

    Tanrıyla meselesini bitirememiş insanlarsınız, dolayısıyla bu konulara da ayıracak vaktiniz yok. Bir kaç kişi bu konularla ilgileniyor olabilir ama genel tablo malesef bu. Yeri geldi mi inançlı bir insan bile kendini tanımak üzerine güzel laflar söyleyebiliyor, ama ateistlerde bir duygusuzluk hakim.

     

     

    Islam nedir? teslim olmak. Yani hislerini ve duygularini bir baskasina teslim etmek. 

    Sunnet olmak aci verir. O aciyi gormemezlikten gelmektir sunnet olmak. Kendi hislerini, kendi duygularini gormezden gelip, aciya goz yummak. 

    Bir musluman kiz hristiyan bir cocuga asik olabilir. Ama kendi duygu ve hislerini dinlememesi ona ogretildigi icin, kendi his ve duygularini goz ardi ederek baska bir hokus pokus'u kendi hislerinin ustunde tutar. 

    Kuran bastan sona kadar kendi hislerinize onem vermeyin islama onem verin diye yazar ve sen hayatini ona gore yasayan biri olarak ne hakla ateistlerin veya dinsizlerin duygularini sorgulayabiliyorsun?

     

  7. Piskopat dogan bir adami ilacla normal hale getirdigimizi dusunelim.

    Yoksa adam onune geleni sisleyip dograyacak. Ama ilaci alinca karincayi bile ezmek istemiyor. Ilacin psikopat adamin ruhuna, yani bedende olamayan beynine ve haliyle hur iradesine etki etmedigini savunabilir miyiz bu durumda?

    Allahin yarattigi, bedenden ayri oldugunu dusundugumuz ruh/hur irade nicin ilactan etkilenir?

    beyninde tumor olup, tumor buyudukce agresiflesen, yada aklini yitiren insanlar hangi tur hur irade sahibiler?

     

     

  8. 10 hours ago, ismet çat said:

    2+2=4 felsefesi zaten islama çıkıyor bu 1

    hür irade den kastımı sen yanlış yorumlamışsın   verdiğin örnekler çok yanlış 

    ülkeleri şehirleri boşver bulunduğun odaya bak oturduğun sandalyeye bak bunları yaparken kime bağlısın. herhangi bir konuda fikir yürütebiliyor üzerinde çalışıp bu fikri geliştirebilyorsun bunda kime bağlasın, veya kendini dine adayan birisin yada tam tersi bundada özgürsün seni zorlayan herhangi bir durum söz konusu değil. sen yaptığın herşeyde özgürsün birini öldürmekte bile özgürsün ama bu özgürlük ahirette senin karşına çıkacak. 

     

     

     

    beynin sadece gorebildigi, ogrendigi kadar hurdur diyorum. 

     

    ikincisi, dort tane cocuga onlara hizla yaklasan bir arabanin carpmamasi icin onlerine sisko arkadasimi ittim. arkadasim malesef hayata gozlerini yumdu ama dort tane cocugu kurtardim. 

    bu durumda cennetlik miyim yoksa cehennemi mi boylayacagim? 

     

    akli dengesi yerinde olmayan insanlarda secim haklarinda hur mu? 

     

    peki bu kizlar senin gibi ozgur mu? yoksa piskopat bir tanrinin testini mi yasiyorlar bir bedende iki beyinle?

     

    Hangi adamla, nasil bir evlilik yapabilirler? Bunda ozgurler mi? yoksa hur iradeleri limitli mi?

     

    main-qimg-c013f6b1fc46901dcc77aea6df3743

     

     

     

  9. 2 hours ago, ismet çat said:

    Bu konuyu açan arkadaş bazı bilgilerde hata yapmış düzeltelim yararımız dokunsun.

    evet yaratılan ilk insan hz.muhammed dir ama ondan önce melekler ve iblis yaratılmıştır diğer yaratılanlara vakıf değiliz

    insanın diğer canlılardan ayıran özelliği nurudur. nur sözlüklerde aydınlatan ışık anlamına gelir bu yönden bakarsak yanılgıya düşebiliriz. kuran geçtiği üzere allah kendi nurumdan bahşettim diye buyuruyor. allah bağımsız herşeye gücü yeten tek olandır. insanlara bahşettiğim dediği nur tam olarak budur sonsuzluk ve hür irade.  ahirette şuan için cennet ve cehennem boştur imansız kimsede yoktur. imansızlık dünyada başlar  örneğin bir melek iyiliği kötülüğü bilmez fıtratında yoktur ama insan kendi çizgisini seçmekte özgürdür(dünya hayatı için)

     

    Hur irade diye bir sey yok. limitli irade var

     

    2+2=4

    iki arti ikinin dort degil,  'bes' oldugunu anlamakta ozgur musun? hayir. 

     

    dunyadaki tum sehirleri kafanda ezbere biliyor musun? hayir.

     

    en sevdigin ulke hangisi diye sorsam, hic daha once adini bile duymadigin, fakat duyup gormus olsan en sevdigin yer olacak bir yeri aklindan gecirebilir misin? hayir.

     

    nicin? cunku hur sandigin irade, aslinda sandigin kadar hur degil. beyin bildigi, ogrendigi kadar hur. 

     

     

     

     

     

     

     

     

  10. 18 hours ago, güven said:

    Sayın sexy huri hoş geldin senin yazılarını okudum güzel yazıların var ağzına eline sağlık seni özledim açıkcası bir ara kaç yıl önce sitene girebiliyordum  şimdi  girilmiyor daha öncede dendim girilmiyor bir yolu varmı sitene girmeye  eskiden sitende yazılarını takip ediyordum şiödi ulaşamıyorum

     

    hosbulduk guven. acikcasi su an hic yazmiyorum. blogum oldugu gibi duruyor. yeni bir content yok.

    ben askerligimi yapip bayragi teslim ettim. 

    Bu forumu ilk kesfettigimde (o zamanlar kirmizi bir temasi vardi yesil, kirmizi falan birde logosu vardi) muslumandim. ama her akil fikir sahibi bir insan gibi cocuklugumdan beri 

    suphelerim vardi. O zamanlar Turkiye'de dinsiz ateist sayisi sadece %1-%2 olarak dusunulurdu. Turkiye sozde muslumanlarin ulkesi oldugu icin o zamnlar bile bu sayinin %5-10 oldugunu dusunuyordum. Kimse 90 veya 2000'li yillarin Turkiye'sinde ateistim dinsizim diye gezinemezdi malumunuz. Bugun sokakta tanistiginiz her bes insanin biri Allah masalina artik inanmiyor. 

    Bir jenerasyonu daha devirdigimizde camiler tipki artik para etmeyen eskimis, modasi gecmis giyim magazalari gibi kapanacak.

     

    no mumin, no musteri

    no musteri, no money

    no money, no cami

    no cami, no Allah

     

     

     

  11. Gucci markasini Allah gibi dusunelim.

    Gucci nedir?

    bazen canta, bazen ayakkabi, bazen parfum, bazen bir kolye

    Allah nedir?

    Bazen bir kitap, bazen bir seccade, bazen bir tesbih

     

    Gucci her ne kadar farkli turlerde karsimiza ciksada onun asil gercek degeri kafamizda. Gucci sadece bir kelime. kulagimizla duydugumuzda kafamizda buyuttugumuz bir ses tonu. Gucciiiiiii

    Kimse yarin sabah kalktiginda Allah'la mahalle'de karsilasacagini dusunmedigine gore onun degeri tipki bir marka gibi kafamizda.. Allah, anlamini bile bilmedigimiz Arapca bir kelime. Kulagimizla duyarken kucuklukten beri korkmamiz gerektigi ogretilen bir ses tonu.

     

    marka bagimliligi kafada bir hastalik. hormonal bozukluk.

    inanc kafada bir virus. kulturel bozukluk

     

  12. Aslinda daha ince dusunursek Allah'da zaten bizim icin var. Biz Allahsiz olabiliriz.Allahsiz, dinsiz bir hayat yasayabiliriz.. Kimse dini yok Allahi yok diye kendini oldurmuyor. Inanmayan istedigi gibi inanmayarak yasayabiliyor ama Allah'in oyle bir luksu yok. Cunku muslumanlara gore Allah'i allah yapan biz kullarinin mevcut olmasi. Allah ona tapan kullari olmadi mi kendi basina yapayalniz bir Tanri olacagaina gore bu mumkun degil. Kullari olmayan bir Tanri tek kisilik okulun birincisi gibi birsey. Anlamsiz. degersiz. kainatin en guclusu ama ayni anda en zayifi. En merhametli olani ama ayni anda en gaddari. Cunku ondan gaddari yok. varsa tek tanri degil. Bu mantikla dusunursek Allah kulsuz olamaz. O herseye kadir, herseye gucu olan ama kulsuz kalamayan. Evrenleri kainati bir mouse tusuyla basar gibi yaratip savaslarda dortte bir ganimet hesabi yapan bir Tanri. Hani olurda kainat evren iksiri biterse kosede kenarda bir kac col bedevisinin ganimetleri dursun. Dunya hali.

  13. Hayir arkadaslar, kesinlikle sonradan yazilmis cizilmis seyler degil.

    Kahinlik semavi dinlerden etkilenmis toplumlarda coktur ve Orta Dogu ve Avrupa'da yuzyillarca bu tur kehanetlerde bulunmus binlerce sarlatan yasamistir.

    Nostradamus'un kendisinden once yasamis olanlardan avantaji, matbaa makinesinin onun kehanetlerine basladigi zamanlarda icad olmasidir.

    Bugune kadar okudugunuz sozde gerceklesmis tum kehanetlerinin her biri komplo teoricileri tarafindan kilifina uydurulmustur. Yuzyillardir kuranda mucize arayan muslumanlar gibi dusunun bunu.

    9/11 olaylarini bilmesi, 2. dunya savasi, hitler vs hepsi alakasiz veya benzer hurafelerden kilifina uydurulmustur ve en onemlisi bu kehanetlerin tutmasi veya tuttu gibi gorunmesi icin "zaman" lazim.

    Mesela ben size bir kehanette bulunayim.

    Dunyanin en zenginlerinden biri tek bacagini yillar once kaybetmis bir adam olacak ve bu adam orta doguda buyumus olacak.

    Bu kehanetin dogru cikmasi icin onumuzde binlerce yil gibi bir surem var. Bilmem anlatabildim mi? ;)

    Demek istedigim, yapilan kehanetler ne kadar ucuk ve ne kadar detaylida olsa, belirli bir zaman verildiginde illa ki ona cok yakin bir olay gerceklesecek veya kilifina uydurulacak.

    Nostradamus'ta bundan ibarettir.

  14. Sexy huri, paso dalga geçiyoruz ya içimize şeytan girmiş, bana öyle diyorlar, bir de toplu halde cehenneme gidiyo muşuz? ;) ;)

    Sanalda bir iki dalga olur ama sen gercek hayatta sakin bu kultistlerin kultunu dalgaya alma. Bir musluman "Allah'in sevabini kazanmak", yani "Allah'a yag cekmek" adina her an her turlu kotulugu yapabilir. Bu arada icinde bulundugun durumdan oturu uzuldum. Umarim Allah tez zamanda ailevi durumunu duzeltir.

  15. Neden sadece bir yüzyılda anormal bir nufus artışı oldu.

    Mikrobik canlilarin kesfi.

    Antibiyotik gibi ilaclarin bulunmasi. Kolera, Dizanteri, ergotizm, gonorea, malarya gibi hastaliklarin eskiden insanlari yikip gecerken artik bunlari rahatlikla tedavi edebilmemiz.

    Orta cagda her dogan 4 bebegin biri hayatini kaybedermis. Bugun bu rakam 500 de bir veya 1000'de bir sanirim.

    Globallesen dunyada insanlarin ve kulturlerin birlesmesi.

    Bunlar baslica nedenler sanirim.

×
×
  • Yeni Oluştur...