Jump to content

Stebânfell

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Stebânfell Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Stebânfell

    Ey Ateistler, siz hepiniz birer yaşam makinesisiniz.

    Abicim, babacım, dedecim birde benim yazdıklarımı okusan... Her Ateist Richard'a; Michard'a, Darwin'e; Marwin'e ve onun savunduğu düşüncelere tapmak zorunda değil.
  2. Stebânfell

    Ey Ateistler, siz hepiniz birer yaşam makinesisiniz.

    Ateizme kelime anlamı olarak bakıp yorumlarsan ne kadar yanlış olduğunu fark edeceksin. Anti-Teizm, yani bizler bir ideolojiyi Teist yapan 3 kavramı reddediyoruz. Her Ateist bilim adamı, bilimsel çalışmalar yapan, bilimin her söylediğine inanan biri olmak zorunda değil.
  3. Stebânfell

    Ey Ateistler, siz hepiniz birer yaşam makinesisiniz.

    Evet, her yıl koyunları katleden biziz. 5-10 tane kadınla evlenip, işimize gelmeyince döven biziz. Afganistan'da kadın okullarını kapatıp, kadınların sokağa tek başına ve burkasız (türban bile değil, burka) çıkmasını yasaklayan biziz. Bizim dinimizden olmayan herkes sonsuz bir azap ile yanacak ve biz buna hiç üzülmüyoruz diyen biziz. Cihad cihad diye, tüm dünyaya saldırıp onları katleden biziz. Ne kadar kötüymüşüz yaaa, haklısın; utandım.
  4. Stebânfell

    Ey Ateistler, siz hepiniz birer yaşam makinesisiniz.

    Kafan güzelmiş kardeşim, nereden aldın?
  5. Stebânfell

    Neden islam?

    O değilde, eşcinsel birisi cennete gittiğinde napacak? o.O
  6. Stebânfell

    Peygamberlerle Konuşan Hayvanlar

    Aslında Kur'an Fabl'ları diye bir kitap yazmayı düşünüyorum. La Fountain'i geçerim evelallah.
  7. Stebânfell

    Psikolojik süt zehirlenmesi

    Allah'ın hikmeti işte, sorgulanmaz !11!11!!1
  8. Stebânfell

    Big Bang'den önce ne vardı?

    Mesajları okumadım, ancak şöyle bir açıklama yapabilirim bu konuda; Bilmiyoruz, evet Big-Bang'tan öncesini bilmiyoruz. Ancak bizim bilmediğimiz ondan sonrasının olduğu gerçeğini değiştirmez. (Evrim) Eskiden insanlar, Zeus'a vs. saçma Tanrı'lara tapıyorlardı değil mi? Çünkü bilmiyorlardı, şimşekler acaba nasıl oluşuyordu, denizlerde nasıl gelgitler meydana geliyordu? İşte bu yüzden, Zeus;Poseidon gibi Tanrı'ları var ettiler. Sonra bilim denizlerin, şimşeğin neden böyle olduğunu açıkladı. Şuanda bu Tanrı'lara inanlar yok. Ancak bilim açıklamadan önce vardı. Şuan bilim evrenin var oluşunu açıkla
  9. Sorun belli, Allah'ın hafızası pek sağlam değil. Dün söylediğini yarın unutuyor, boşver sallamayın.
  10. Stebânfell

    Suçum ne benim ?

    Sadece Ateist diye öldürülenleri kastetmedim. Daha Müslümanlar kendi dinlerinin mezheblerini bile öldürürken karşı dinleri öldürmediğini mi savunuyorsunuz?
  11. Stebânfell

    Suçum ne benim ?

    Sayın Çehov, asıl boşluk hissetmesi gereken sizlersiniz. Bir bilim, bir mantık boşluğu. Bizdeki vicdan boşluğuna gelince... Kimin vicdanın sorun olduğu belli, doğru ya insanları Teist diye öldüren biziz, onlara eziyet eden, onları taşlayan biziz. Siz sadece kitap okumakla meşgulsunuz, afedersiniz. Özür dilerim saygılarrrr.
  12. Stebânfell

    Bilim adamlarına duyulan saygı

    Sayın parabol, Soruyu bana sormamışsınız ancak gene de kendimce cevaplamak istiyorum. Bence bir bilimadamı diğer insanlardan farklı düşünebildikleri, diğerlerinin göremedikleri şeyleri görebildikleri, gerçekten şaşmadıkları için saygı görürler. Eğer ki siz "BİZİM DİNİMİZ DHİRLERNDEN USTUNDUR 1!111!!" diyerek karşı dinlerin sayfalarına saldırı yapan, hiçbir işe yaramayan insanların saygı görmesini istiyorsanız siz bilirsiniz, istediğinize saygı duymakta hürsünüz.
  13. Stebânfell

    Suçum ne benim ?

    Evet, foruma ilk girişim bugün. İlk kez üye olup görüşlerimi paylaştım, ancak öncesinde takipteyim zaten. Sayın dindarsurpriz, siz öyle derseniz biz de böyle deriz. Diyorsunuz ya, dağlar felan doğa felan her şey muhteşem mutlaka biri yaratmış olmalı diye. ''Öyleyse cevabı basit, dağlar felan zaten vardı. Onların var olmaya ihtiyaçları yoktu. Şey yani önceden varlardı, onu kimse yaratamaz.''
  14. Stebânfell

    Suçum ne benim ?

    Sayın dindarsurpriz yumurta arkadaş, Bana göre de Müslümanlık bir hastalıktır. Şimdi senin Ateizm bir hastalıktır demen hiçbir şeyi değiştirmedi. Benim de öyle, o yüzden bu saçmalıkları bırakırsan iyi olur. Hakaretle hiçbir yere varılmaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...