Jump to content

paranormal

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

paranormal kullanıcısının paylaşımları

  1. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    O kadar kafanız çalışıyorsa, aydın ve entellektüel iseniz neden bir Tayyip ile baş edemediniz? Tayyip hepinizin sırtını yere getirdi. Sizinkisi kuru gürültü Biz daha zekiyiz, daha aydınız. Hiç laf...
  2. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    E o zaman at ne yapayım...
  3. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    Çok zengin olup dinci olanda var. Profesör olup, bilmem kaç dil bilip şeriatçı olanda var. Aksine alevi dağ köylerinde okuma yazma bilmeyipte Atatürkçü de çok kişi var. Böyle genellemeler yanlış.
  4. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    İşte senin zekan da bu kapasitende. O kadar şey yazdım cevap olarak " kürtçü " ve " arapçıdan " başka birşey söyleymedin. Kapasiten yetersiz kaldı galiba. Yine ben haklıyım yine haklıyım durum tespitim konusunda. Şutlarlarsa da şutlasınlar çok da tınnnn....
  5. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    Küfür mü ettim ne küfürü? Dangalak küfür değildir, bir durum tespitidir.
  6. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    Yürü git be. Bir şeyden anladığın yok Kemalist insanlar zekidir dinciler aptaldır diyorsun. Neye göre, hangi kritere göre bunu söylüyorsun. Bu iki kesime IQ testi yapıp ortalamasını mı aldın? Hangi bilimsel deneye göre bu yargıya vardın. Laf salatasından başka birşey değil. Palavracı seni.. Evet uyduruyorsun ve uydurukçusun. Lafa bak kürtçü veya arapçıymışım yürü git salak...
  7. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    Sanane avukatı mısın?
  8. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    Nasıl bir dangalak olduğun bu yorumdan bu sonucu çıkartmandan belli. Senden değil Atatürkçü, çoban bile olmaz. Yedi göbekten Türküm. Yallah hadi..
  9. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    Aynıdır. Zeka olarak. Bir kesim daha seküler yaşar, diğeri daha şeriat kurallarına uygun yaşar. İki kesiminde kendine göre iş adamları, sanatçıları, şairleri, edebiyatçıları, sanayicileri, bilim adamları vardır. Ama iki kesiminde bu türden insanlarını Dünya ölçeğine vurduğunda hiç bir cacık değildir. Dünya ölçeğinde ne Atatürkçü bir bilim adamı vardır ne de şeriatçı. Çünkü bu iki kesiminde özü aynıdır.
  10. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    CHP'ye oy vermekle "zeki" olunuyorsa hep CHP'ye oy verek. 12 eylül ürünleri kim belli. ne buldun da neyin havasını atıyon enayi..
  11. paranormal

    Atatürkçü kesimle sağcı kesim aynı mı?

    Niye senin ne özelliğin var? İzafiyet teorisini mi sen buldun yoksa cep telefonunu sen mi icat ettin? Senin sağcı kesimden ne farkın var?
  12. paranormal

    Fakirler neden oruc tutuyor

    İslamiyete göre oruç sağlıklı her insana farzdır. Bundan dolayı tutuyorlardır. Kimse olayın felsefesi mantığı ile ilgilenmez.
  13. paranormal

    Türk'ler İslamiyeti kabul etmeseydiler !

    Hiç bir zıkkım olmazdı Daha da beter olurduk.
  14. paranormal

    Ürdün-Suriye sınırında çatışma

    Esad'ın yerinde olayım elimdeki tüm kimyasal füzeleri bana bu tezgahı kuran ülkelere fırlatırım. Ben ölüyorum madem herkes ölsün. Esad ve tayfası yeterince psikopat değil.
  15. paranormal

    Dünyanın Süper Güç Devletleri

    Dünyadaki süper güç devletler, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin 5 daimi üyesidir. Bunlar da; ABD, Rusya, Çin, İngiltere ve Fransa'dır. Geri kalan devletler fasa fisodur. Çıkacak bir cihan harbi neticesinde bu süper güçlerden bazıları dağılıp yeni süper güçler doğabilir. Mesela Türkiye bunlardan biri olabilir. Bunun zaman gösterir bilemeyiz.
  16. paranormal

    Psikosomatik RahatsiLiklar

    Unipolar depresyon hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  17. paranormal

    Şam Yanıyor.

    Suriye, 3. cihan harbinin çıkmasına neden olabilir. Gidişat hiç iyi değil. Bu saldırı karşısında Esad büyük kıyım yapacaktır. Hatta babası gibi kimyasal füzelerle şehirleri bombalayabilir. Esad'ın vereceği bu tepki karşısında Türkiye, ABD, İngiltere ve Fransa BM Güvenlik Konseyinin kararı olmaksızın Suriye'ye hava saldırısı düzenler. Buna tepki olarakta İran ve Rusya Türkiye'ye saldırır. İşte bu da 3. cihan harbinin çıkması demektir. İran için Suriye asla vazgeçilmezdir. Çünkü acemler dangalak değil. Biliyorlar ki Suriye düşerse Lübnan'da ki Hizbullah'ta düşecek ve Ortadoğu'da İsrail ve ABD'
  18. paranormal

    Dort Kollu "Yeni" CHP

    CHP lilerde az akıl olsa Dersimli birini başlarına getirmezlerdi.
  19. paranormal

    Dort Kollu "Yeni" CHP

    Arkanda ABD ve batı ittifakı olmadıkça isterse 14 kollu olsun bir şey olmaz.
  20. paranormal

    İş Hayatında Ölenlerin Sayısı

    Bir meslektaşım açık kabloya elini atınca ortamda da su vardı elektrik çarpmasından öldü. Öldüğü yere hala gidemem. Malesef bu tür şeyler ne kadar tedbir alırsan al oluyor. Ülkemizde hala sağlıklı bir " iş sağlığı ve güvenliği" yasası yok. İş güvenlikçilerin statüsü hala belirsiz. Küçük çaplı işletmeler personel sayısını 49'da burakıyor. Çünkü 50 olduğu zaman iş güvenliği açısından çok farklı bir kanuna tabi oluyor ve masraflar artıyor. Utanılacak bir ülkeyiz.
  21. paranormal

    Ismet Inonu Mufredattan Cikartilacakmis

    Palavra palavra palavra.. İsmet İnöünü diye bir şahıs yaşamış Beğenirsin beğenmezsin İstiklal Harbi'nin komutanlarından ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. Reis-i Cumhuru. Hal böyle iken nasıl müfredattan çıkarabilirsiniz? Çok çok abartılan methiyeleri kaldırabilirsiniz. Bu Turgut Özal yaşamadı veya Ahmet Necdet Sezer hiç olmadı demekle aynı. Akıl işi değil yani palavradır.
  22. paranormal

    Tiyatrolar satılık

    Türkiye'de kimse tiyatroya gitmez. Sinemaya giden kaç kişi ki tiyatroya kaç kişi gidecek? Adam işi biliyor, tamamen desteği keseriz demiyor. " Bizde istediğimiz oyunlara destek veririz " diyor. E istedikleri oyunlar belli. Dini içerikli oyunlara destek verecekler. Çağdaş ve geliştirici oyunları kendi kaderlerine bırakacaklar böylece bunlara da giden olmayacağı için bu zihneyetteki tiyatrocuları ve tiyatroları yok edecekler. Böylece nasıl kendi medyalarını oluşturdularsa aynı şekilde kendi sanatçılarını, kendi tiyatrocularını oluşturacaklar. Böyle devam ederse 10 sene sonra sürekli dini filmler
  23. paranormal

    TSK Yine Köpürdü

    TSK'yı harekete geçirip tamamen yok etmeye çalışanların ekmeğine yağ sürüyorlar. Dikkat edilirse son dönemlerde iktidar sözcüleri iyice din propagandası yapmaya başladı. " Dindar Nesil " , " Seçmeli Kur'an Dersi ", " İmam Hatipler Göz Bebeğimiz" vs.. Korkusuzca ve pervasızca söylenen nice benzeri sözler. Bence bu sözler TSK'yı tahrik etmek için söylenen kasıtlı söylemler. Cemaatin ve iktidarın ele geçiremediği tek kurum TSK'nın darbe veya benzeri bir yanlış yapmaya kalkıp, bu hata sonucunda da kuvvetle muhtemel başarısız olup, iktidarın TSK'nın yapısını değiştirmek için bir fırsat bir hak kaza
×
×
  • Yeni Oluştur...