Jump to content

QQyL

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    186
  • Katılım

  • Son ziyaret

QQyL kullanıcısının paylaşımları

  1. QQyL

    Tanışma Yolları

    Valla leptobumu aldım yatakta uzanıyor, forumda takılıyordum. Yazıp yazmama arasında kaldım gerçi ama umarım faydam olur. Uzun olmasında korkuyorum açıkcası. Tanışma cümlen dolaylı da olabilir direkt de olabilir. Dolaylıya örnek adres sorma, bir soru sorma verilebilir. Direkt de adı üstünde. Ekstra Bilgi: Bir kızla tanışırken mutlaka çok dikkatli olmalısın, o anki ortam yobaz mı ? etiket olabilir misin ? (bu ikisi sosyal baskıya sebep verdiğinden kızın tanışacağı varsa da olmuyor, aynı şey senin içinde geçerli yiyecek gibi baktığı için insanımız sende de kaygı oluşmaya başlıyor), kız
  2. QQyL

    İki resmin arasındaki Fark

    Off Squatın önemi ikinci resimde vurgulanmış resmen. Bende karşıyım valla ama herkes kendi dinini yaşıyor, yaşasın valla anlatsan anlamaz. Araştırıp çabalaması biraz bulunduğu zihniyete karşı cesaretli olması lazım diye düşünüyorum.
  3. QQyL

    Beyin sağlığı için ne gerekli

    Bilinçaltı olumlu telkinlerle bunlardan kurtulabilir miyiz peki ? Belki bende de vardır hatırlıyor değilim çocukluğumu ama çevrede de böyle arkadaşlarım var yardımcı olmak isterim.
  4. Merhaba arkadaşlar, Her kafadan farklı ses çıkıyor, kesin müslüman işi hee yok onlardan tek ses çıkıyordu pardon pardon.. Neyse, biri diyor beyin şekerle çalışıyor biri diyor şeker beyne zararlı. Çok şeker tüketen birisi değilim, çaya bile atmıyorum, arada pasta çörek gidiyor öyle. Dikkat de ediyorum ne kadar yediğime, neyse.. Bir kere sigara veriyor herhalde, geçen bir fırt aldım kafa gitti, kafamı elimle kaldırıyorum haha Neyse, sağlıklı beyin için nelerden uzak durmamız lazım?
  5. Merhaba arkadaşlar gezinirken internette facebook da şöyle bir videoya rastladım. Bence olma ihtimali yok da, ne bileyim sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum. https://www.facebook.com/548910795180572/videos/879251598813155/ Varsa böyle abudik gubudik şeyler bilimsel anlamda tabiki de konu altında paylaşarak, bilimsel açıklamalarını yapmaya çalışalım. İyi bir egzersiz olur.
  6. QQyL

    Mizah Yeteneği - Alfa Olmak - İnsanlari Etkilemek

    Wuu tam yerine düşmüşsün yapman lazım bro.. Nisan'a kadar dediğim kitapları bir oku, sonrasında görüşürüz Sen özelden bana bir iletişim adresi yolla, yakında görüşeceğiz.
  7. QQyL

    Kız arkadaşınızın babası öğrenirse?

    Ayrılacağım sanırım :/ Ailesinin onaylamadığı ilişkiye ben onaylayamam, kızın sorumlukları var benimde aynı şekilde Babası gençlik aşkıyla kapılmasını gitmesini istemiyor. Kardeşim aynı görüşteyim seninle..
  8. QQyL

    Mizah Yeteneği - Alfa Olmak - İnsanlari Etkilemek

    İstanbul'daysan gel seninle bir Taksim'e çıkalım, sosyal fobini aşalım -Kimliğini ifşa etmek istersen ki bende edicem-
  9. QQyL

    Kız arkadaşınızın babası öğrenirse?

    Valla öğrenmiş kardeşim ya, "Ayrılacaksınız" demiş. Kız da istemiyor ben de o yönde değilim. Adam da kendi çapında haklı. Gizliden devam edeceğiz gibi..
  10. QQyL

    Kız arkadaşınızın babası öğrenirse?

    Akepeçiler valla, babası ayrıl demiş bakalım bizim ki kuaförde bir eve geçsinde rahat rahat telefondan konuşalım neler olacak. İnş ayrılmayız, ayrılırsam kesin bir rusla evlenirim anasını satim..
  11. QQyL

    Esrarın bağımlılık yapmadığı yalanı...

    Bence kişiden kişiye göre değişiyor kardeşim o. Benimde 1 aylık dönem içerisinde hepsini kullandığım oldu, ama şuan içmiyorum. Yani benim ki keyfi içicilik.. Doğal otları bilmiyorum bağımlılığı ne ama. Şeker dediğimiz extaziler yapıyor..
  12. QQyL

    Mizah Yeteneği - Alfa Olmak - İnsanlari Etkilemek

    Valla aynı yollardan bende geçtim, tam senin yaşlarında başladı zehir girdi vücuda. Maddi durumun yerindeyse spora git vücut yap kardeşim, testesteron salgısını kadınlar hemen fark eder, ayrıca kıyafetler üzerinde güzel durur ve sağlıklı olursun. Değilse de evde şınav mekik barfix 3-4 aya baklavalar memüşler hepsi çıkar valla. (mekik omuriliğine zararlı fıtık yapabilir onun yerine, plank yapabilir, kaleci mekiği çekebilirsin) Türk dizilerine bırak abicim, yabancı dizilere başla bir kere şunları izle How I Met Your Mother Lie to Me Ayrıyetten Brad Pitt'in tüm filmleri, beden dili olarak b
  13. QQyL

    Kız arkadaşınızın babası öğrenirse?

    Anne bende valla, bu yaz yazlığa çağırdı gittim kaldım 1-2 gün
  14. Merhaba arkadaşlar, Nisan'dan bu yana bir ilişkim var. Kız arkadaşımla aramızda 4 yaş fark var. Babası ile de tanışığım, arkadaşımın dayısı oluyor, çoğu zaman maçları birlikte izliyoruz. Kızın babası kızı için bir ilişki istemiyor. Kızın annesi biliyor. Ciddi düşünüyorum, ayrılmayı düşünmüyorum. Şimdi baba öğrenirse sizce neler olur? Tecrübeli arkadaşlar gözlerinizden öpüyorum, strese girdim şuracıkta
  15. QQyL

    İnsan enerjisi, aurası

    Teşekkür ederim, arkadaşlar. Yeri gelmişken ekstradan davranışlar hakkında bir soru daha sormak istiyorum. Davranışlar ve çoğunlukla beden dili (Çoğunlukla insan için) ile her şey "net/kesin" olarak anlaşılabilir mi? Yalan, korku, kaygı vb. Paul Ekman diye bir psikolog bu konu üzerinde bayağı bir araştırma yapıp evrensel genellikler ortaya sunmuş, hatta "Lie to me" adında da bir dizisi dahi çekilmişti. Kitaplarından birkaçını denedimde herkeste olmuyor. (Belki de yanlış yapmışımdır)
  16. Şu sıralar hemen hemen herkes bu tip kavramlarla olayları bağdaştırma peşinde. İnsanın yaymış olduğu (insan gözüyle görülemeyen) bir enerji var mı? Mesela çok duyduğum bir örnek: "Korktuğunuzda bir enerji yayarsınız, köpekte bunu algılayabilir ve size saldırır" Bana tamamen bu konu psikolojik bir yanılgı olarak geliyor ama bilimsel yönünü de merak ediyorum. Ve çeşitli meditasyonlarla bu enerjinin yönetildiği söyleniyor doğru mudur? Bence tamamen palavra, (disovery channel zen budist rahipleri üzerinde duruyor, -bu araştırmalarda bence saçma) Emin olamadığımdan soruyorum.
  17. QQyL

    Su altında nefes tutma uzatılabilir mi ?

    @haci canlılık şartı olacak tabi ki.. İstefiğin kadar uzatanilirsin derken, o nasıl olacak ? Ayrıca bilinem bir egzersizi var mı 30sn zor tutuyorum
  18. Aklıma ilk miyoglobin proteini geliyor. Yunus balığı gibi deneklerden insana uyacak şekilde yunus balığı miyoglobin proteinleri enjekte edilse insanın basınç altında nefes tutma süresi artar mı ?
  19. QQyL

    "En"ler...

    Bütün savaşlar; erkeğin kadına sahip olma arzusundan, çıkıyor bence :P Kadının yapabilecekleri için "Gone Girl" filmine bir bakılmalı..
  20. Eyyy ateist kullar, Tahta yeşil mi ? demek doğrudur, yeşile boyanmış demek mi? Herşey atomlardan oluşuyorsa, bizim atomu incelememiz; atomların kendi kendilerini incelelemesi mi demek? Merak ettim, hem de atılan fikir/düşünce/yorum üzerine tartışmışta oluruz. Teşekkür ederim..
  21. QQyL

    Tupac Shakur-Tanrı Fikri Üzerine Röportaj

    On numara konuştu..
  22. QQyL

    Nostradamus kehanetleri

    Nostradamus kehanetleri aslında varolmamıştır, sonradan uydurulmuştur. İnsanları merak ve korku içerisinde bırakmak din ve diğer uydurma efsaneler gibidir. Yani insanoğlu dizginlenmeye çalışılmıştır. ???
  23. QQyL

    Ateist arkadaşlarınız var mı?

    Var 3-5 tane. Kanımca mantıklı düşünemiyorlar. 1-2 tanesi şu denklemi kurmuş Müslüman = 0 Hatun Ateist = ++ Hatun Buraya uğramaları lazım...
  24. QQyL

    Şeytanın Günlüğü

    Arkadaşlar alıntıdır. Çok uzun ama okuduğunuza değer Sevgili günlük, Gözümü açtım. Karşımda tuhaf bir tip beni süzüyordu. Meğer beni o yaratmış. Eh, teşekkürler. Sevgili günlük, Bu gün hayattaki ikinci günüm. Bulunduğum mekân çok rahat. Her taraf rengârenk. Ortam çok sıcak ama ya da bana öyle geliyor. Yaratıcımın söylediğine göre hammaddem ateşmiş. Sıcaklığım ondan olsa gerek. Sevgili günlük, Ortama yavaş yavaş alışıyorum. Yaratan benimle epey ilgileniyor. Her şeyi öğretti bana kısa sürede. Bulunduğum mekanın adı “Cennet” miş meğer. Süper güzel bir atmosfer, ortalıkta bir sürü şirin şiri
  25. QQyL

    Özel Mesajlar

    Bu neyin kafası diyo sana ??
×
×
  • Yeni Oluştur...