Jump to content

stardust

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    110
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

stardust Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 05-05-1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. stardust

    Müslümanlar Neden Çok Alıngan?

    Bana kalırsa kendilerine tam bir özgüvenleri yok emin olamıyorlar inandıkları şeylere her imanlı insanın hayatında en az bir kere acaba sorusunu kendisine sorduğuna eminim ama döt korkusuna hemen tövbe edip kelime i şahadet getirirler alınganlıklarıda bu acaba yı dürtülemesinden olabilir diye düşünüyorum.
  2. stardust

    Ateist bir gencin şakird ile imtihanı

    youtube da bunun ingiliz versiyonu var arkadaşlar denk gelip izlemiştim oturtmuşlar karşılarına dangozun birini ateist diye müslüman herif habire saçmalıyor bu sözüm ona ateistte emme basma tulumba gibi ne derse evet diyor bunlar tamamen kurmaca zayıf beyinleri yıkamaya yönelik komik videolar kesin bu ingilizlerin yaptığını izleyip bizde taklit edelim diye kurgulanmış aşırma video zaten yaratıcılık müslümanlarda neredeyse sıfır bakan bile demedimi müslümandan ara eleman çıkar mucit çıkmaz diye.Kutsal kitapları bile oradan buradan çorlama derleme her ne derseniz.
  3. stardust

    Siz ispatladınız da biz mi inanmadık.

    Ben varlığımı milyarlarca yılla temellendiriyorum üfürükçü teyzeler gibi ol dedi oldu ile değil.Ayrıca bugün Dünyada ki yaşamın Mars tan gelmiş olabileceğine dair bir tez ortaya atılmış eğer bu doğruysa Yaratıcı orada denedi baktı yemedi bide Dünya da deneyim demiş olmalı.Masallar güzeldir ama sadece öyle kaldıkları sürece çocuk tutturursa Alice in harikalar diyarına gidicem diye verirsin lsd mantarı gider görür gelir.Diğerlerinede verirsin din kitap baktığı heryerde onu görür.
  4. stardust

    Siz ispatladınız da biz mi inanmadık.

    Hiçbir ispatı delili yok işkembeden var ise var. Bizde yok diyorsak yok.
  5. stardust

    Siz ispatladınız da biz mi inanmadık.

    Şimdi buradan hareketle bilebildiğimiz kadarıyla Venüs te hayat yok o zaman yokmu diyeceğiz.Dünyada biz varız yaşam var bilinç var bu yüzden var Plüton da hiçbiri yok o yüzden yok.
  6. stardust

    Siz ispatladınız da biz mi inanmadık.

    Bana kalırsa biraz şizofrenik bir yaklaşım bu baktığın heryerde ne olağanüstülük görüyorsun bilemiyorum ama bir çoğunun mantıklı bilimsel açıklamaları var.Hayal aleminde uyuşturucu asit almış gibi takılıyorsunuz bende bakınca o güzellikleri görüyorum ama olağanüstülüğe gerek görmüyorum.Herşeyi süper derken açlık sefalet savaşlar hastalıklar küresel ısınma küresel soğuma kuraklık seller yangınlar yanardağ patlamaları süper olanlara bunlarda dahilmi?O süperlik olsa olsa senin beyninin içinde başka yerde olamaz.Halüsinojenik.
  7. stardust

    Siz ispatladınız da biz mi inanmadık.

    Başıboş olması neden seni bu kadar korkutuyor illa koyun gibi olayım beni güdsünler psikolojisimi yukarıda allah aşşağıda tayyip insan olan buna karşı durur.
  8. stardust

    Siz ispatladınız da biz mi inanmadık.

    Ben hep şöyle düşünüyorum.İlk hatırladığın anı en erken ne zamandır ? Benim aşşağı yukarı 4 5 yaşlarım diyelim öncesinde birşey hatırlıyormuyum doğumdan öncesi varmı ? Tabiiki yok ve ölümde böyle olacak diye düşünüyorum yani fiziksel olarak enerjin bitti pil bitti herşey bitti.Diğer bahsettiklerin ise tamamen insan beyninde olup biten şeyler kuran toplama bir kitap tıpkı ondan öncekiler gibi biraz şiir birazda muhammedin günlüğü işte sana kuran.Dahası dünyadaki bu kadar kötülüğü gerçekten yaratan varsa ve suçsuz yere bile bile insanları cezalandıran bir güç varsa orada yapacağım ilk iş suratın
  9. stardust

    Musa Firavun'dan Hesap mı Sormuştu?

    Freud un tektanrıcılık ve Musa güzel bir kitap Musa nın Atenist bir rahip olarak başkenti Teb den Amarna ya taşıyan ekip içerisinde yer aldığını Akhenaton un tahta geçtikten 17 yıl sonra ölmesiyle birlikte Başkent tekrar Teb e taşınması dolayısıyla Aten dini yaşatmak üzere kuzeye Kenan ülkesinde uygun bir yer arayarak yerleştiklerini Dini kabul ettirmek adına türlü masallar efsaneler üretiklerini daha sonrasında değişim geçirerek Museviliğe dönüşmesi Arkeolojik ve Tarihsel olgularla bire bir örtüşmektedir.Eskilerin masalları efsanelerindense bilimsel veriler kanıtlar daha mantıklı daha tutarlı
  10. stardust

    Bir an Allah'ın olmadığını düşünün

    Muhammed Allah iddiasıyla ortaya çıkmasaydı Dünya çok daha temiz yaşanılır bir yer olurdu.Aynı şeyi bütün dinler için düşünüyorum tabiki.
  11. stardust

    Allah Neden Var?

    Can güvenliği hiçkimse için hiçbir yerde garanti değil bahsettiğim insanca yaşamak anlayamadığın bu sanırım.
  12. stardust

    Allah Neden Var?

    Çok sığ bir düşünce bu dostum Dünyada müslümanlar müslümanları öldürüyorsa bunu allah adına yaptığını iddia ediyorsa sokakta sevgilinle el ele gezerken tepki gösteriliyorsa içki içenlere yaptırım uygulayıp bunu allah adına yapıyorsa suudi de sadece muhammed i sevmiyorum diyen gencin kafası kesiliyorsa ve bunlar birebir günlük hayatta karşımızda yarın öbürgün içimizdeyse mücadele etmeyip ne yapıcaz.Herkes insan gibi ibadetini yapıp kimse kimseye karışmasa zaten sorun kalmaz ama öyle olmadığını bal gibi herkes biliyor.Ayrıca ilk tek tanrı 5000 yıl önce doğduysa insan da 50000 yıldır varsa bu all
  13. stardust

    Şeyanın Kanatları Var Mı?

    Hem kanatlı hemde hijyenik hatta zor günlerinizde de yanınızda...
  14. Organ nakillerinde ölmüş kişinin organları başkalarında devam edebiliyor.Ruh ta onunla beraber gittiğine dair birşey duymadım öyle bir bilimsel veride yok sanırım.
  15. Sen ona inanç dersin, biz korku deriz. Henrik Ibsen Bu dünyada yanmışsın zaten farkında değilsin şükür kültürü oturmuş adam nerede yaşadığının ne şartlarda yaşadığının farkında değil karşısındaki adam mal ı mülk ü parayı götürüyo bir eli yağda bir eli balda son model arabalar bizimkine şükür et haline diyor oda şükrediyor 700 750 lira asgari ücretle yahu kardeşim uyanık olsanıza azıcık gözünüz açık olsun ne şükürü senin hakkını gasp ediyorlar hayatına müdahele ediyorlar hala masal peşindesin.
×
×
  • Yeni Oluştur...