Jump to content

Nebula.

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Nebula. Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Nebula.

    ARILAR

    Nerden uydurdun bunu?
  2. Nebula.

    İslam'da neden örtünme vardır?

    Deli olduğumu düşündürdüm demek, o da güzel. Frekansa bakarsak bu sitede hiç olmamam lazım sayın Admin. Çok da önemli değil ne olup olmadığımız. Nasıl konuşmak istiyorsanız öyle konuşun, kusura bakılacak bir şey de yazmadınız -en azından bana hitaben- Size niye kızayım? Bunun için bir sebep yok. Bu topiği açanın saygısızlığına, densizliğine izin vermeyelim iyi güzel de bunu yaparken de, yerin dibine soktuğumuzdan (Lolipopcuyu kastediyorum)az biraz farkımız olsun.
  3. Nebula.

    İslam'da neden örtünme vardır?

    Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz, ama saygı duymak zorundasınız IFeelGood, yoksa şu iletiyi asıp sizi şirazeden çıkarandan bir farkınız kalmaz. Kadını/erkeği geçiniz, insan ayırmanın pozitifciliği negatifciliği olmaz. İslam'ı da koyun bir kenara. Siz bütün türbanlıları islamın yegane temsilcileri sanıyor, türbanı da islamın sembolü olarak görüyorsanız o sizin sorununuzdur. İlla ki, bir şeylere alakasız anlamlar yüklemek gerekmiyor. Tüm açık kadınları üstü açık lolipop sananlardan bir farkınız olmalı öyle değil mi sayın admin? Yahu bırakın bu felaket tellallığını kapalı/açık farketmez
  4. Nebula.

    İslam'da neden örtünme vardır?

    Evet delilerin niyetleri önemli değildir...
  5. Nebula.

    İslam'da neden örtünme vardır?

    Yahu bu afişi yapıştıran, sizi çileden çıkarmayı başardığı gibi dindar kadınlara hakaret etmenizi de sağladı. Türbanlı kadınları adam yerine koymadığınızı bile bu ileti sayesinde öğrenmiş olduk daha ne olsun... Muhalif duracaksınız tabii, buna sözümüz yok. Ama bütün kadınları yanınıza alarak. Dinli/dinsiz ayrımı yapmadan. Anlaştık mı sayın admin? Onlar zaten kendini adam yerine koymuyorlar ben de koymam demeyiniz. Yoksa dediğim gibi sadece muhalif olmakla kalırsınız.
  6. Nebula.

    İslam'da neden örtünme vardır?

    Bir de şöyle bir realite var, plaj dışında nerde çok fazla açık saçık kadın görüyorsunuz yahu! Bırakın artık şu giyim kuşama bakarak namuslu/namussuz damgası vurarak insanları yaftalamayı.
  7. Nebula.

    İslam'da neden örtünme vardır?

    Sayın Admin, ateistlerin oluşturduğu bu forumda benzer iletilere eminim ki defalarca rastlamışsınızdır, biraz daha soğukkanlı olabilirsiniz diye düşünüyorum. Sizinkisi tepki vermenin ötesinde; pire için yorgan yakmak derler buna. Yahu çok mu mühim açık kadınların lolipop'a benzetilmesi. Sizi okurken düşünmeden edemedim, kapalı/açık ayrımı yaparak o sinekli lolipop resmini asanın karşısında muhalif durmaktan başka ne yaptınız ki!
  8. Nebula.

    İslam'da neden örtünme vardır?

    Relax sayın admin, relax. Yukarıdaki örneği ben de pek tasvif etmedim. Biliyoruz ki, türbandan daha çok koruyan kadını, kadının kendisidir. Siz de dindar-dinsiz ayırmadan savunacaksınız tüm kadınları, gerçekten kadınları meta, mal olarak görmüyorsanız. O zaman samimi olduğunuz belli olur.
  9. Nebula.

    Allah'li Soylemler

    : ) Tamam, İslam'da ilahi sıfatları doğaya, insana atfetmek günahtır ama bu sıfatları dinlerden soyutlayarak gerçek anlamlarından asla ırak bırakmış olmayacaksınız, tam tersi yaşatmaya devam etmiş olursunuz. Hiç kullanmamak da mümkün müdür sizce? Hiç kullanmamayı becerebilecek kaç tane kişi var acaba aranızda?
  10. Nebula.

    harun yahya ateistliği

    İyi de o kitapları yazan Adnan Oktar değil ki, bunu da biliyorsun değil mi?
  11. Nebula.

    harun yahya ateistliği

    Hadi ordan! Harun Yahya ile aklı başında bir müslümanın işi olmaz. Bu adamın kitaplarını, dergilerini elime geçtikçe karıştırıyordum ama tam anlamıyla Adnan Hocayı A9 kanalı ile tanımış olduk. Sabahtan akşama kadar Mehdi A.S.'dan başka anlattığı bir şey yok. Kendini Mehdi olara gören çılgın bir adam.
  12. Nebula.

    Vajina Bekçisi Erdoğan !

    Bu sefer yorum yapmayacağım ama sesli düşünmek serbest; iyi ki sayınız az!
  13. Nebula.

    Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar

    Düdüklü tencere, cevap yazmak için acele etme, önce bir havan insin hele! Sen benimle tartışacak düzeyde biri değilsin, öyle olsa, yazdıklarımı okur, spesifik örneklerin harici konuştuğumu algılardın. Her kürtaj annenin sağlığı, tecavüz vs. sebebiyle yapılmıyor. Öylesi çok azdır. Bir elin parmağını geçmez. Kazayla hamile kalan, korunmadan bihaber angutlara çat sen, kadın/erkek farketmez.
  14. Nebula.

    Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar

    Eeesi, senin bir canlıya, onun yaşam hakkına zerre kadar saygın yok. İletinle, kendini de çöplüğe layık gördüğünden anlamış olduk ki, kendine de saygın yok...
×
×
  • Yeni Oluştur...