Jump to content

Serenity

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Serenity Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Serenity

    Başbakan'a yayın yasağı yetkisi

    Ben de ilk başta başbakana yasak getirildi anlamıştım ve şaşırmıştım Bu gidişle başımızda bir diktatörümüz olacak
  2. Serenity

    Neden islam?

    Bu da iyiymiş Hayır o kadar da değil domatesin Hristiyan olduğunu buldular ya
  3. Serenity

    ALLAH'IN VARLIĞI

    tdk sözlük teşvik etmek: isteklendirmek, özendirmek. bir kimseyi kötü bir işyapmasıiçin kandırmak, kışkırtmak. Her neyse sonsuza kadar cehennem azabıyla korkutmak nasıl teşvik oluyor resmen tehdit ediyor.Cıss...
  4. Serenity

    ALLAH'IN VARLIĞI

    Ne kadar pis olursa olsun adi olursa olsun benim gibi katı yürekli biri bile hiçbir insanın veya varlığın sonsuza dek yanmasını kabul edemezken merhametliler merhametlisi bunu nasıl kabul ediyor? Ve Hz.Salatalık gibi iyi birisi olup fakat inanamadığı için sonsuza dek yanacak insanlar var. Sırf Allah'a inanan ve yaptadığı iş kalmamış insanların pembeleşinceye dek kavrulmaları ne kadar adil ve ne kadar mantıklı?
  5. Serenity

    Neden islam?

    Eğer erkeksen çok güzel nedenleri var: Allah'ın yeryüzündeki halifelerisiniz. *4 eşle resmi evlilik ve sınırsız cariye *Mirastan daha fazla pay alma *Cennette küçük göğüslü hurilerle sonsuza kadar takılma *Eşini boş ol deyince başından savıp yenisini alma *Karın sözünü dinlemese dövüp,yatağın kovma gibi hakların var daha ne olsun. Bayansan seni aklın erkekler kadar iyi çalışmaz.Doğruyu sen bilmezsin baban bilir,sen bilemezsin beyin bilir.Daha ne diye konuşuyon.Git kocanın rızasını kazan
  6. Serenity

    ALLAH'IN VARLIĞI

    Siz kimin tarafındasınız ya Buna ben nasıl cevap verebilim ki şimdi
  7. Serenity

    ALLAH'IN VARLIĞI

    Yalnız Allah değil Kur'an'ı okuyan elemanlar da bilir niçin yarattığını: Ne kadar merhammetli değil mi? Ne kadar mütavazı değil mi?
  8. Serenity

    ALLAH'IN VARLIĞI

    Benim vurgulamak istediğim isim değildi.Kanıt olarak düşündüğün şeyler bize müslamanların inandığı tanrırıyı kanıtlamaz.Yani yaratacı belki deistlerin inandığı tanrı gibi,belki kutsal ruh,belki Yahudileri inandığı onları üstün ırk ilan eden tanrı,belki tanrı evrenin kendisidir, belki Zeus,Athena,Serenity'dir.Nerden biliyorsun ki Muhammed'in tanrısının gerçek tanrı olduğunu?
  9. Serenity

    ALLAH'IN VARLIĞI

    *Ben hiç mükkemmellik göremiyorum varlığımızın devamı için başka varlıklara zarar veriyoruz. *Eğer sıcak bir gezegende olsaydık o gezegenin şartlarına göre evrimleşirdik. *Hayvanlara gelince doğanın şartları yüzünden onlar bizden farklı evrimleşti. *Hayvanların doğuştan onları koruyacak çeşitli organları vardı.Pençe,yırtıcı diş,kanat ama;homo sapienslere üstünlük verecek bir organı olmadığı için homo sapiensler zekalarını kullanmak zorunda kaldı.Mesala insansılar familyası içinde kuyruk ne kar kısaysa zeka o kadar gelişmiştir. *Tesadüfe gelince tanrı var ise onun varlığı da tesadüf değil
  10. Serenity

    Müslüman iken ateist olanlar

    Aynı ben. Tamamen İslamiyet'ten kopmam ise ''Tanrı ve Şeytan'ın Günceleri'' adlı komik ve oldukça düşüncündürücü bir yazı sayesinde oldu B)
  11. Serenity

    Aziz Babadan İbretlik Tesbit

    Zaten kendimi katarak söylemiştim Ama %10-%20'lik kesimin günahını almayalım Bence zeki ve zekalarını çok iyi bir şekilde kullanmasını bilen vatandaşlarımız da var.Örn.Celal Şengör,Fazıl Say...Ben de yıllarca uyuşturulan beynimi düzeltmeye çalışan biriyim,işte.
  12. Serenity

    Aziz Babadan İbretlik Tesbit

    Aslında Aziz Nesin'in büyük bir hatası vardı bence,'Tütk Milletinin %60'ı aptaldır,' demiş.Bence bu oran %80-%90 civarında olmalıydı.
  13. Serenity

    Duydugumuz islami sacmaliklar

    Akrabamız olan hacca giden bir amca vardı.''Allah kendine yarattığı eşini henüz görmemiş.Kıyametten sonra görecekmiş ,''demişti.Bu da değişik bir bakış açısı sonuçta
×
×
  • Yeni Oluştur...