Jump to content

zangief

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

zangief Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “halkçı” ve “sosyal” söylemlerle gündeme gelen bir siyasetçi. Halkın içinden gelmesi, giyinişi, görünüşü ve doğrudan halka, halkın anlayacağı bir dille hitap etmesi nedeniyle Gandi’yle özdeşleştirilen bir lider. Ancak Gandi Kemal Kılıçdaroğlu son günlerde Che Guevara’yabenzetiliyor!. CHP’nin geçtiğimiz günlerdeki son kurultayında, kurultay salonunda, Che ileKılıçdaroğlu’nu bir arada gösteren bir pankart asıldı. Bir yanda Deniz Gezmiş, bir yanda Che Guevera’nın o bildik pozunda Kemal Kılıçdaroğlu, sarı bir zemin üzerine kırmızı kocaman harflerle “68 Ruhuyl
  2. zangief

    Evrenin genişleme hızının artması

    O zaman panteist bir evren olmuyor mu?
  3. zangief

    Mutasyon Nedir, Nasıl oluşur?

    Sevgili Hacı, ben böyle bir soru sormuştum, arkadaş böyle bir cevap vermişti. Sen ne diyeceksin buna.
  4. zangief

    Mutasyon Nedir, Nasıl oluşur?

    Kalın puntolarla çizdiğim yerlerden bir soru? Türkiye'de yaşayan türklerin ekseriyeti niçin çekik gözlü değil? Eskiden bunlar çekik gözlüydü değil mi?
  5. zangief

    Şehitlik Zırvası

    sayın cübbeli, deniz gezmiş şehit midir?
  6. zangief

    Şehitlik Zırvası

    ne şehit ne gazi uzay yoluna gitti bizim niyazi :)
  7. zangief

    Şehitlik Zırvası

    Tamam uzay kabuldür.
  8. zangief

    Şehitlik Zırvası

  9. zangief

    Çok değerli ateist TÜRK BİLİM ADAMLARI

    Prof.Dr. Muazzez İlmiye Çığ
  10. cCc dede dedelere geldik cCc

  11. Matematik olimpiyatlarını takip etsen yeter, ama nerde sizde o beyin, anca master, ve yüksek lisans yaparsınız siz. Gerçek diyorum, bunu anlayacak kapasite yok sizde. Şuan 2*2: 4 eder gibi bir gerçek var, eğitimde Nur Cematinin yani Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretlerinin acayip bir üstünlüğü var. Herkes laf yaparken onlar en ucra köşelere türkiye'yi tanıtacak okullar kurdular. sizler gibi internetten porno izleyip master ve yüksek lisans yapsalardı aynı sizin gibi olurlardı. Ama malesef onlar çalışıyor kabul edin.
  12. zangief

    ATEİSTLERİN KİTABI VAR MI?

  13. Sayın Cübbeli, türkiye'deki ateistlerin bilimsel alandaki başarıları hakkında bir malumatın var mı? Dikkat ettiğimiz zaman, başarılı olanlar genelde Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretlerinin cematine mensup okullardan çıkıyor. Ama, sürekli eğitim eğitim diyenlerin bu konuda kayda değer bir başarı elde ettiklerini görmedim. Sence bunun nedeni nedir?
  14. zangief

    Ateistler için ahlakın kökeni nedir?

    Olayı bu şekilde değerlendiremezsin. "şehit" lafı islami bir kelimedir. Bunu bir ateistin kullanması abestir diyorum fakat, adam geliyor "Üç Beş Mehmet" lafıyla bunu savunmaya kalkıyor. Yani demek istiyorum ki, benim söylediğim şeyle senin söylediğin, buna cevap olarak verdiğin cümle birbiriyle taban tabana zıttır.
×
×
  • Yeni Oluştur...