Jump to content

Isenbuka

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    174
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Isenbuka Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Isenbuka

    Hitler vs. Muhammed

    Devamı o değil bu: İslam konusunda hiç bir fikrinin olmadığı,ayetin devamı olarak hadis vermenden belli.
  2. Isenbuka

    Bir Soru?

    defol aptal bedevi
  3. Isenbuka

    Hitler vs. Muhammed

    Bir kişinin amcasının kızı,halasının kızı,teyzesinin kızı o kişinin nesi olur,dedesi mi?
  4. Isenbuka

    Hitler vs. Muhammed

    Yanlış hatırlamıyorsam II. dünya savaşında 40 milyonun üzerinde insan öldü,ki bu ölümlerin hepsinin sorumlusu Hitler değildir,Amerikalılarda katliamlar yaptılar,Ruslarda yaptılar,Japonlarda yaptılar,Çinlilerde yaptılar diğerleride yaptılar,II. Dünya savaşının asıl sorumlusu insanoğlunun ta kendisi ve aşağlık doğasıdır.Muhammede baktığımızdaysa onun neden olduğu ölümleri hesaplamak hatta ortalama bir rakam söylemek olanaksız.
  5. Isenbuka

    Bir Soru?

    Kptrr sana açıkça söyledim,buluşmak için özelden adres iste ben sana adresi vericem için rahat olsun.Bak ben senin gibi her cümlenin içinde küfür etmiyorum,o çapulcularınında seninde eğer gelecek cesaretiniz varsa yüzünüze edicem küfürleri.
  6. Isenbuka

    Bir Soru?

    Senin gibi yüce bir aşuftezadenin beni dikkate alması gururumu okşadı ne yalan söyliyeyim,dediğim gibi çapulcularınında seninde amk,yürekliysen ayın 8'ine kadar ulaşırsın.
  7. Isenbuka

    Bir Soru?

    Çapulcularınında seninde amk,özelden yaz adres vereyim adamların gelsin bakalım ayın 8'ine kadar Bursadayım,yanıtını bekliyor olucam.
  8. Isenbuka

    Bir Soru?

    Dincilerin en sevmediğim yönlerinden biride beddua etmeleridir,sende onlardan farklı değilsin lağım faresi.Boş tehtidlerin masturbasyondan ileri gidemiyorlar,ilerle şimdi çapulcu.
  9. Isenbuka

    Bir Soru?

    Sana anlatamadım sanırsam,bu başlık altında ateistlerin analarına,ailelerine küfür etmeye başlayan ,aile eğitimi almamış arap kılıklı lümpen kişi sensin,sana hak ettiğin yanıtı verince hemen kızıp ana baba bacı demeden aile bireylerine küfrediyorsun,misillemenin allahını görüncede haysiyetli ayaklarına yatmaya çalışıyorsun,çok tipik dinci bir sünepesin.
  10. Isenbuka

    Bir Soru?

    konunun amacını taşırmamak için sana gerekli yanıtı özelden verecek kadar şerefliyim kevaşenin eniği.
  11. Isenbuka

    Bir Soru?

    Anne,Babanne,Baba muhabbetlerine kendin başladın ahlaksız müslo,aileyi muhabbete karıştırmayı bu kadar sevdiğine göre asıl sen annene babana küfrettirmeyi seviyorsun,ensestle karışık rahatsızlıkların olabilir.İlk iletiye bakarsan sana karşı hiç bir kaba tabir kullanmadıgımı görürsün ama sen arap ahlaksızlıgıyla yetistigin ve arap ahlaksızlıgına taptığın için habire konuyu ateistlerin annelerine,büyükannelerine getirdin.E küfürsüz doğru düzgün konuşamıyorsan aradığın küfürse bizde küfürün allahı var için rahat olsun.
  12. Isenbuka

    Bir Soru?

    Aşufte anana bir skatofil babana iki hadi yallah.
  13. Isenbuka

    Bir Soru?

    Doğru konuş kevaşe kılıklı arap, Muhammed Ayşe ile havlet ettiğinde Ayşe sübyan denecek çağdaydı sende sübyancı peygamberin ümmetisin kabul etsende etmesende gerçek değişmez.
  14. Isenbuka

    Bir Soru?

    Ateistler ortak bir kutsal anne üzerinde birleşmezler ama müslümanlar Ayşeye ve Muhammedin diğer eşlerine müminlerin annesi derler.Sexy Hurinin imzasına koyduğu resimdeki ironiyi yakalayamamışsın yada yakalamışsında işine gelmemiş.
  15. Isenbuka

    Hitler vs. Muhammed

    Hitler metampfetamin bağımlısyıdı uyuşturucu hanesine +1,Muhammed alkolu bile yasaklamıştı Muhammede 0. Hitler kuzenine yavşamıştı,Muhammede de kuzenleri helal kılınmıştı,ikisininde sapkınlık hanesine +1.
×
×
  • Yeni Oluştur...