Jump to content

liu_kang

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

liu_kang Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. liu_kang

    TANIŞALIM

    I'm a barbie girl, in the barbie world Life in plastic, it's fantastic! you can brush my hair, undress me everywhere Imagination, life is your creation Come on Barbie, let's go party!
  2. liu_kang

    Allahın dediği olur...

    Burdan su sonucu çıkarabilir miyiz? Benim yasalarım doğaya en uygundur.
  3. liu_kang

    İslam barış dini değildir.

    deyip demediğimiz yapılan zulmü engellemiyor ki, sadece konuşuyoruz. İslamın yasakları ve cezaları nizamsızlığı önlemek içindir, ama baktığımız zaman modern yasalar bunu sağlayamamaktadırlar. O kadar imkanlarına rağmen.
  4. liu_kang

    Allahın dediği olur...

    Verdiğim iki örnek de, senin yasalarına göre suç!!!
  5. liu_kang

    İslam barış dini değildir.

    Anlamadığın nokta şudur. Bir bıçak doktorun elinde tedavi aracıdır, ama katilin elinde katliam aracı. Sizin elinizde, katliam aracı, bizim elimizdeyse tedavi aracıdır.
  6. liu_kang

    Allahın dediği olur...

    http://haber.mynet.com/bin-286-cocuk-daha-anne-oldu-650882-guncel/
  7. Evet bu oldu))))))))))))))
  8. liu_kang

    Allahın dediği olur...

    Tamam da, al sana gerçek Ama dediğim gibi çakma bilimsel olduğunuz için, kendi kurduğunuz dünyanın dışına çıkamıyorsunuz. http://www.sabah.com.tr/Dunya/2010/11/03/10_yasinda_dogum_yapti_383551089995 Bu çocuk doğurabiliyorsan, bilimsel ve doğacı kardeşim, niçin evlenemesin???
  9. liu_kang

    İslam barış dini değildir.

    İslam şöyle bir barış dinidir. Elinde neşter ile, ameliyat masasında bekleyen doktorun durumu gibidir. Doktor ne yapar, gelir keser ve biçer. Hissisdir. İslamın barışı ve kılıcı böyledir. Doktorun elindeki neşter gibi tedavi edicidir. Ateistler ve imansızlar da, bu ameliyat olan hastanın annesi gibidir. Sadece feryad-ı figan eder, hiçbir şey yapmaz. İslamla, dinsiz donsuzların farkı budur.
  10. liu_kang

    Allahın dediği olur...

    Aynı teraneleri dinlemekten sıkıldım, gören sanacak ki, ateist oldu, ve bütün her şeyini kendi üretiyor. Al sana bilimsel bir ateist ;((( Adamı üstad kabul ediyorsunuz ya, bakın Üstadın azgın tekeymiş; ))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=GRGTb08wntE
  11. liu_kang

    Allahın dediği olur...

    Ne saçmalıyorsun, konuyla alakasız iletiler yazmayalım lütfen!!! Bombala hadi, zaten en fazla 21 yıl ceza alırsın, çıktığın zaman kahraman olursun
  12. liu_kang

    Allahın dediği olur...

  13. liu_kang

    Allahın dediği olur...

    Mesele çok ileri batı avrupa ülkesinde 72 kişiyi öldüren Breivik kaç sene ceza aldı??
  14. Tamam ulan biz maymundan geldik, dedemiz maymundu,
  15. liu_kang

    Allahın dediği olur...

    Hakikaten burdakilerde inanılmaz bir nefret duygusu var. Büyük ihtimalle bu kardeş, kemalist, jakobenist, elitist birisidir. Darbeden ve postaldan meden uman bir zat-ı muhteremdir. Önce bence ağzından köpükler saçarak konuşmamayı öğren. Tam bir tazmanya canavarı edasıyla konuştuğu zaman, daha etkili olduğu zannediyor, fakat değil.
×
×
  • Yeni Oluştur...