Jump to content

cehane27

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.225
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

cehane27 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. cehane27

    Eşinizi hiç aldattınız mı?

    aldatma derken.. 1-birisiyle çıkmak yani yemek yemek, dolaşmak.. 2-seks yapmak,fuckbuddy durumu.. eğer aldatıyorum diyenler seks yaşamına başlamışsa o evlilik bitmeli.. kadın ve erkek normalde bitirir zaten.. ancak erkek zenginse karısı buna göz yumabilir. veya trip atıp başka işlere girebilir.. evli memurların ,üniversite veya büro personellerinin böyle yaygın seks anlatılarının olması bana garip geldi. ülkeye bak.. evli erkek ve kadınlar paçoz olmuş..
  2. cehane27

    Neden 2/3 ?

    çıplakken iğrenç görünebilir.ama elbise giydin mi her şey değişiyor. saç,bacak ve göğüsleri de unutma..
  3. cehane27

    Neden 2/3 ?

    altın oranı bırakın.. sıfır beden'i kim istiyor.. doğa mı ..erkekler mi. kızlık zarından bile daha büyük bir bela.. ben çok acısını çektim..çok asabi oldum zamanında.. çünkü kilo alacağıma intihar ederim daha iyi. sülalemde şişman kadınlar vardı.
  4. cehane27

    Bazı müslümanların ve ateistlerin hadis merakı

    hadisler zaten orta malı olmuş.. imanlıların dinsel ihtiyacını karşılıyor... peki siyerler ne olacak.. adamın her saniyesini yazmışlar.
  5. rize şapka devriminde üç gün üç gece topa tutulmuştur .şu şu kadın erkek şehit edilmiştir vb. devrim tepeden inmiştir..(jakobenizm) vb vb.. diyeceğin bu... http://tr.wikipedia....na_direni.C5.9F birileriyse sana sarık-şapka vb 'nin kafaların içindekini yansıttığını... dincilerin eli sopalı,uygarlık ve rejim karşıtı olduklarını söyleyecekler... sen de kızıp köpüreceksin.. demokraside bu yok diyeceksin.. bizse sana islam'da demokrasi ve seçim hakkı var mı diyeceğiz. sen var deyip takiye yapacaksın. böyle işte.
  6. cehane27

    İnternet Bağımlılığı

    sonra seri katil olacaklar tabii..nedense biz kadınlar birilerini gebertmiyoruz. çocukları koruya koruya bir hal olduk.. bence çocuğun biraz da ahlaksızlık görmesi yanlış olmamalı. genç erkek din öğretmeni her türlü günahı tattım demişti bana o zaman (fuhuş,alkol,kumar) düzen çoktan çökmüş...ortada bir illüzyon var...herkes ikiyüzlü..yalancı.. en doğrusu kafana uygun insanlarla yaşamalı.
  7. cehane27

    Hristiyanlık Hakkında Merak Ettiklerimiz

    mesih isa ezilmişlerin,üzülmüşlerin,acı çekenlerin,dayak yiyenlerin,yoksulların kurtarıcı tanrısıdır.sonsuza kadar onların yanındadır....ve asla terketmez. isa bu yapısıyla geniş etki yapmıştır insanlığın üzerinde.. yani yoksulun elinde isa adlı bir tanrı vardı kalakalmış.... zenginler ona bile tahammül edemediler.. ve şimdiki hristiyan alemi çıktı ortaya.. isa geri dönecek..ama imansızları yargılamak için değil.. onu istismar eden zenginlerin suratına tükürmek için gelecek. neyse bir doktrin daha sunmuş oldum.. çünkü gerekli ayetler tevrat,incil ve mektuplarda var.
  8. cehane27

    İnternet Bağımlılığı

    scientology gibi ruhçu tarikatler psikiyatri'ye düşman.. diğer dini oluşumlar da onlardan az değiller.. ama astral'ın bakışı farklı. halkları soyan paragöz ilaç şirketleri ve onları onaylayan doktorlardan rahatsız gibi. hapçı olduk resmen. michael jackson'ın doktoru ceza almıştı.(galiba psikiyatrist değilmiş) http://www.ntvmsnbc.com/id/25295793/ hitler,elvis ve daha bir çok insan böyle doktorların elinde perişan oldu. suçlu aramıyorum..suçlu her zaman sistem oluyor çünkü. sistem denen şeytan her şeyin sorumlusu. derdini sisteme anlat.
  9. cehane27

    Hristiyanlık Hakkında Merak Ettiklerimiz

    emin misin..bence haksızsın.. http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=48416&st=560#entry893248 kafanda bir hristiyanlık yaratmış gibisin. incil birbirini yalanlayan ayetlerle dolu.. örn. imansızlardan uzak durmak doğru mu.. isa'ya göre bu yanlış...(luka 5.30,32) 2.yuhanna ise tersini söylüyor.. (2.yuhanna 1-9,10,11) http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=48416&st=560#entry894154
  10. cehane27

    Kim daha gülünç?

    gülmek...açıkça söylenemeyen bir gerçeği onaylamak anlamına da gelebilir. örn.imanlılar vaazlarında ateistleri eleştirirken bolca gülerler. yani imanlılar bilinçaltlarında din ve tanrı inancının temelsizliğini farketmiş ama çaresiz kalmışlardır. yürekten iman-dudaktan itiraf ikilisinin ilk basamağı çürük kalmıştır. bu nedenle imanlılar dünyevilikten kurtulamamış. ve dünyayı da batağa sürüklemişlerdir.
  11. cehane27

    Mormon Kitabı.

    hristiyanların yoğun olarak oy verdiği cumhuriyetçi parti'nin 2012 başkan adayı mitt romney bir mormondu.. http://tr.wikipedia....iki/Mitt_Romney çok ilginç..
  12. cehane27

    Dini Tartışmaların Gereksizliği

    yanıt vermemek de bir yoldur. bir de üye karakterini de bilmeli. örn. cübbeli genelde tek sözcük veya cümlelik mesaj atar..uzun yazıları alıntılamaz.. ard arda mesaj atar..laf sokar..kovsan geri döner..yönetime saygılı görünür. atılan2 uzun mesajları alıntılayıp çoğu zaman altına bir sözcük veya cümlelik yanıt koyar.. ard arda mesaj atar..forumu karalama defteri gibi kullanır..bilmediği konularda içi boş tartışmalara girer.. laf sokar..asla iflah olmaz..kovsan geri döner.. ateistforum tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.. serdaar forum kullanımı bakımından kendini bir hayli gelişti
  13. cehane27

    ALLAH YOKTUR. ÇÜNKÜ ALLAH'A GEREKSİNİM YOKTUR.

    tövbe ettirip islam'a davet etseydiniz.bak adamlar ölmek üzere olan felçli bir adamı müslüman yapmışlar. http://www.haber7.com/yazarlar/arif-akpinar/982082-romanyada-yasanan-bir-ihtida-hikayesi
  14. cehane27

    Madde olarak yeniden doğmak

    allah öcü mü.. niye insanları allah ile korkutuyorsunuz..
  15. cehane27

    ALLAH YOKTUR. ÇÜNKÜ ALLAH'A GEREKSİNİM YOKTUR.

    ülkede ne çok ateist varmış. hepsi de dincilerle kankaymış. erkek milleti işte..
×
×
  • Yeni Oluştur...