Jump to content

herrmüller

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

herrmüller kullanıcısının paylaşımları

  1. herrmüller

    İmtihandayız buyrun gelin...

    Her şeyi bilen Allah bizim sınav sonucumuzu bilmiyor mu? Neden böyle fantaziler yaşayıpta bi de bizi dünyaya gönderiyor?
  2. herrmüller

    Kıran kırana TÜRK-AMERİKAN SAVAŞI

    "İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap d
  3. Ordaki alev Manheizm'den mirastır. Maniheizm'in diğer adı Işık dinidir zaten. İslamdan bu kadar hümanist bi mezhep çıkması...
  4. herrmüller

    İlginç Fizik Soruları

    Saniyede 100 m hızla giden bi uçakta hiç bi yere tutunmadan zıplayıp 1 saniye boyunca havada kaldık. Yere indiğimizde aynı yere mi yoksa 100 m geriye mi düşeriz? Otobüste denedim aynı yere indim. Uçakta denemeden önce sorayım dedim.
  5. herrmüller

    Ateist neden kötülük yapmaz?

    Sen mahallenin kızlarına tecavüz etmiyosan veya mahallenin erkeklerini yoldan çıkartmıyosan ve bunun tek sebebi cehennemden korktuğun ve cennette sonsuza kadar yaşamak istediğin ise sen insan olamazsın.
  6. herrmüller

    Ateistler için ahlakın kökeni nedir?

    "Ateistler için ahlakın kökeni" diye bi genelleme olamaz. Ateizm bi ideoloji değildir.
  7. herrmüller

    kadir gecesi olacak mucizeler ve sorular

    Kadir gecesinin tek mucizesi kandil simididir.
  8. herrmüller

    islam terör dinidir

    Bi defaya mahsus bi kuralı Allahınız neden kıyamete kadar varolacağını söylediği kitaba yazıyor. Peygamberine vahyetseymiş olmuyor muymuş?
  9. herrmüller

    islam terör dinidir

    1-Burada yazdıklarını bilim sayesinde öğrendin. Bilimin bu dediklerini kabul edip "Madde yoktan var edilemez." dediğinde karşı çıkmam da oldukça çelişkili değil mi? 2-Kuranın bi yerinde müşrikleri evine al ve "Benim dinim bana, senin dinin sana" derken başka bir yerinde müşrikleri buluduğunuz yerde öldürün, elini ayağını çarpraz kesin diyor. Bütün forum toplaşıp senin evine gelsek bize ne yaparsın?
  10. herrmüller

    islam terör dinidir

    Çelişkilerden birini de senin ağzından duymak ne güzel.
  11. Ondan daha verimlisi 1400 yıl önceki Arapçayla okumak. O zaman Araplar da bi şey anlamaz. Onlarda dinden çıkmaz.
  12. herrmüller

    PETEK NEDEN 6 GEN...

    Yanlışlık olmasın. İmamlar bilim adamı değildir.
  13. herrmüller

    "Şerefli İzmir'in Kuyruğu"

    Herhalde her terör saldırısından sonra birileri Twitterden kan istese kan sorunumuz kalmayacak.
  14. herrmüller

    ZEMZEM SUYU ve FAYDALARI

    Rica etsem kaynak gösterebilir misin?
  15. herrmüller

    ne olsa düşünceniz değişir

    Bana vahiy göndersin inanayim. Olmadi erkek gibi ciksin karsima.
  16. herrmüller

    Müzikle Açalım

    Bi de bu var.
  17. herrmüller

    ARAPLAR NİYE CENNET YALANINA KANMIŞTIR

    Arap çöllerinin Amazon gibi oluğu yılları görmek için 1400 yıldan çok çok daha öncelere gitmek gerekiyor.
  18. herrmüller

    KURAN SAHTEDİR

    Bundan iyi delil mi olur arkadaşlar. Allahın sözleri bunlar Allahın! Gelin vaz geçin şu sevdadan. Yol yakınken iman edin.
  19. herrmüller

    KURAN SAHTEDİR

    Yanlış bi tesbit olmuş. Allah "Hayır, kan dökmeyecekler" demiyor. "Ben sizin bilmediklerinizi bilirim" diyor. Müslümanlar bunu istedikleri yere çekebilir. Ben de bizi çok şartlanmş görüyorum. Allahı diğer ayetlerden tufaya düşürmeye çalışın. Örneğin; Enfal 65-66...
  20. herrmüller

    Mezara koyulan ceset kaç ayda iskeletleşir?

    Gömnüldüğü topraktaki organizma yoğunluğu, nem, ısı gibi bi sürü şeye bağlıdır. 1 haftada gerçekleşebileceği gibi 1 yılda da olabilir.
  21. herrmüller

    1. Dünya Savaşı nasıl olur da 4 yıl sürmüş?

    Almanya'nın kaynaklarının bitmesi 4 yıl sürdü.
  22. herrmüller

    ATEİSTLER HAKLIYSA ! ?

    eyvahcubbeli doğru yolu bulmaya başladı mı ne?
  23. herrmüller

    Türk'ler İslamiyeti kabul etmeseydiler !

    Esas Türkler gözü çekik, sarı tenli, bodur insanlardır ve onlar zaten 1000 yıl önce yok olmuşlardır. Evet, belki bir zamanlar dünya hakimi devletler kuramazdık ama şu anda dünya hakimi olabilirdik, Haçlı seferlerini biz yapabilirdik, Kurtuluş savaşına ihtiyaç duymayabilirdik, belki de CERN Anadolu'da kurulurdu, kendi uydumuzu uzaya kendimiz gönderirdik, hatta aya ilk biz ayak basabilir, iki helikopter için ele avuç açmayabilirdik.
  24. herrmüller

    Türk'ler İslamiyeti kabul etmeseydiler !

    Bu konuda haklısın. En azından rönesans ve reform hareketlerinden nasibimizi alabilirdik. Hala cennetten toprak sattığını söyleyen uyanıklara kanmazdık. Osmanlı isteseydi tüm Balkanları Müslüman yapabilirdi oysa yapmadı. Sebebi ne dediğin gibi laiklik ne de hoşgörü. Balkan eyaletlerinden oluk oluk cizye ve haraç vergileri akarken adamları Müslüman yapmak salaklık olur. Ayrıca hacca gitmemeleri laik olduklarını değil İslamı zerre kadar takmadıklarını gösterir. Aklındaki laiklik tanımı nasıl çok merak ediyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...