Jump to content

Indian Ridge

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    203
  • Katılım

  • Son ziyaret

Indian Ridge kullanıcısının paylaşımları

  1. Yüz, el, kol nakillerinde sinirleri nasil bagliyorlar?
  2. Gunumuzdede kara carsafa gomuyorlar!
  3. Indian Ridge

    muhammed'e vahiy nasıl geliyordu..

    Hocalarindan gizlice ders aliyordu.
  4. Indian Ridge

    Islam ve Musevilik

    Islamin ortaya cikmasinda yahudilerin parmagi vardir. Eger islam ortaya cıkmamis olsaydı, yahudiler kendilerinden nefret eden hristiyanlarla bas basa kalacaklardı. Isa yı çarmiha gerdikleri icin. Bu yuzden yahudiler islamin olusmasina alttan alttan destek olup hristiyanligin karsısına yen olarak sürmusler ve gunume kadar gelinmistir.
  5. Indian Ridge

    Barajlarla Kürdistan Sınırı

    Maalesef bu dogrudur.
  6. Indian Ridge

    evrenin genişlemesi...

    Uzay boşluğu hep varmiydı acep? Ayrica gok cisimleri nicin yuvarlak! Hadi katı gezegenleri bir turlu anlarimda sıvı ve gaz halindeki gok cisimleride yuvarlak. Mesala gaz hslindeki jupiter nicin dagılıp gitmiyor?
  7. Indian Ridge

    Meğer Ergenekon Diye Bir Terör Örgütü Yokmuş.

    Dava amacına ulaşmıştır balyoz ve casusluk davalari ile birlikte. Ordudan araturkcu subay ve pasalar tasfiye edilip, fevlet ortadogucu, ummetci bir zihniyete dönüşrutulmustur. Milli devletci mustafa kemal ataturk devrimlerine karşı, "karşı devrim" gerceklesmistir.
  8. Indian Ridge

    Muhammed Dönemi Arap Yahudi Kabileleri

    Islamı yahudiler piyasaya surmustur. Islam olmasaydi yahudiler kendilerinden nefret eden hristiyanlarla basbasa kalacaktı. Ve hayat onlar icin cok daha zor ilacakti! Islami hristiyanlara düsman olarak iyi pazarladi bu zeki yahudiler!
  9. Indian Ridge

    Erdoğan olmasaydı Türkiye İran olacaktı

    Forunda DUZEY ust seviyede nasallah. Sokarim,cikartirim,domaltirim!?
  10. Indian Ridge

    hangisi şehit?

    BİR ÇOCUĞUN SORUSU Baba! Evet oğlum. Dün gece uyuyamadım hiç... Neden oğlum? Varsayımlar kurdum,Düşünüp durdum. Düşünmenin yararı var. Ama değil insanın uykusu kaçacak kadar. Herşeyin bir kararı olmalı, Her konuda olmalısın orta karar. Herşey gibi düşünmenin de, Azı karar, çoğu zarar! Filesoflar demişler ki: "însan düşünen hayvan!" Neydi uykunu kaçıran? - Din öğretmenimiz demişti ki derste Müslümanlar ölürse savaşta, Şehit olurmuş. Şehitler giderken cennete, Düşmanları da doğru cehenneme! -Öyledir elbette! Yaralanıp da ölmezse gazi, Ölürse şehit! Yani Müslümansa insa
  11. Indian Ridge

    Öldükten sonra tamamen yok olma düşüncesi

    Keske tanri veya evrim vucudumuzun bir tarafina kapama dugmesi! Koysaymis. Bas dugmeye kapat kendini! Ama yok iste. Bu hayati begensende, begenmesende bir turlu yasayacaksin. Dunya sinema filmindeki rol'un bitinceye kadar.
  12. Indian Ridge

    ATEİST OLSAM

    Senin yukarda yazdiklarini muhammmed uygulamis DIN icad ederek.
  13. Indian Ridge

    YAŞLANMANIN FİZİĞİ

    Evrim bu yaslanip ölmeye nicin bir care bul(a)mamis veya yaslanip ölmeneye dogru evrilmemis? Sonucta tum canlilar ölmek istemiyor sonuna kadar hayatta kalmak istiyor .
  14. Indian Ridge

    Başka gezegenlerde yaşamak

    Şu güzelim dünyayının içine edip. Yaşamak için başka gezegen aramak!? Biz insanoglu allahtan akıllıyız! Ya akıllı olmasaydık?
  15. Alinti.. diyelimki kafa nakli yapılabiliyo,ihtiyar bi kafa genç bi bedene takılırsa kafada bedene oranla gençleşirmi ? Alinti... Ne alaka arkadasim?
  16. Maakesef bulmuyor belasini. Ülkeyi resmen teyyib cumhuriyeti yapti.
  17. Indian Ridge

    ÖLÜM...

    ana rahminde geçirilen sürenin hatırası yoksa bellekte, doğunca hatırlamıyor ve insana evriliyorsak, ölümden öncesinin hatırası kalmayacaktır bellekte ve evrilecektir hayatı süren,ölüm ardından kimbilir hangi formda!..(yorum alıntı)
  18. Gecti o darbe gunleri. Turkiyede maalesef karsi devrim yapildi gostere gostere! Bosuna yeni!! Turkiye demiyorlar.
  19. Indian Ridge

    hiç birimiz türk değiliz

    Kendimize Turk demiyelimde MAHMUD mu diyelim? Milli birligini saglayamamis devletler yikilmaya, yok olmaya mahkumdurlar. Or. Osmanli, sovyetler. Etnik kokenin her ne olursa olsun bu ulkede Turk vatandasisin. Turksun. Boşnak kokenli, kürt kokenli, arap kokenli Turk sun.
  20. Indian Ridge

    PKK'lı Edip Yüksel

    Alinti zaten pkkyı türk istihbaratı kurmustur türk askerini eğitip egeye göndermek için Alinti Turkiye devleti kurt leri normal askere alarak egitemiyormuymus Da! pkk diye bir ilkegal örgüt kurnus bunlari egitmek icin!
  21. Indian Ridge

    Agnostik Forum Saldırılar Yüzünden Kapandı

    kapanan agnostik.net degil. başkaları açmış. domaini satın almışlar sanırım..
  22. Indian Ridge

    Cinsel istek neden ve nasıl var oldu?

    canlilar icin soyu devam ettirmek nicin onemli? ben oldukten sonra soyum devam etse be olur? etmese ne olur? oldukten sonra bir yerlerden soyumuzu takipmi edecegiz sanki!?
  23. Indian Ridge

    Ey Türk gençliği!

    ey TÜRK gençliği out ey Tayyip gençliği in
  24. vur, kır, kelle kes, tecavuz et. bak aynını işidçiler de yapıyor ne güzel..
  25. Indian Ridge

    Kur'an Muhammed'in Son Peygamber Olduğunu Yazmaz!

    ---Muhammed (A.S), sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası olmamıştır (değildir). Fakat Allah'ın Resûl'ü ve Nebîler'in (Peygamberler'in) Hatemi'dir (Sonuncusu). Allah, herşeyi en iyi bilendir. --Muhammed, sizden birisinin babası değildir. Fakat Allah'ın rasûlüdür ve peygamberlerin sonuncusudur. Allah herşeyi en iyi şekilde bilendir. -- Muhammed (Aleyhisselâtü vesselâm, sizden olma Zeyd gibi) erkeklerinizden hiç birinin babası değildir; fakat O, Allah’ın Rasûlü ve peygamberlerin sonuncusudur. Allah her şeyi bilendir. allah! muhammedin niçin erkek evladı olmadığına veya yaşamadığına dikkat çe
×
×
  • Yeni Oluştur...