Jump to content

jack sparrow

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    150
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

jack sparrow Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. jack sparrow

    Siz cennetle müjdelenenlerden misiniz?

    millet ben harun 25.haberiniz olsun.üelik bölümüne itiraf ettim bide genelden ediyim dedim
  2. jack sparrow

    Siz cennetle müjdelenenlerden misiniz?

    slm millet nbr.atılmıştık 2 gündür özledik sizi yav.cennet müjdesi olayı kuranda geçiyor müslümanlar için.inşallah gideriz yani.
  3. bak nihil sen şimdi taşa dua et beni öldür diye gelip bende seni öldüriyim herkes taştan bilir dimi.beni tutuklamazlar taşa dua edilmez arkadaşım.islamiyette görünen birşeye inanılmaz görünmeyen allah a inanılır.önemli olnada zaten budur görmeden inanmak.yoksa eğer görünseydi herkes inanacaktı ama bukadar basit değil işte.biz görmeden inanıyoruz.
  4. jack sparrow

    Ya inege tapiyor olsalardi...

    inek nolmuş? mangalda uf olmuş amcası arkadaşlar bakın.ben sizi anlıyorum fakat ben dahil hiç bi müslüman bu empatiyi yapmaz.bu işlerin şakası empatisi olmaz anlatabildimmi? saygılar.
  5. sana nihil,ebu cehil ve brucee lee in yazılarını okumanı tavsiye ederim.bu arkadaşlar çok dikkat ediyolar maşallah sözlerine eklemek istediğim bişey var sen seviyeyi koruyan biri olabilirsin bu nedenşe özür diliyorum senden. saygılar
  6. farkeder arkadaşım.kurban bayramı bizim kültürümüzede uygundur.test edildi onaylandı bukadar basit.
  7. bende arap olmayı çok isterdim.hem okur hemde anlardım.hiç bi mealede ihtiyaç duymazdım
  8. jack sparrow

    cennet nimetlerinin özellikleri şunlardır

    ne böyle arkadaş.biri diyo mazotla aynı kişi biri diyo harun mazotla burda tanıştık.harun uda tanımam. ben onu mecaz anlamda söyledim arkadaşım.pazarlık yapmıyorum.kılarsam allah için kılarım cennet için değil anlatabildimmi? bazende vakit kıldığımız oluyor tabi.
  9. jack sparrow

    müslümanlar işi biliyor

    doktor senin kafanda var galiba.araştırsınlar ozaman aynı kişimiyiz ya.doktorrrrrrrrrrrrrrr.akıllı ol aklını alırımmmmmmmm.
  10. ben kendimde bi sapkınlık göremiyorum arkadaşım.yanlız bu efkan arkadaş zayıf bi müslüman çünkü hiç savunduğunu görmedim.mazot ve mask gibi adamlar lazım yanıma.diğer türlü mağlup olabiliriz.
  11. jack sparrow

    cennet nimetlerinin özellikleri şunlardır

    genemi sen baş belası.seni öldürmek istiyorum biliyormusun
  12. jack sparrow

    cennet nimetlerinin özellikleri şunlardır

    nil benim cennet beklentim olsa 5 vakit namaz kılarım ne diyorsun sen allah aşkına.biz hiçbirşeyin pazarlığını yapmıyoruz.ha elbette ceza ve mükafat olacak tabiki.ve siz cezalandırılanlardan olacaksınız bu gidişle.
  13. lan o hayvanlar kurban olmasa bile kesiliyo kanları akıtılıyo sen zıkkımlan diye.allah için kesilincemi vahşet oluyor beyinsiz.
  14. jack sparrow

    cennet nimetlerinin özellikleri şunlardır

    anladık papağan gibi tekrarlamana gerek yok
  15. burası bi tartışma alanı.adamlar dinimimize hakaret ediyolar sen kalkmış bana laf salatası yapıyorsun günaha giriyorsun vs.elbette allah soracak ama bizde değerlerimizi savunacaz.yaratandan bişeyler beklentisi içinde olsam 5 vakit namaz kılardım.kusura bakma senle uğraşamam ateistlere zor yetişiyorum zaten. saygılar
×
×
  • Yeni Oluştur...